Grisha писал(а):Разграблены и спалены кассы стадиона и магазин с динамовской атрибутикой - мирные демонстранты-мародеры. Все стены исписаны краской. Разбиты легковые машины обычных граждан, которые "неудачно" припарковались возле стадиона.
Это революционная необходимость?
Можно себе представить, что было бы со зданием ВР - можно только вспомнить рейстаг после взятия Берлина.
Варвары.
Гріш друже знаю тебе особисто бачились не один раз

....але чесно тут деколи тебе не розумію
Так я згідний, що нищити приватне майно простих людей як я і ти це через чур чесно, і мені дійсно шкода їх власників. Особисто я навіть готовий внести пожертву в фонд відновлення приватного майна яке постраждало на Грушевського, якщо такий організують. Тут я двома руками за, але це такій побічний доконаний факт революційних подій.
Grisha писал(а):Можно себе представить, что было бы со зданием ВР - можно только вспомнить рейстаг после взятия Берлина.
Варвары.
А ось тут я тебе геть не розумію як серед тих і тих тоді! як і зараз є імбецили, тому давай не будем згадувати "Велику червону армію", "Бандерівців" і "Рейх". Я можу сказати тільки одне, що Німці змогли визнати, вибачитись в першу чергу перед іншими країнами і народами, в другу перед своїм народом який постраждав не менше(думаю ти згідний з цим), але заборонили, засудили, винесли міру покарання в себе за нацизм, а ми комуністичну ідеологію яка палила церкви, нищила наш народ, культуру, мову мало того, що навіть не перепросили, ащей захищаєм тепер.
Можу сказати одне моїх родичив по татові поляки розстріляли, а жіночу половину виперли з земель які належали їм і переселили до нас в Херсон, тому в мене також є кровна ворожнечя до них, але в них ЗАРАЗ поважають, волю слова і права людини, а в нас на привеликий жаль все може закінчитись не дуже мяко кажучи позитивно.