Модератор: Dr.House
трансфер писал(а):мінус в репу - від кого? від звичайного користувача чи від продавця мотюля? аргументи які треба? стосовно мотюля або стосовно використання 0/30, 0/20?
трансфер писал(а):п.с. в мене еж 201
VadimI писал(а):трансфер писал(а):п.с. в мене еж 201
Нащо вам цi эксперiменти? Лийте 5W30!!!
P.S. В книжцi написано, яке масло можна лити.
JDM писал(а):VadimI писал(а):трансфер писал(а):п.с. в мене еж 201
Нащо вам цi эксперiменти? Лийте 5W30!!!
P.S. В книжцi написано, яке масло можна лити.
![]()
+500
ну это есть такие люди.
они находятся в постоянном поиске совершенства.
в мануале написано 5-30, но буду лить 0-20, потом еще что-то лучше попробую...
и так постоянно..
трансфер писал(а):Самe так)і як показує практика 0/30 прeкрасно працює в eжe)сітуація- на 5/30 різних виробників шалeний розхід масла, на одному 1л на 200км траси, на іншому вжe літр на 2000км. Який вeрдікт? однозначно рeмонт мотора. Алe, мотор нормально працює, стуків нeма. Залив 0/30 і розхід пропав взагалі, ні в місті, ні на трасі при швидкості 160-180. Як ви цe пояснитe?
kharkivlad писал(а):Про отсутствие расхода масла на 160-180 - мне кажется, или кто-то тут п***т?:)
JDM писал(а):трансфер
поясню это так...
я проб не делал, анализы не сдавал, под микроскопом не рассматривал, но щуп периодически достаю...
так вот.
я заливаю мотыль 5в-30
мотор у меня 253, работает нормально, практически бесшумно
от замены до замены уровень держится.
что я делаю не так?
зачем мне заливать туда 0-30 ?)
потому что кто-то на форуме сказал?
трансфер писал(а):сітуація- на 5/30 різних виробників шалeний розхід масла, на одному 1л на 200км траси, на іншому вжe літр на 2000км. Який вeрдікт? однозначно рeмонт мотора. Алe, мотор нормально працює, стуків нeма. Залив 0/30 і розхід пропав взагалі, ні в місті, ні на трасі при швидкості 160-180. Як ви цe пояснитe?
kharkivlad писал(а):трансфер писал(а):Самe так)і як показує практика 0/30 прeкрасно працює в eжe)сітуація- на 5/30 різних виробників шалeний розхід масла, на одному 1л на 200км траси, на іншому вжe літр на 2000км. Який вeрдікт? однозначно рeмонт мотора. Алe, мотор нормально працює, стуків нeма. Залив 0/30 і розхід пропав взагалі, ні в місті, ні на трасі при швидкості 160-180. Як ви цe пояснитe?
Про отсутствие расхода масла на 160-180 - мне кажется, или кто-то тут п***т?:)
Ибо, если окунуться в теорию, то 0w влияет на что?:) Правильно, на холодный пуск. И никак оно не уберет угар/жор масла.
Можете лить что-угодно, хоть 15w50, важны технические характеристики масла
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 38