-Эм- писал(а):У черной башка немытая
А ты че смотреть на голову пришел?

Там вообще неизвестно че с другой стороны

alex_xel писал(а):-Эм- писал(а):У черной башка немытая
А ты че смотреть на голову пришел?
Там вообще неизвестно че с другой стороны
-Эм- писал(а):Не ну седло зачет, хто ж спорит
А великами занимается кто-нибудь?
Бассбин писал(а):кто что скажет про фирмы Mongoose и GT?
nedolyga писал(а):А великами занимается кто-нибудь?
Я!! Дрочу дуже сильно і несамовито !! І тільки на вєльчики
Бассбин писал(а):кто что скажет про фирмы Mongoose и GT?
Фірми хороші. Але якщо вибираєш по лейбі, а не по навісному\ціні\стилю катання - то бери Giant. А якщо по навісному\ціні\стилю катання - тоді Giant. Краще всього взяти раму Giant , а потім її обвісити чим подобається\зручно\підходить по кольору
Бассбин писал(а):бюджет до 8тыс грн
я смотрю на трек,жаинт,мангус,жт
но их там много(((
Первые когда то считались оч приличной конторой с отличной репутацией, потом постепенно ушли в закат... Вторые на нашем рынке широко сильно небыли представлены, хорошие велы. Но недорогие модели как по мне с завышеной ценой.Бассбин писал(а):Mongoose и GT?
nedolyga писал(а):Giant Giant Giant Giant Giant Giant Giant Giant Giant - FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP![]()
це, майже, якби Ви спитали мене фольц\SUBARU\фіат\форд ? ....Ну ви зрозуміли....для дрочера відповідь очевидна
![]()
ціни звісно зараз![]()
![]()
Дивіться на початкову лінійку Giant, основне при покупці байка цілим, щоб потім не жалкувати :
1) Рама Giant- пояснювати не потрібно
![]()
2) Дискові гальма - нехай навіть механіка (тросик) . Вібрейки - втопку, особливо по грязюці, механіка - куди не йшло на початок. Гальмує як слід - гідравліка. Та, що на DOT працює, чули про таку ?Стандартно 2pot, буває і на 4
. Так от - на розборках і б\в можна взяти норм гідру за б\в ціну, махнуть за 15 хвилин ....АЛЕ. одне але, якщо байк в стоці з вібряками - на втулках не буде різьб під диск - в бюджет апгрейда до людських гальм дописуйте вартість нових коліс або втулок+переборки коліс - а це глина.
3) Не бажано брати манетки - моноблоки - це коли об'єднано в одне ціле (без можливості роз'єднання) манетки та ручки гальм. Захочете щось поміняти окремо (наприклад гальма) - а треба все разом....
4) Естетичний момент - необхідно продумати зарані кольори, які Ви будете комбінувати на вєльчику, шлемі, одязі і т.д....
5) Ще, трохи не забув - подвійні ободи. Одинарні - можна "зкласти" трохи напружившись...
Из этих контор самая солидная Трек... потом ГТ...(тут смотря какой вид катания)
5) Я уже и не помню когда видел одинарные...
Если шо у меня есть 2 стоковых гианта, один на даче, другой у жены(до него руки не успели дойти)...
Вернуться в Спорт, фитнесс, здоровый образ жизни
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2