Orest писал(а):yurra писал(а):Да, действительно, ты спрашивал о ЕС и ТС. Чтоже, отвечаю на каждый твой вопрос, за себя лично. Где легче жить? - в ТС. Где легче работать - в ТС. Где легче отапливать - в ТС. Где легче чувствовать себя счастливым - ТОЛЬКО ДОМА И НИГДЕ БОЛЬШЕ! В США, кстати, недавно отправили 800 тысяч таких средне статистических граждан в отпуск на месяц за свой счет. А взять на работу обратно их смогли только в очередной раз распечатав необходимое количество ничем не обеспеченных бумажек. Интересно что бы они ответили на твои вопросы, что скажешь? Только чесно!
Ну в мене брак слів по твоїй відповіді на моє запитання, тут або ти живеш тупо в шафі, вибач за конкретику або тупо не бачиш різницітепер відповім тобі.....
Минулого року був в Дортмунді більше тижня. Проживав в простому готелі на окраїні міста. Спілкувався з адміністратором зміни цього готелю по вечорах за кухольом пива, доречі який працює три дні в тижні і тільки в нічні зміни. Так от він родився і жив в Казахстані до 12 років, його діда німця залишили в таборах після війни де він і залишився. З часом завів сім'ю тобто його тато народжений в Казахстані, баба місцева казахстанка, мама також. В 93р. вони переїхали в Дортмунд. Підчас наших розмов він проговорився, що йому тут не дуже добре жити, мало заробляє, Меркель коза і всі їхні політичні лідери також одним словом тупік як в насна моє запитання скільки він заробляє відповідь була швидка без роздумів 3200€. Я йому відповів запитанням скільки літрів пального ти можеш купити на свою зарплату? Одже відповідь, на той період часу Дз паливо в них коштувало 1.41€, одже на свою зарплату він може купити 2269л. Я державний працівник офіційно отримую 1860грн. ділим на наші реалії 9.60 і отримуєм 194л. Це ми говорим про офіційні зарплати громадянина Німетчини нагадаю адміністратора готелю нічної зміни і громадянина України працівника університету з вищою освітою і канд. арх. Таких прикладів маса, я розповів тільки про той з яким особисто стикнувся і чув. Тому свою статистику можеш запхати туди з відки ти її взяв.
![]()
усе вэрно,усе справэдливо,алэ чому ти не спитав у ньго скiльки грошей залишуэтся чистими?Попади мы в эти реалии,будем стонать так же,или больше,сколько денег не зарабатывай-будет мало.И чем больше получаешь,тем больше тратишь.Кто-то и 10к евро там получает,и больше и что?,нам что так же платить начнут?