Задній диф у legacy AT 3.0 і spec b різні, принаймні так пише у мануалі
Передаточні числа
3,083 (37/12) проти 3,272 (36/11)
У аутбека 3.0 диф такий самий як у spec b.
Хто знає для чого це зроблено, і нащо впливає?
Модератор: Dr.House
zhekab4 писал(а):динамика веселее на коротком
ybrygas писал(а):по ідеї чим менше передаточне число на дифі тим більша швидкість але менший крутний момент.
в аутбека передаточне число більше мабуть тому що та машина позиціонується для офроаду більше ніж легасі
а в спеки число більше ніж в звичайної легасі мабуть тому що в спеки передач більше. відповідно передаточне число кожної передачі інше (менше)
ну от менше число на коробці множиться на більше число на дифі і получається те саме що і в звичайної легасі
все вищенаписане імхо
Пфыр писал(а):есть мнение, что на B13 3.0R 5AT и B13 3.0R 5AT Spec.B задние дифы одинаковые
на аутбеке выше передаточное число потому что аут тяжелее и оффроадистее, и ему момент на колёсах важнее чем динамика и скорость
задний диф на трёхе вроде одинаковый с 2.0Т и 2.5Т
KUCH писал(а):Пфыр писал(а):есть мнение, что на B13 3.0R 5AT и B13 3.0R 5AT Spec.B задние дифы одинаковые
на аутбеке выше передаточное число потому что аут тяжелее и оффроадистее, и ему момент на колёсах важнее чем динамика и скорость
Так би було логічно, але дані я брав з мануалу.
Пфыр писал(а):KUCH писал(а):Пфыр писал(а):есть мнение, что на B13 3.0R 5AT и B13 3.0R 5AT Spec.B задние дифы одинаковые
Так би було логічно, але дані я брав з мануалу.
мануал в студию!
Iron_Man писал(а):Я так понимаю разница ещё из-за того что с завода на обычной диски 17ки,а на Спеке 18е
ybrygas писал(а):Iron_Man писал(а):Я так понимаю разница ещё из-за того что с завода на обычной диски 17ки,а на Спеке 18е
так жеж загальний діаметр колеса (разом з резиною) однаковий. хіба не так?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 48