Модератор: Dr.House
Sad78 писал(а):Кто бы еще загрузочный диск загрузил. Плиз. А то машинка без штатного диска досталась,а в инете найти не могу активную ссылку.
ybrygas писал(а):простіше питання - чи хтось знає як монік з америкоса перевести з фаренгейтів на цельсії? і розхід з MPG в L/100km
ybrygas писал(а):Народ, є питання
є машина, європейка, в ній є навігація, відповідно теж європейська. для мене як для користувача європейське там: температура в цельсіях і розхід в літрах на 100км. чи апаратно європейська навігація чимось відрізняється від американської - я не знаю
тепер питання:
що буде, якщо на європейську систему поставити монік від америкоса?
цікавлять наступні моменти:
1. воно взагалі запрацює чи ні?
2. якщо запрацює то температура і розхід будуть відображатися по англійськи чи по нашому?
mas_ua писал(а):ybrygas писал(а):Народ, є питання
є машина, європейка, в ній є навігація, відповідно теж європейська. для мене як для користувача європейське там: температура в цельсіях і розхід в літрах на 100км. чи апаратно європейська навігація чимось відрізняється від американської - я не знаю
тепер питання:
що буде, якщо на європейську систему поставити монік від америкоса?
цікавлять наступні моменти:
1. воно взагалі запрацює чи ні?
2. якщо запрацює то температура і розхід будуть відображатися по англійськи чи по нашому?
1. Работать будет
2. Отображать будет: температура в фаренгейтах. Мгновенный и средние расходы будут в mpg с коэффициентом 1,5 от реальных значений в литрах/100 км.
Данные с магнитолы в режиме радио на мониторе отображаться не будут.
Система, учитывающая, данные особенности - http://forum.club-subaru.com/viewtopic.php?f=67&t=72862
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10