Модератор: Dr.House
milch писал(а):а чем плох равенол, что однозначно нести, какие аргументы?
Andrey72 писал(а):milch писал(а):а чем плох равенол, что однозначно нести, какие аргументы?
А что в нем немецкого , кроме названия? Даже если оно и немецкого производства , то ничего хорошего за его цену не нальют. Fuchs например , в Польше делают и в стране-агрессоре, и то цена трохи больше. Liqui Moly вообще цена конская , притом что за эти деньги есть гораздо более серьезные продукты.
milch писал(а):ясно, одни пустые фразы по равенолу взятые с потолка, фукс уже давно уг. ликви делает нормальные масла, серия молиген одни из лучших в среднем классе.
Andrey72 писал(а):Понял. Раньше тоже ездил на Mobil 0W40(на нем и машину обкатывал), перед ним один раз заливал Aral 0W40(масло как масло, ничего особенного). Сейчас езжу на Valvoline SynPower 5W30. C Mobil"a ушел , уж очень сейчас много паленки . Еще у Valvoline высокие моющие свойств (как у Mobil).
трансфер писал(а):равенол ніби то нормальна олива, але сама більша його біда, що кожна партія може бути різной по змісту. тобто вони постійно чудять з пакетами прісадок. тому не бачу в ньому ніякого сенсу. але кому як. зараз катаю в еже 201 атмо шелл 0/30 ультра с2/с3. дуже подобається. двіжок шепотить, на холорстих не чутно, рівень стоїть. через місяць буду міняти на петронас 0/20. вже прикупив пару каністр.
AndreyS писал(а):трансфер писал(а):равенол ніби то нормальна олива, але сама більша його біда, що кожна партія може бути різной по змісту. тобто вони постійно чудять з пакетами прісадок. тому не бачу в ньому ніякого сенсу. але кому як. зараз катаю в еже 201 атмо шелл 0/30 ультра с2/с3. дуже подобається. двіжок шепотить, на холорстих не чутно, рівень стоїть. через місяць буду міняти на петронас 0/20. вже прикупив пару каністр.
А чому в ежа плануете 0W20, там же ніби то с такою густиною в FB допуски, а в EJ тільки 5w30 -5w40
трансфер писал(а):є трохи таке))) якщо по справі, то 5/40 ну не йде ні в які ежи та фб, це якщо ми говоримо про звичайні авто, звичайна експлуатація, секундні отжиги не рахуємо) йде мінімум 5/30 ілсак гф5 або а1/а5. в нас як правило продаються 5/30 а3/б3, це густі тридцятки. вони ближче до європейців. на 5/30 а3/б3 в мене був шалений розхід, зараз залито 0/30, рівень стоіть на місті. хочу попробувати 0/20. вони як правило дуже міцні, більшість кряк. я і шукав нормальний кряк, ні пао, ні шмао))) всф ці пао для фб. перед заміной на 0/20 буде робитись аналіз старого, так що будем бачити
трансфер писал(а):є трохи таке))) якщо по справі, то 5/40 ну не йде ні в які ежи та фб, це якщо ми говоримо про звичайні авто, звичайна експлуатація, секундні отжиги не рахуємо) йде мінімум 5/30 ілсак гф5 або а1/а5. в нас як правило продаються 5/30 а3/б3, це густі тридцятки. вони ближче до європейців. на 5/30 а3/б3 в мене був шалений розхід, зараз залито 0/30, рівень стоіть на місті. хочу попробувати 0/20. вони як правило дуже міцні, більшість кряк. я і шукав нормальний кряк, ні пао, ні шмао))) всф ці пао для фб. перед заміной на 0/20 буде робитись аналіз старого, так що будем бачити
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5