Dragon писал(а):!!!
Я пожалуй перенесу это во Вселенную Жизнь разум, ибо уж очень глобальные вопросы затронуты.
Клубни, рекомендую вникнуть!
Що саме? Вроді в темі все старе.
Dragon писал(а):!!!
Я пожалуй перенесу это во Вселенную Жизнь разум, ибо уж очень глобальные вопросы затронуты.
Ency писал(а):Dragon писал(а):!!!
Що саме? Вроді в темі все старе.
Ency писал(а):Не знаю, чОму європейці можуть у нас повчитись? У них є Каталонія, яку втрясли за 3 дні, а не так, як у нас - постав якесь голосування по Криму - до сих пір будуть кроти, які невідомо взагалі за кого.
Ency писал(а):Брексіт також нормально розтосували вони - мало хто про нього говорить.
Ency писал(а):Повчитись якимось методам управління, чи нової демократії? У нас всі питання у підвішеному стані. Питання у Раді все ще вирішують шкурні інтереси, а не тому що ідейні люди з'явились.
Ency писал(а):Насправді Європа досить сильна, незважаючи на купу статей про якісь там проблеми. Якщо проблема є, то її оперативно вирішують депутати країни чи місцевих органів. Якщо ні - вирішує поліція і армія. А не як у нас - треба віддати наказ від президента по ланцюгу донизу, щоб захисники військової частини могли стріляти по нападникам, бо інакше сядеш швидко і надовго.
Ency писал(а):Або я щось у цій статті не вловив. Приємно читати дифірамби Україні, але насправді повчитись Європі можна тільки у наших добровольців.
Dragon писал(а):Мы пожалуй единственная страна в мире, которая в условиях войны с "ядерной метрополией" должна суметь перестроиться на западный лад, причем не только законодательно, но еще и менталитет свой изменить.
Из сырьевого придатка с совками в европейскую демократию с космолетами, если утрированно.
В условиях войны мы перестраиваем экономическую модель, переориентируем глобальные транспортные коридоры и т.п.
Мы застряли на границе геополитических блоков противостоящих друг-другу столетиями и обороняем восточные рубежи всей Европы от варварских племен.
Ency писал(а):Dragon писал(а):Мы пожалуй единственная страна в мире, которая в условиях войны с "ядерной метрополией" должна суметь перестроиться на западный лад, причем не только законодательно, но еще и менталитет свой изменить.
Из сырьевого придатка с совками в европейскую демократию с космолетами, если утрированно.
В условиях войны мы перестраиваем экономическую модель, переориентируем глобальные транспортные коридоры и т.п.
Мы застряли на границе геополитических блоков противостоящих друг-другу столетиями и обороняем восточные рубежи всей Европы от варварских племен.
Я з самого початку був за ЄС не тому що "заживемо!", а тому що ЄС постійно тримає за яйця наших лідерів. І саме ЄС диктує умови розвитку і реформ. Я не бачу взагалі якоїсь рушійної сили серед наших політичних сил. Так що все ж не погоджусь. Щодо війни - так, тримаємо оборону у багатьох моментах наперекір ЄС. От якби ми щось зробили своїми силами і волею незважаючи ні на що - так, це б була перемога. Чи може якось більш конкретно: чому сама ЄС треба у нас вчитися? Тільки конкретно. Не треба про унікальність. Кожна країна дійсно унікальна через свою історію і географічне положення.
Andr3y писал(а):Раша Каталонию зашатала![]()
![]()
sergey190860 писал(а):Andr3y писал(а):Раша Каталонию зашатала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смысловой посыл сообщения Ency не про Каталонию, а про Украину.
Ency писал(а):Якось думається, що більшість вищеназваних проблем - це особисті наші проблеми, які недоцільні у сучасній Європі. Ентузіазм особистостей - так.
Ency писал(а):ЗомбоТВ там менше, тому що немає проблеми продажних ЗМІ. Пам'ятаєш як німецький репортер (?) російську шльондру ледве не побив за її "патріотизм" щодо допінгового скандалу? Раша тудей також почали щемити.
Ency писал(а):По армії - навіщо їм знати як червону армію перебудовувати? Та ще й силами ентузіастів?
Ency писал(а):Навіщо їм знати як переходити з російського палива на АЕС на американське? Якщо вони і так можуть просто перезаключити контракт і все.
Ency писал(а):Навіщо їм перебудовувати радянські літаки на західні комплектуючі, якщо вони їх не виробляють? І т.д.
Ency писал(а):Окремі особистості можливо щось для себе візьмуть, але... Всі наші успіхи полягають в ентузіазмі і громадській позиції. Доречі хаотичній і наперекір нашим же законам, бо інакше вже давно все злили підчисту, і з бабосами віддихали на островах у Тихому океяні.
![]()
Правильство Каталонии за решёткой после попытки отделиться от Испании 6 октября 1934 г
Может хотя бы википедию открой...
Кто был в Барсе, мог самостоятельно увидеть, что флаги Испании висят только на правительственных зданиях. А так весь город завешан флагами Каталонии. Но им отделиться не светит, ибо следом потребуют присоединение части Франции
![]()
Правильство Каталонии за решёткой после попытки отделиться от Испании 6 октября 1934 г
Может хотя бы википедию открой...
Кто был в Барсе, мог самостоятельно увидеть, что флаги Испании висят только на правительственных зданиях. А так весь город завешан флагами Каталонии. Но им отделиться не светит, ибо следом потребуют присоединение части Франции
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 13