Всім привіт.
Халепа.
Давно хотів залити 98й спробувати..., особливо начитавшись інструкції до машини : " заливати бензин не нижче 95го" і цієї теми : viewtopic.php?p=645761#p645761
А тут зарплата, порожній бак ( на лампі кілометрів 40 проїздив) і я якраз поряд з самою крутою АЗС в Києві.
Заїхав на "Укравто" на Бажана - 30 л 98го ( не "+", а звичайний). І гоу....
Їде прикольно...все гут....весь день все було добре....на наступний день теж все добре, проїхав 3 км, залишив авто на півтори години.... вернувся, заводжусь - ЧЕК + круіз мигає....ППЦ.... День вчора відїздив - не пропадає....
Раніше бувало - вискакувало те саме, коли клему з аккуму знімав - пропадало після того, як пару раз завівся.... Поки не пропадає.
На СТО колись давно казали, що в мене проблема з лямбдою - щось там то відстає то пристає.... Але це було більше року назад...і чек у мене вискакував тільки пару раз і тільки після зняття клеми...
Є припущення, дилетантське звісно, що суперкльовим 98м у мене вимило\підмило\підняло якусь грязюку десь там....і вона пішла далі...
Весною поміняв паливний фільтр і почистив форсунки - зі зняттям на стенді. Лив восновному Окко, іноді Лукойл, рідко Укравто. Все звичайний , не "+".
На трасі один раз залив паршивого на Окко....машина втратила в потужності, але чек не вискакував....І було це тільки раз і більше 3тис. км тому.....
Одним словом, тема для роздумів. Ще після ночі не заводився....Якщо не пропаде і сьогодні - залишу постояти без клеми пару днів...
Ще будуть поради ?