Всім привіт!
Допоможіть субаристу-початківцю! Перелічіть будь ласка нормальні марки запчастин для Форіка) Зустрічаю звичні для різних марок, але може є якісь специфічні.
Заздалегідь дякую!
Модератор: Dr.House
Lupus писал(а):Перелічіть будь ласка нормальні марки запчастин
VadimI писал(а):Що усi?
Lupus писал(а):Зустрічаю звичні для різних марок, але може є якісь специфічні.
VadimI писал(а):Диски, колодки, пiдшипники, О2 сенсори, компоненти ГРМ..., шукайте у вiдповiдних темах.
Lupus писал(а):Всім привіт!
Допоможіть субаристу-початківцю! Перелічіть будь ласка нормальні марки запчастин для Форіка) Зустрічаю звичні для різних марок, але може є якісь специфічні.
Заздалегідь дякую!
Berna писал(а):Бери оригінал! тут просто треба знайти "правильного" продавця!
замінники є замінниками, японська/німецька/будь-яка інша машина на китайських запчастинах потихеньку робиться китайською
Lupus писал(а):Дякую за цінну пораду. Мені от цікаво, тут всіх новеньких так радісно зустрічають, чи то мені так повезло?))
Lupus писал(а):А їх 100500?
VadimI писал(а):Так для новенького, питання у вас досить дивне, а точнiше його нема!
Для новачка типове питання: "Пробiг 200 тис., чи треба мiняти помпу, яку взяти?" або "який ремiнь ГРМ i ролики купити i де?" На такi питання може i буде вiдповiдь. Але ж на форумi все э!
VadimI писал(а):А ви в Какталог зайдiть i порахуйте.
Ви хочете, щоб хтось за вас лазив по всiх темах де э вiдповiдi на ваше запитання, та дав вам лiнки? Не в кожного э час на це i бажання. Тим бiльше ви навiть на сказали, якi запчастини вас цiкавлять! Якщо я перерахую виробникiв: Denso, Bosch, NTN, GMB, Aisin, Gates, Exedy, Koyo, Monroe, Bilstein, AJS, Mishimoto, Brembo, Mahle..., що воно вам скаже?
Ви ще запитайте в цiй темi, яке масло лити. Буде весело.
Бажаю успiхiв! Читайте форум (i не тiльки цей), не лiнуйтеся!
Lupus писал(а):Це в рази менше тексту ніж Ви накатали. А кажете - часу немаІ мені не треба для цього робити ревізію форуму - це все в мене в голові. Якщо Ви не володієте достатньо знаннями, щоби відповісти на елементарне питання, краще пройдіть повз, а не вчіть мене...
Ви, напевно неуважно читали... Я писав, що я субарист-початківець, а не новачок. І питань таких я не задаю,
Lupus писал(а): Перелічіть будь ласка нормальні марки запчастин для Форіка) Зустрічаю звичні для різних марок, але може є якісь специфічні.
Lupus писал(а):Дякую за цінну пораду. Мені от цікаво, тут всіх новеньких так радісно зустрічають, чи то мені так повезло?))
Lupus писал(а): Якщо Ви не володієте достатньо знаннями, щоби відповісти на елементарне питання, краще пройдіть повз, а не вчіть мене.
VadimI писал(а):I Вам доброго здоров'я.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 23