Subaru Outback IV 2.5 vs Toyota Prado 3.0D

Модератор: Dr.House

Re: Subaru Outback IV 2.5 vs Toyota Prado 3.0D

Сообщение Alex_x » Вт сен 16, 2014 15:38

Регулярно пользуюсь прадо и rx, после аута для себя не брал бы ни то, ни другое. Раскачка напрягает, за цену прадо +- взял бы туарег или mdx, имхо.
  • 0

2010 Subaru Outback 2.5 CVT
Alex_x

Сообщение grom » Вт сен 16, 2014 15:51

Да нету у туарега и мдх ценника в 55 уев.
Та і в лайно на них не заїдешь-тендітні авто,як на мене більше задля "понтів".
  • 0

Надпись на пачке сигарет: "Курение ведет к медленной и болезненной смерти", как бы предупреждает тебя, что все остальные умрут быстро и весело!
grom

Сообщение grom » Вт сен 16, 2014 16:13

http://auto.yandex.ua/volkswagen/touare ... 21?rid=962
самая дешевыя комплектация туарега(не самая,выбачаюсь,есть база за 705.000) + смотри стоимость опций те шо по умолчанию уже есть в других более дешевых моделях .

http://acura-ua.com.ua/ua/mdx/set/
Депутатские цены от 940.000
  • 0

Надпись на пачке сигарет: "Курение ведет к медленной и болезненной смерти", как бы предупреждает тебя, что все остальные умрут быстро и весело!
grom

Сообщение Alex_x » Вт сен 16, 2014 16:51

Вот был у меня прадо и в "лайно" я на нем заезжал раза два-три за 4 года, мне не нужен такой автомобиль в городе абсолютно.
Посмотри новый Ford Explorer или хонду Пилот... :D
  • 0

2010 Subaru Outback 2.5 CVT
Alex_x

Сообщение BABICH V » Вт сен 16, 2014 20:08

Поездив на Прадо пару лет, первые пару месяцев специально(ну вроде мне туда надо)поштурмовав бездорожье, поймеш что столько железа с собой возить нет смысла а с 99% дорожных ситуаций Аут справлялся.
  • 0

OUTBACK 2.0D 2013. STI седан 2013.
BABICH V

Сообщение grom » Вт сен 16, 2014 20:15

Alex_x писал(а):Вот был у меня прадо и в "лайно" я на нем заезжал раза два-три за 4 года, мне не нужен такой автомобиль в городе абсолютно.
Посмотри новый Ford Explorer или хонду Пилот... :D

Да я в городе 10-15% от общего пробега,остальное трасса,поэтому напрягаюсь по поводу обгонов с 173 лс на прадо,да и вес более 2т не способствует, смотрел шо народ про чип-тюнинг пишет- мнение не однозначное-понятно шо ресурс такие чипы у агрегатов забирают,но ведь можно найти разумный баланс?Как видно из отзывов,чип должен быть достаточно навороченным чтобы подключаться к датчикам давления,температуры,наддува турбины итд.,ну и наверное не выкручивать наполную.Кстати оффы на тойоте чипуют без снятия с гарантии.

Хонда пилот слышал неплохой авто,но расход бенза бьет по карману, а газовая установка как-то не айс.В прадо подкупает надежность проверенная временем,особо в нем ничего кардинально не изменили в принципе за годы продаж.
  • 0

grom

Сообщение grom » Вт сен 16, 2014 20:23

BABICH V писал(а):Поездив на Прадо пару лет, первые пару месяцев специально(ну вроде мне туда надо)поштурмовав бездорожье, поймеш что столько железа с собой возить нет смысла а с 99% дорожных ситуаций Аут справлялся.

Жена давит на жабры ,типа на хрена попу гармонь, нравится ей аут очень, но по-моему не справляется аут с сегодняшними дорогами Украины,вот и прикидываю какой авто может заменить.

Кстати тут люди про безопасность говорили так вот прадо как раз 5 звезд имеет.
http://allroader.ru/2013/12/land-cruise ... 014-12189/
  • 0

grom

Сообщение BABICH V » Вт сен 16, 2014 20:39

А вообще главное не сколько стоит, а может ли ты себе это позволить. Удачной эксплуатации. Надеюсь к тому времени как будеш менять Прадо придумают класный Аут
  • 0

OUTBACK 2.0D 2013. STI седан 2013.
BABICH V

Сообщение grom » Вт сен 16, 2014 20:48

BABICH V писал(а):А вообще главное не сколько стоит, а может ли ты себе это позволить. Удачной эксплуатации. Надеюсь к тому времени как будеш менять Прадо придумают класный Аут

Спасибо на добром слове,но решение еще не принято,может и старый аут дотянет до нового-классного!
Но это еще и вопросы к Укравтодору ,ну и дальше наверх к "пастухам".
  • 0

grom

Сообщение ybrygas » Вт сен 16, 2014 22:58

grom писал(а):Да я в городе 10-15% от общего пробега,остальное трасса

ну не логічно їздити на рамній машині по асфальті. тим більше якщо парить динаміка і обгони...

по поганій дорозі ви ж не будете пролітати на повній швидкості. будете проїжати повільно. а повільно проїде будь-яка машина, лиш би кліренс дозволив.
від несподіваних влетів в яму, точнше від наслідків після такого захищає високий профіль резини. а рама вона не захищає ходову, вона навпаки її добиває, тому що на елементи ходової діє маса на пів тони більша. конструктори це теж розуміють, тому ходова в такої машини масивніша - виглядає ніби надійніше, але ж маса більша на четвертину. тому якщо порахувати відношення витривалості ходової до маси машини, то може бути що вийде однакове число... а може і більше, тому що планується що рамну машину будуть більше добивати. але це якраз приводить до того що виробники роблять акцент на витривалості машини а не керованості чи комфорті при обгоні. тому по ямах вона буде їхати, але все інше не просіть!

імхо кожна машина має своє цільове призначення. є машини для обгонів. а є машини для говен. а в говнах не обганяють нікого, тому логічно що лендкрузер буде сосати на трасі. ну є лендкрузер і для пантів, коли в нього мотор 4л бензин, на обгон він іде на ура, раму має, виглядає серйозно, але в говна не їздить бо він стільки коштує що його тупо шкода добивати..
  • 0

AC DC forever!! (rock)

---------
auto experience:
ex Forester SG 2.0xt AT
ex Legacy b13 3.0R AT
ex Mercedes Benz W124 E220 MT
ybrygas

Сообщение grom » Ср сен 17, 2014 12:22

Не буду безглуздо сперечатись,бо якраз звернувся тут за досвідом до тих хто має практичне уявлення по темі.
Рамного не мав, тому і цікаво шо і як.
Звичайно ж теоретично трохи підковався в інеті.
Без сумніву гойдалка і заслабкий двигун це не найкраще в прадо.
Але з іншого боку на вагах безумовна м'якість на тому шо було колись асфальтом-це вже з власного тестдрайву.
З відгуків людей, не так багато автівок що називають "м'якими"-одна з них прадо, ще є 4раннер,рено колеос,начебто ніссан-хтрейл.
Ось шукаю таку собі,за якістю та відгуками зупинився на прадо,але ж слабкість двигуна псує переваги.Гойдалка начебто компенсується кдсс,яка в свою чегу є головни болем для власника.
От і знайди цукерку серед г...
  • 0

grom

Сообщение ybrygas » Ср сен 17, 2014 12:49

ну тоді моя думка - брати прадо і забити на слабкість двигуна.

grom писал(а):Не буду безглуздо сперечатись,бо якраз звернувся тут за досвідом до тих хто має практичне уявлення по темі.

так, я не мав прадо, і типу не шарю... але, маючи 3 літрову бензинову легасі я досить багато їздив на Хюндай Туксон, 2,0 бензин на автоматі - скажемо так не дуже динамічна машина
і багато їздив на віто в 639-му кузові, 2,2 cdi. пусте віто важить 2 тони, тобто маса машини буде десь така як і в прадо.
тобто шось таки я знаю з власного досвіду.

моя Легасі була тверда, різка і потужна. на ній хотілося драйвити. я не кажу що я бездумно літав на ній, але їздив явно швидше середнього. і це була моя основна машина, до неї я звик, до її динаміки і руління.
і коли я пересідав на Туксон, який був не динамічний взагалі, який кренився в поворотах, крісла якого не мали взагалі бокової підтримки, в мене включався якийсь пенсіонерський режим. я їхав повільно і мені це подобалося. машина схиляла до повільної їзди, і я без проблем схилявся. я їхав так як вона може їхати і ніразу не пожалів що субару їде краще, а от туксон це ацтой. це просто інша машина, вона по іншому їхала і я в ній поводився теж по іншому. абсолютно не бачив проблеми в їзді на туксоні.
аналогічно було з Віто. машина важка і велика. правда на механіці і з дизельком вона була енергійніша ніж туксон. але ізза габаритів, ізза прямокутної посадки, як на табуретці, ізза відсутності бокової підтримки, я на віто їхав теж в пенсіонерському стилі і мене це перло. я від неї не вимагав обгонів на трасі, тому що я розумів що це машина не для того. по трасі я собі їхав 80-90 км за годину і все було чьотко. при обгоні якоїсь повільної машини, в віто ще був запас потужності. і проблеми з потужністю в мене не виникало взагалі.

до чого ті всі слова - це типу моє пояснення думки "забити на слабкість двигуна" що я написав в першому реченні цього посту. мені вдавалося і на туксоні і на віто їхати так як ті машини можуть і не відчувати дискомфорту в тому що вони не їдуть так як я звик їхати на субару.
якось так
  • 0

AC DC forever!! (rock)

---------
auto experience:
ex Forester SG 2.0xt AT
ex Legacy b13 3.0R AT
ex Mercedes Benz W124 E220 MT
ybrygas

Сообщение grom » Ср сен 17, 2014 13:59

Дякую за висловлену думку.
Напевно э сенс в тому що звикаєшь до всього,якщо філософські від О.Бендера "автомобіль не роскішь, а засіб пересування"
  • 0

grom

Сообщение grom » Чт сен 18, 2014 07:21

Прощай Прадо!
Так заканчивается история этого некупленного авто.
А все из-за меркантильности основных участников-Тойота дилеров.
В погоне за прибылью были существенно попраны права на получение адекватной цены за передаваемый трэйд-ином субару аутбек.
Категорично не согласился с оценкой 16-18 уев за по словам манагеров непользующийся спросом авто.Правда никто не оспаривал мой аргумент о том что сейчас врядли спросом пользуется что-либо, кроме харчей и ликив.
Так шо стороны разошлись при своих интересах.

Люди подскажите,плиз,размер 16 диска и резины на 16 для аута в14, буду пробовать смягчать езду увеличением профиля резины до 65,можно ли до 70?????.

По диску интересует 6.5 J или 7 J, потому как остальные размеры вроде должны быть как и на 17" : 5х100, д56.1 , е 48,
  • 1

grom

Сообщение Vov4ik » Чт сен 18, 2014 07:59

viewtopic.php?t=40918
6.5*16 ET48 5*100 DIA 56.1

ну и еще несколько тем
viewtopic.php?t=35814
viewtopic.php?t=40608
  • 0

Vov4ik

Пред.След.

Вернуться в Legacy & Outback