Всім привіт,
Хочу замінити рідини в Аутбеку (218 км) після Америки, бо записів у сервісній практично не має.
Що хто лиє:
1) моторне
2) ГУР
3) антифриз
4) тормозна
5) варіатор.
Може ще щось важливе?
Модератор: Dr.House
Müller писал(а):Всім привіт,
Хочу замінити рідини в Аутбеку (218 км)
.....
Може ще щось важливе?
Müller писал(а):Всім привіт,
Хочу замінити рідини в Аутбеку (218 км) після Америки, бо записів у сервісній практично не має.
Що хто лиє:
1) моторне
2) ГУР
3) антифриз
4) тормозна
5) варіатор.
Може ще щось важливе?
Müller писал(а):218 тис км.
Чи обов'язково робити терміново заміну масла у варіаторі, якщо при перевірці стан масла буде нормальний? Нічого не знаю про попередні заміни.
Пінків, нарікань на роботу варіаторі поки що не має.
Müller писал(а):218 тис км.
Чи обов'язково робити терміново заміну масла у варіаторі, якщо при перевірці стан масла буде нормальний? Нічого не знаю про попередні заміни.
Пінків, нарікань на роботу варіаторі поки що не має.
kastapet писал(а): в коробку Motul Multi CVTF (частичная замена, сколько солью столько и залью),
....В вариатор, конечно, многие рекомендуют лить оригинал в бело - зеленой 20ти литровой железной канистре, но покупать ее всю (15$/литр) не хочется, а рисковать и надеяться что на станции зальют именно ее не хочу.
...Motul CVTF ничем не хуже, дешевле, и одобрен официальным
kastapet писал(а):Но все же останусь при своем мнении и мнении людей которые уже прошли это, успешно прошли.
- Обязательно отчитаюсь.
kastapet писал(а):Коробка: Motul Multi CVTF 380 грн./литр, слил-залил, влезло почти 6 литров, тобишь половина масла в варике.
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 28