Мусульмани Москви заявили, що після російських бомбардувань в Сирії і загибелі там мирних жителів, вони влаштують справжній терор російським громадянам по всій РФ. Мусульмани у Москві. Фото: expres.ua. Мусульмани у Москві. Фото: expres.ua. Таким чином,російський президент Володимир Путін власними руками поклав початок громадянській війні в своїй країні. Заява від мусульманських активістів з’явилася в ЗМІ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України. «Якщо ви не припините вбивати наших братів і сестер в Сирії, ми почнемо вбивати ваших сестер, матерів, братів та батьків в Росії», — попередили мусульмани. Зазначимо, що за офіційними оцінками в даний час в Москві проживає не менше 2 мільйонів мусульман. Також загальне число мусульман, що проживають на території всієї Росії сягає понад 20 мільйонів. «Мусульмани завжди мстять за своїх полеглих братів в ім’я Аллаха! Джихад неминучий! Такбир! Ми будемо вбивати Вас кожен день, поки кров не заллє міста Росії в ім’я Аллаха, в ім’я полеглих сестер і братів!» — відзначають вони. Таким чином, можна зробити висновок, що почавши бомбити сирійські міста, прикриваючись нібито боротьбою з терористами «ІДІЛ», російський президент Володимир Путін власними руками поклав початок громадянській війни в своїй власній
Джерело:
http://patrioty.org.ua/moskovski-musulm ... rativ-zmi/