GTI писал(а):DragonЛеша, к ней следак 100% приходил, но ведь депутаты ее в частной клинике оберегают, которая не намного дешевле Шаритэ.
Кстати, ты в курсе кто за это бабло листает?
На почитай прейскурант на услуги и ты поймешь, что тебе там не лечиться, если ты тут пуп порвешь за оппазицию.
http://boris.kiev.ua/ru/price#.UtBAErSn4qwшоб ты на землю спустился соотнеси к своему доходу. Так тут еще нет стоимости лечения.
Палата-люкс (вартість койко-дня) 7 099.00
Палата одномісна (1 койко-день) 2 618.00
Реанімаційна палата (1 койко-день) 3 707.00
Наверное не зря оберегают. Показывали интервью, бодрячком к журналюгам вышла .Несла муть как и она сама.
Перлы
«Зазвичай, щоб не було маячку, виїжджаючи за межі Майдану, я телефон розкладала – виймала батарею, і всі ці запчастини просто клала собі в кишеню. Далі в мене є якийсь короткий спалах свідомості. Я пам’ятаю, як мені сунули в руки телефон і примусили кудись дзвонити. – Вибач, а як ти їм дзвонила, якщо в тебе телефон був розібраний? – Я погано все пам’ятаю. Вони дали мені мій телефон і попросили набрати когось з телефонної книжки. Це був мій телефон, і він був зібраний, вони його самі зібрали».
Коли я повернула на село, я побачила в склі заднього виду два вогники – дві машини повернули за мною. Я зрозуміла, що це не просто так. Це хвіст»
«Мені здається, в їхній машині я почула якісь матюки в салоні. На мою, в принципі, адресу. Мені здалося, що вони хотіли мене притиснути до боку. Мені взагалі здається, що у них щось пішло не так, не за планом. Мені ще здається, що в них було завдання на якомусь етапі викрасти мене біля будинку».
«Сам момент побиття я не чітко пам’ятаю. Не пам’ятаю і коли вони закінчили. Я відчувала, як мене б'є одна людина».
«Як людина я прийшла до тями в клініці. А як певний фізичний об’єкт я прийшла до тями ще на дорозі».
Может она вообще фейсом сама об руль приложилась ? Наблюдал давненько на дороге ДТП, у мужика довольно похоже было.
Кацапія має бути знищена.