5/04 Road Devils Club ( vk.com/rdc_street ) проводив відкриття сезону — шалений слалом на вднх.
Спочатку довго вагався чи їхати чи ні, дійшо до того що на вечір середи (за 3-и дні до заходу) авто було на зимній високій резині і 16 дисках, а комплект літа — був в вигляді зими вр ге2 2006 року =)
Але в середу подивившись фотки з попередніх заходів, побачивши що це не РТР тайматак де якісь супер кари ганяють, а більшість звичайних авто — надумав срочно купряти бу літо і їхати
Ітого в ЧТ вечері знахожу бу 215-45-17 данлуп, при чому в своему ірпені на субару клубі
вночі купляю його — вранці їду за 30км за дисками — перевзуваюсь і в ПТ майже готовий)
Пятничний вечір картінг — аля тренування)
В суботу нажаль не встигаю по сімейним справам, виїхати і хоч трошки відчути авто
Натомість дружина все вередуе — Ти потулиш — а що я з малим сином робитиму ітд
Дякуючі людям з субару клуба таки вирішую їхати (дякую Рижая і Мамонт ГТ) =)
Ітого вранці в 11 ми всім сімейним складом на першій в моему житті авто гонці де я прийму участь =)
Отримую 4-ий номер, клас повного приводу ще пустий та і взагалі в спску штуки 4 авто )
Чекаемо на заїзди, паралельно приїхав знайомий на альфі 159 — вмовляю взяти участь і його
Підтягуется народ з субару клуба — але глядачами =(
І ось старт тест заїздів — я в першій 4-ці, лячно)
Ледь-ледь встигаю перед тим пройтись по трасі — повчити повороти
Ітого виїзд, таке враження що перший мій тренувальний заїзд — самий швидкий був)
Потім другий (один з поворотів не вписуюсь — здаю задом)
Розумію що авто тримается не дуже… обїзж фішки викликае знос =(
Ну що ж чекаемо боевих, дивлюсь як круто їздять інші — і поки з дружиною в парку гуляю =)
Десь близько другої — початок заїздів (1-ий тренувальний, другий на час).
Перший тренувальний їду з дружиною — налявак її надовго )
Другий, проїзжаю сам — авто набирае швидкість супер!
Між шинами по дузі прохожу відмінно — а от обїзд навкруги фішки (а їх два) це ППЦ — авто зносить, при тому що до фішки відносно сильно скидаю.
на другій фішці ледь не вилажу на бордюр (довелось зупиняти авто в 0 =(
Ітог — найгірший час в класі 1:20:50 і дуже низькій загалом =(
Далі дружина і дитина вже вимагае їхати додому, і перший млинець що комом — залишаю таким як є — не проїхавши ще 2-а бойових (а прикиньте — може там би я побив час лідера 1:05:29 =) )
Дякую організаторам за подію, було дуже круто!
Сподіваюсь наступний раз і підхід зміню, і покажу хоча б якийсь час =)