Sergioni писал(а):Alex_x писал(а):Sergioni писал(а):Субаровским маркетологам стоит обратить внимание на цену официальных автомобилей премиум сегмента: acura mdx 1 193 751 грн/discovery sport 1 234 750 грн и откорректировать ценник ближе к народу, иначе это сотня авто так и останется на складе на радость япона маме

Поверь, раскупится и довольно быстро.
Не ображайтеся, але у Вас якась своє бачення реальності. Для Вас і ціна 42 к за автомобіль без шкіри, навігації, люка, тобто того, що і переводить дане авто в D клас є нормальною. І наявність на дві голови преміальніших конкурентів, які продаются практично ж за ту ціну не лякає, як і наявність Октавіє Скаут, яка, давайте будем відверті, мало чим поступається ауту (я знаю що там недопривід і т.д. - не для холівара це написав), але ж і виграє в динаміці значно і що важливіше в ціні. Різниця 8к, 20 %. Може я скажу не популярну річ, але ви погляньте на той самий драйв (я доречі підписаний на Вас

) - бІльшість субару, які прибувають це 5-10 річні автомобілі. Всі хто мають бабки переходять на лексуси і т.д.
ви от кажете що завжди було 42 - 45. Я памятаю ніби від 38 стартували але то таке. В Росії попередня модель починалася з 1, 4 млн. Рублів. На той час це від 46 тисяч. Зараз буде починатися від 2.2 млн. Це 36,5 в баксах. Динаміка досить зрозуміла і вірна. і то на їх форумі адепти пишуть що, хто ж братиме за такі гроші аут. Тому мене особисто і вибішує звідки наші офіцій дилери надумали поставити найвищу ціну на континенті. В Казахстані також від 36 стартуЄ.

і ми маємо таку ціну з урахуванням того що наЦ. Валюта обезцінилася втричі, іде військовий конфлікт, тобто ті хто і має кошти Добре подумає чи варто їх припасти чи витрати на автомобііль. От так я думаю