Steel писал(а):ybrygas писал(а):Steel
моє ІМХО (як байкера який цього сезону почав)
3,5к на японський мот малувато. буде старий
250кубіків не брав би, виростеш з нього за одне літо
400кубіків - ніби ок, але в випадку Хонди цей об'єм йшов на японський ринок. відповідно мені розказували про проблеми з замовленням певних запчастин. на Європу 600сс продавали.
про Ямаху, яку ти вибрав не можу нічого сказати. По типу моцика - ніби практичний і якраз для наших доріг. Один мій знайомий їздить на Варадеро, інший на Гусі - обидва задоволені
а взагалі, сядь, проїдься, та й зрозумієш що твоє а що ні. мені наприклад на Бандиті не зручно, хоча візуально подобається і я навіть про нього думав в один момент.
...ну купил таки ямаху МТ-03...! отличный аппарат 660сс.. момент максимальный уже на 4-4,5тыс... удобная посадка,задний балон 180й..Агонь! Не слажу с него уже третий день..форик пылится в гараже.. в городе ездить песня, в центр в банк по работе там, на таможню за бумажками за 10-15мин.. ни каких тянучек и пробок и расход 5л -вещь!
спс за советы комрады - 600куб. самое то
зы. сын тоже осваивает.. для новичка оказался цивильным таким.. еще раз спс всем за советы
зы2. коплю на экип
Поздравляю сколько максимально ехал? Я на своем по харьковской трассе 240 очень легко разгонялся