GTI писал(а):sergey190860
тут пєрдаки вже від ВП палають. Я не слухаю що там зара хто каже, чесно, а послухаю потім від тих, хто буде реально знати обставини.
Тут согласен. Будем посмотреть.
GTI писал(а):sergey190860
тут пєрдаки вже від ВП палають. Я не слухаю що там зара хто каже, чесно, а послухаю потім від тих, хто буде реально знати обставини.
GTI писал(а):sergey190860 писал(а): Но оружия нам больше давать нельзя: почти всё оставили в Крыму, новый заморский артрадар и штабеля боеприпасов под Дебальцево, новые катера в Керчи и т.д. потому как периодически поступает ТОТ приказ. Имхо.
![]()
![]()
![]()
Ну не пиши уйню, я тебе прошу, плз. З сірої зони склад потім той вивезли (котрий ХХ батальон полишив), від радара лишився тільки ЗІП з чемоданом - дивись уважно підарське кіно - немає на йому самої РЛС, а тільки частка ЗІПу.
152мм гармати так, втратили там (55та бригада там працювала) - їх покинули лише тоді, коли по вогневій позиції артилеристів почали стріляти зі стрілецької зброї - гадаю ти розуміш що це значить???
Mason Lemberg
Що у вас на думці? - питає мене фейсбук
В мене на думці страшна, лякаюча мене думка про те, що значна, відчутна частина українців за 5 років кремлівської пропаганди перетворилися в рабів гусні.
Ви, звичайно, можете гордо розказувати сміщну заїжджену історію про "клаптик землі і 2 раба", але ви стали рабами. Саме ви.
Бо саме ви, раби, після 5 років війни, після тисяч жертв, посміли питати чого українські судна пливуть з української Одеси до українського Маріуполя через український Крим і ще й звинувачувати Україну в провокації.
Бо саме ви, раби, після цього посміли обвинувачувати українську владу в тому, що вона здійснює дії з оборони країни. При цьому ви ДОСЛІВНО повторюєте ті самі "аргументи" про вибори, рейтинги, про що говорять брехливі російські представники в ООН. Наших військових в полон взяли, судна розстрілюють і таранять, а ви дніща про рейтинги і вибори ДОСЛІВНО з вашими хазяями кукурікаєте.
Бо саме ви, раби, посміли звинувачувати захоплених українських військових в тому, що вони не так поводяться в полоні. При цьому, ви, раби, не звинувачуєте себе в нетакій поведінці, в тому, що в під час війни ви бачите Головнокомандув
ачем клоунів (!) в прямому сенсі, які вимагають від України (!) звільнити полонених, які 5 годин приймають військовий стан (за ці 5 годин гусня до Києва могла б дойти з такими "захисниками народу")
Але, якщо ви, раби, сподіваєтеся, що все минеться і вас пронесе, то не сподівайтеся.
І поїдете ви, окуповані раби, туди де ваше місце - на Далекий Схід і в Сибір, якщо ви за 5 років кровопролиття, звірств і безчинств агресора так і не зрозуміли хто ваш союзник, хто ваш ворог і для чого нам потрібна своя держава.
GTI писал(а):Для експертів і ваюватєлей я це тут залишу...Смотрю, как легко некоторые втаптывают в грязь наших моряков, попавших в плен. Только потому, что по ним проехалась чекистская машина с более чем столетним опытом скоростного превращения людей в растения.
Вчерашние герои стали изгоями.
А ведь это, граждане, совок у вас внутри оскалился. Махровый совок со страшным рылом. Тот, где «умрем, но не сдадимся». Вы думаете, это геройство? Нихера. Это просто иллюстрация отношения государства к солдату как к пушечному мясу, вбитая в головы намертво, прошитая в матрицу, не сотрешь. Бабы еще нарожают — оттуда же.
Теперь только ждать, когда сменится несколько поколений. И только тогда у нас научатся ценить в первую очередь жизнь солдата и делать все для ее сохранения.
В израильской армии есть правило, прописанное в статуте: если ты в безвыходном положении, ты должен сдаться в плен; если ты попал в плен, то ты должен сделать все, чтобы выжить. Это не будет считаться предательством. Потому что Израиль ценит и бережет каждого своего солдата.
Показания пленного не считаются основанием для обвинения ни в одном суде, кроме Басманного. Запомните это. И прекратите таскать в зубах то, что вам показывают гебистские псячьи камеры. Потому что именно этого от вас и ждут.
Вы же люди, а не петрушки с кремлевской рукой в жопе.
ARMEN писал(а):Самое главное не было никакой ответки.
igor. писал(а):https://prm.ua/vselenskiy-patriarhat-zatverdiv-tekst-tomosu-pro-avtokefaliyu-ukrayinskoyi-tserkvi/ -- с Богом Україна !
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 35