А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dr.House » Пт янв 17, 2014 09:59

Янукович уже подписал 5 принятых "руками" законов
:x
http://www.uadaily.net/index.php?viewe=160098
  • 0

Автосервис SUBARU HOUSE.
Честный ремонт и правильное обслуживание.
Киев, Бакинская 35a
+380636338899
http://subaruhouse.com/
Dr.House

Сообщение Михайло-68 » Пт янв 17, 2014 10:03

говорят, что во время суда над диктаторами (тех, естественно, которые до суда дожили) их не обвиняют в нарушении законов страны. но обвиняют в принятии антинародных законов. 8)
  • 0

Михайло-68

Сообщение Dr.House » Пт янв 17, 2014 10:08

Изображение
  • 0

Автосервис SUBARU HOUSE.
Киев, Бакинская 35a
+380636338899
Dr.House

Сообщение Михайло-68 » Пт янв 17, 2014 10:41

Конституция Украины - на сегодняшний день, пожалуй, единственный закон, про который следует помнить Гражданам Украины. Так как все остальные законы власть обесценила. Немного освежим память:

Стаття 15. Суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності.
Жодна ідеологія не може визнаватися державою як обов'язкова.
Цензура заборонена.
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
Стаття 35. Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.
Стаття 54. Громадянам гарантується свобода літературної, художньої, наукової і технічної творчості, захист інтелектуальної власності, їхніх авторських прав, моральних і матеріальних інтересів, що виникають у зв'язку з різними видами інтелектуальної діяльності.
Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.
За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.
Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.
Стаття 63. Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом.
Підозрюваний, обвинувачений чи підсудний має право на захист.
Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.
Стаття 79. Перед вступом на посаду народні депутати України складають перед Верховною Радою України таку присягу:
"Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу.
Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників".
Стаття 84. Засідання Верховної Ради України проводяться відкрито. Закрите засідання проводиться за рішенням більшості від конституційного складу Верховної Ради України.
Рішення Верховної Ради України приймаються виключно на її пленарних засіданнях шляхом голосування.
Голосування на засіданнях Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України особисто.
  • 0

Михайло-68

Сообщение Михайло-68 » Пт янв 17, 2014 10:48

актуальный юмор :crazy:
  • 0

Вложения
анн.jpg
Михайло-68

Сообщение Andr3y » Пт янв 17, 2014 11:19

GTI писал(а):
Анатолий Валерьевич писал(а):Дык вроде забыли принять поправочку , типо чтобы законы задним числом силу имели . :wink:

Так она в Конституции прописана - закон не имеет обратной силы.

Кстати, если те, кто именуют себя "оппозиция", внимательно прочитает ту самую Конституцию - там записано, что новые законы не могут уменьшать существующих прав и свобод.
Им дорога в КС с заявлением, но что-то не торопятся они туда обращаться. :oops:

Ты серьезно про Конституцию и КС? Под чью дудку КС пляшет? :lol:
  • 0

Andr3y

Сообщение Stav » Пт янв 17, 2014 11:31

Andr3y писал(а):
GTI писал(а):
Анатолий Валерьевич писал(а):Дык вроде забыли принять поправочку , типо чтобы законы задним числом силу имели . :wink:

Так она в Конституции прописана - закон не имеет обратной силы.

Кстати, если те, кто именуют себя "оппозиция", внимательно прочитает ту самую Конституцию - там записано, что новые законы не могут уменьшать существующих прав и свобод.
Им дорога в КС с заявлением, но что-то не торопятся они туда обращаться. :oops:

Ты серьезно про Конституцию и КС? Под чью дудку КС пляшет? :lol:

Лучше спросить по другому:" Кто возглавляет КС? Как дошел он до такого кресла?" почитайте, улыбнитесь. Про новые законы:" белого не надевать, обтягивающего не носить, не танцевать" :ROFL: :ROFL: :ROFL:
  • 0

«Не готовы наши люди. Жить еще не готовы. Помирать не хотят, а жить не готовы».Михаил Жванецкий
Stav

Сообщение Grisha » Пт янв 17, 2014 11:46

У меня почему-то крутится в голове один вопрос: как эта троица со своими коллегами не смогли в ВР помешать голосованию и вообще смогли допустить заседание?
Как людей на баррикады и против снаряженного беркута гнать так самые первые, а в ВР сложили руки?
Что-то я не читал, что бы было десяток раненых и избитых депутатов оппозиции, которые боролись за права граждан и пытались предотвратить принятие антинародных законов :evil:
Где эти из оппозиции, которые "с народом"? Почему они готовы действовать только за спинами людей на улице, а не в цитадели зла - ВР?
Если они и дальше будут на трибуне майдана, дальше люди будут спокойно слушать их пламенные речи, то пусть уже тогда народ готовится уставналивать рекорд по самому массовому окрашиванию яиц на паску...
  • 1

067-67I-З4-ЗЗ
ТЫДЫЩ!
Grisha

Сообщение Dr.Klim » Пт янв 17, 2014 12:14

Гриша о чем ты говоришь. У них атрофировался инстинкт самосохранения по моему даже. Как можно было проголосовать за новые условия увольнения нардепов?!!!!
  • 0

Чемпіон Європи.
Двічи Чемпіон України, двічи Переможець Чемпіонів Московії.
Dr.Klim

Сообщение Oleg5383 » Пт янв 17, 2014 12:36

Grisha писал(а):
Что-то я не читал, что бы было десяток раненых и избитых депутатов оппозиции, которые боролись за права граждан и пытались предотвратить принятие антинародных законов :evil:
Где эти из оппозиции, которые "с народом"? Почему они готовы действовать только за спинами людей на улице, а не в цитадели зла - ВР?
У вас в городе тоже только провластные каналы работают ? Я видел драку и разбитую голову...
  • 0

STI MY 05... Смерть російсько-фашистським загарбникам та їх посіпакам !
Oleg5383

Сообщение mercurio » Пт янв 17, 2014 12:54

Oleg5383 писал(а): У вас в городе тоже только провластные каналы работают ? Я видел драку и разбитую голову...

Слышал звон - не знаю где он.
Это регионалы сами себе по кумполу настучали.
http://korrespondent.net/ukraine/politi ... ale-rady#1
  • 1

mercurio

Сообщение Куреша » Пт янв 17, 2014 12:57

Grisha писал(а):У меня почему-то крутится в голове один вопрос: как эта троица со своими коллегами не смогли в ВР помешать голосованию и вообще смогли допустить заседание?

"Вот так, начнешь изучать фамильные портреты и уверуешь в переселение душ" (С) Собака Баскервилей.
Это я к тому, что мне начинает казаться, что эта троица трусливых выродков и есть самый успешный имперский проект.
  • 0

Я - сказочный долбоеб
Куреша

Сообщение Dr.House » Пт янв 17, 2014 13:00

Куреша писал(а):
Grisha писал(а):У меня почему-то крутится в голове один вопрос: как эта троица со своими коллегами не смогли в ВР помешать голосованию и вообще смогли допустить заседание?

Это я к тому, что мне начинает казаться, что эта троица трусливых выродков и есть самый успешный имперский проект.

Если так-вот так облажались!!!Не на тех ослов поставили,думали шо те кони а они ослы.... 8)
  • 0

Автосервис SUBARU HOUSE.
Киев, Бакинская 35a
+380636338899
Dr.House

Сообщение mercurio » Пт янв 17, 2014 13:02

Куреша писал(а):Это я к тому, что мне начинает казаться, что эта троица трусливых выродков и есть самый успешный имперский проект.

ПО результатам их деятельности можно и так сказать :)

Юлька письмо с зоны прислала с инструкцией.
Экс-премьер перечислила пять шагов, которые должна предпринять оппозиция в связи со скандальным голосованием в Верховной Раде 16 января

http://news.liga.net/news/politics/9608 ... leniya.htm

Ну, посмотрим чего стоит оппозиция.
  • 0

mercurio

Сообщение Михайло-68 » Пт янв 17, 2014 13:15

анекдот на "злобу дня":

Трохи гумору:

Їхав президент на саміт, підписувати угоду, а внутрішній голос йому й говорить:
- Не підписуй!
- Як же ж "непідписуй", мені ж капець буде?
-Не підписуй, кажу, то не буде капець!
Послухав президент і не підписав. Приїхав в Україну, а там майдан. Внутрішнійголос говорить:
- Розжени Їх жорстоко, побий!
- Як же ж "розженийпобий", мені ж капець буде?
- Не буде капець! Бий!
Президент послухався й дав наказ жорстко побити мирний мітинг...Ранком у відповідь зібралась величезна юрба народу. Кричали "Геть". Співали гімн. Кидалися на міліцію. Внутрішній голос каже:
- Бий всіх кого попало, особливо журналістів!
- Як же ж "всіхпідряд, особливо журналістів", мені ж капець буде?
- Не буде капець! Бий!
Послухався президент й віддав відповідний наказ. Майдан не розійшовся, а ще більше сплотився. Приїхали іноземні представники й почали тиснути, вимагати припинити насильство. Та внутрішній голос невгамовується:
- Розжени мітингувальників силою!
- Як же ж "розжени", в місті повно послів різних держав, мені ж капець буде?
- Не буде капець! Бий!
Послухався він й почав розгон, але ні хто не розбігся, а навпаки, ще більше почали вимогати своє. Протести зростали, переросли в цілий рух, різні країни почали тиснути сильніше, лякати різними резолюціями та погрозами заморозити рахунки....

- Це капець! - подумав президент.
- Не капець! - каже внутрішній голос... - твої нардепи в парламенті дещо проголосували, підпиши, срочно!
- Так ці ж закони дебільні й антинародні, я їх бачив?
- Підписуй! - прошепотів переконливо внутрішній голос.
Послухався президент й підписав...

- Ха - ха - ха! - Зареготав внутрішній голос. - От тепер точно - тобі КАПЕЦЬ!
  • 0

Михайло-68

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём