"Только что, возле ТРЦ Ocean Plaza из окна задней правой двери была выброшена бумажка и "гости столицы" поехали дальше. Сделаем известными жлобов — в Ocean Plaza - Океан Плаза." 19.12.2015
А смысл делать на мышу фото и описывать что только что было сию секунду на форумах и сетях? Почему не подойти или не подьехать и лично не сделать замечания????? Сфотографировать, набрать текст и выложить в сети проще и быстрее находясь в соседней машине?
0
SUBARU LEGACY 3.0 AT Si-Drive - Японский Порш. Деньги не купят тебе счастья, но они купят тебе яхту, на которой ты отправишься на его поиски. Характер у меня золотой, поэтому такой тяжелый. Если меня любить-то я горы сверну! если не любить, то шею…
SUBARU LEGACY 3.0 AT Si-Drive - Японский Порш. Деньги не купят тебе счастья, но они купят тебе яхту, на которой ты отправишься на его поиски. Характер у меня золотой, поэтому такой тяжелый. Если меня любить-то я горы сверну! если не любить, то шею…
Я тут давеча на парковке у ТРЦ наблюдал ребят, и мне чет показалось они по машинам пробивали... Были они на авто с безрамными стеклами... мож ошибаюсь, потому писать ничего конкретного не буду...
Andrew Zaharov додав 4 нові світлини. 59 хв · Ми йшли з Михаил Бакалюк пікетувати АП, але заходу не судилося збутися. Не дійшовши до паркану адміністрації якихось сто метрів (вугол Банкової та Інститутської), на тротуар вискочив Subaru Outback (АА 0706 СН) і скоїв на мене наїзд, удар прийшовся нижче коліна лівої ноги. Але водій не зупинився і демонстративно продовжив рух. Чим змусив мене задкувати. Тільки після того як його додатково заблокував Міша, він нарешті зупинився. Вискочивши з авто він почав сипати погрозами про фізичну розправу, але побачивши, що його меседж не торкає мою увагу, змінив тактику. Далі він заявив, що є функціонером адміністрації президента і нам пісєц... Я набрав 102, викликав наряд, крім цього підійшли патрульні які знаходились неподалік, зреагувавши на ситуацію. Склали адмін. протокол за порушення ПДР. Наряд який прибув на виклик, отримав від мене пояснення. Водій при цьому не залишав спроб - "пошептаться на ушко". Так воно і поїхало, щось бубонячи собі під ніс, запізнившись на зустріч до "високих кабінетів". Бидлоту звуть - Сопов Олександр Михайлович, голова правління ВТО "ОРДЕН". Ви знаєте, якось символічно, що дорогу до АП нам перегородило це лайно. Тут його неймовірна концентрація...
Андрій Боєчко Друзі! Величезне прохання до всіх - "прославити" цю людину. Пан Сопов - співвласник (разом з Табачником) компаній ВТО "Орден", ВТО "Планка" і купи інших табачникових фірм. Він купляє планки і муарові стрічки в Москві у пвдприємства "Русская лєнта" та у Клінскької лєнтоткацької фабрики і вішає на всі українські нагороди. Саме цей пан масово виготовляє і продає бійцям різноманітні медалі, через що держава досі не зробила жодної нагороди для бійців. Саме цей пан і його посіпаки блокує роботу всіх державних комісій зі зміни нагородного законодавства. Бо йому не іигідно, аби мінялися планки медалей і орденів, яких він закупив у москалів на мільйони доларів... Звертаюся беспосередньо до Євгена Жукова - брат, не дай спустити цю справу, не дай цьому панові уникнути відповідальності, бо він це спробує зробити. Також звертаю увагу на подію Тараса Ткаліча та Ігоря Маріо. Просто зауважте.