немного отличать хамство от сарказма...
Значить Ваш сарказм не був настільки доречний тут, і не всі його оцінили...
но всё равно я даже на экзисте по самым дорогим прайсам так дорого не купил бы
Ви взагалі про який рік говорите? Якщо Ви зараз ціни порівнюєте - я вище пояснив що це не правильно.
Ремонт робився роки 2 тому, за цей час на ринку багато чого змінилось.
тут всегда надо обращаться как минимум к паре механиков...
Ну це для Вас це правило. Для мене - ні. Я іду туди де більшість порадила. пробую робити, якщо мені щось не подобається - йду до інших.
А взагалі свої машини ремонтую в більшості сам. Мотор, коробку ще не вмію розбирати/складати, може колись навчусь. Решту можна і самому, бо досі не зустрів такого майстра, якому я б повністю довірив все що він робить по машині. Все одно десь так косяк буде, це в нас в ментальності так.
А если бы вам впарили машину склеенную из 3-х???
А Ви думаєте мало таких машин їздять по Україні і люди про це навіть не підозрюють? Бо основна функція машини - їхати, і для декого якщо вона виконується - то добре. Зато дешевше купив
то как можно брать вообще не проверяя?
дуже просто, подивився, проїхався не гримить, не скрипить, ну і добре, чувак вроді знайомий ну і так далі. Це вже потім він перестав бути знайомим

денег мной вбухана пока что на то, что бы ГАЗ работал
коли купив - його вже там давно не було. Це потім найшли лишній проводок, і кнопочку.
Взагалі я не параноїк, і стараюсь все таки вірити людям наслово. Якщо хтось тим користується - це все одно в кінці кінців його проблеми будуть.
Якщо я купив, значить вся відповідальність на мені. І далі вже нема чого соплі жувати, купив так купив, Ви що мало помилок в житті робите? Ну а все на світі ітак не передбачиш, від всього не застрахуєшся.
Тут багато історій коли купили вроді нормальну машину, перевірили і 2-3 тис км - і капіталка. То що зразу всі дураки. І толку що перевіряли.
Я з самого початку писав - це пост для того щоб інші люди навчились на моїх помилках а не на своїх. В тому основна мета тої теми.
А що і як і за скільки я купив/зробив - це так, суто блокнот для мене який можуть почитати інші. Думаю це правилами форуму не заборонено.
А взагалі на форумі багато машин які вбухали по 20 тис $ при ціні машини в 20-30 тис $ а потім продають весь проект за 30 тис $, і тут тоже можна сказати що всі от такі не розумні, стільки на тюнінг потратили, можна було дешевше затюнити з тим самим ефектом. Все відносно. Тому якщо Ви потратили менше - я щиро за Вас радий. Коли буде треба - подзвоню до Вас спитаю поради де брали щоб собі подешевше взяти

Мої: Nissan Sunny 2007 1.6 MT -> Suzuki SX4 1.6 MT 2007 4x4 -> Mazda CX-7 2.3T AT 2008 4x4
Татові: VW Passat B3 -> Mitsubishi Pajero 3дв. (чорний кубік) -> Mercedes-Benz Vito пасс. 112 CDI 1999 MT -> Subaru Forester 2.0X MT 2006