ну тоді моя думка - брати прадо і забити на слабкість двигуна.
grom писал(а):Не буду безглуздо сперечатись,бо якраз звернувся тут за досвідом до тих хто має практичне уявлення по темі.
так, я не мав прадо, і типу не шарю... але, маючи 3 літрову бензинову легасі я досить багато їздив на Хюндай Туксон, 2,0 бензин на автоматі - скажемо так не дуже динамічна машина
і багато їздив на віто в 639-му кузові, 2,2 cdi. пусте віто важить 2 тони, тобто маса машини буде десь така як і в прадо.
тобто шось таки я знаю з власного досвіду.
моя Легасі була тверда, різка і потужна. на ній хотілося драйвити. я не кажу що я бездумно літав на ній, але їздив явно швидше середнього. і це була моя основна машина, до неї я звик, до її динаміки і руління.
і коли я пересідав на Туксон, який був не динамічний взагалі, який кренився в поворотах, крісла якого не мали взагалі бокової підтримки, в мене включався якийсь пенсіонерський режим. я їхав повільно і мені це подобалося. машина схиляла до повільної їзди, і я без проблем схилявся. я їхав так як вона може їхати і ніразу не пожалів що субару їде краще, а от туксон це ацтой. це просто інша машина, вона по іншому їхала і я в ній поводився теж по іншому. абсолютно не бачив проблеми в їзді на туксоні.
аналогічно було з Віто. машина важка і велика. правда на механіці і з дизельком вона була енергійніша ніж туксон. але ізза габаритів, ізза прямокутної посадки, як на табуретці, ізза відсутності бокової підтримки, я на віто їхав теж в пенсіонерському стилі і мене це перло. я від неї не вимагав обгонів на трасі, тому що я розумів що це машина не для того. по трасі я собі їхав 80-90 км за годину і все було чьотко. при обгоні якоїсь повільної машини, в віто ще був запас потужності. і проблеми з потужністю в мене не виникало взагалі.
до чого ті всі слова - це типу моє пояснення думки "забити на слабкість двигуна" що я написав в першому реченні цього посту. мені вдавалося і на туксоні і на віто їхати так як ті машини можуть і не відчувати дискомфорту в тому що вони не їдуть так як я звик їхати на субару.
якось так