З Різвом всіх вітає 10-та окрема гірсько-штурмова бригада. Снігу там в пацанів накидало по самі... вінця. Звісно що у головній ролі позивний "Лєнтяй"
igor. писал(а):https://youtu.be/F5hAiuTb54k -- в його словах багато правди
igor. писал(а):https://youtu.be/F5hAiuTb54k -- в його словах багато правди
igor. писал(а):тю на Вас,шо ще придумаете ?
Авто Евро Сила был(-а) в прямом эфире.
Вчера в 18:34 ·
Маю важливу інформацію !!!!
Я прийняв рішення балатуватися на пост Президенти України як самовисуванець !!
Прошу підтримати !!!
Разом сила !!!
Хибна відмазка, і ось чому...Andrey77 писал(а):Игорь, мы моряки люди подневольные, груз не крадем, мы работаем по найму, крадут его те кто его покупают и продают, а это совсем не моряки.....
То что загорелись то сто процентов каманда шото проЗибала, это к бадке не ходить, распиздяи - да, но не воры груза это уж точно....
Знаю газовозную кухню изнутри не по наслышке.
GTI писал(а):Хибна відмазка, і ось чому...Andrey77 писал(а):Игорь, мы моряки люди подневольные, груз не крадем, мы работаем по найму, крадут его те кто его покупают и продают, а это совсем не моряки.....
То что загорелись то сто процентов каманда шото проЗибала, это к бадке не ходить, распиздяи - да, но не воры груза это уж точно....
Знаю газовозную кухню изнутри не по наслышке.
Крим - закритий для судноплавства по всіх законах міжнародних, тобто люди вчинили злочин, отже вони вже злочинці.
Далі вони вантажать на експорт газ, котрий там зборонено видобувати і продавати - вони причетні до іншого злочину.
Це як водії білих камазів гумконвою - вони ж просто люді поднєвольніє і працюють по замовленн... им сказали і вони поїхали, похєр, що він незаконно перетнув кордон, а назад у кузові везе вкрадені станки донецького заводу.
Транспортування краденого - це теж злочин, терміни тільки суд роздає тому ОПГ різні, згідно тяжкості скоєного.
Вибір є завжди і вони його зробили - свій вибір.
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 23