Модераторы: Анатолий Валерьевич, Dr.House
юрец777 писал(а):бісить стук рейки на вивернутих колесах. кажуть що допомогти може заміна рейки на стішну. хтось вже таке робив? помогло? ціна?
юрец777 писал(а):вибачаюся може шось смішне питаюся, я просто ше не опитний субарист! (тільки 10місяців) я вже і тяги поміняв, наконечники і рейку реставрірував, шарова в нормі. після цього стук на прямих колесах пропав, а вот особливо на вивернутих в ліво колесах залишився. дальше "мастєра" радять поміняти амортизатори хотя вони і сухі)) а поміняти рейку на стішну порадили бо вона кажуть не стучить так як аутбека
Sergey_od писал(а):Рейка от STi покемона очень хорошо стала на мою Легаси-значит и на аут станет. Только немного тяги или наконечники нужно укоротить
IgoR IngvaRR писал(а):Sergey_od писал(а):Рейка от STi покемона очень хорошо стала на мою Легаси-значит и на аут станет. Только немного тяги или наконечники нужно укоротить
А сколько там оборотов, ВДЦ будет ругаться?
Sergey_od писал(а):IgoR IngvaRR писал(а):Sergey_od писал(а):Рейка от STi покемона очень хорошо стала на мою Легаси-значит и на аут станет. Только немного тяги или наконечники нужно укоротить
А сколько там оборотов, ВДЦ будет ругаться?
2,7. На счет вдс не знаю (у меня его нет) - но в принципе разница в передаточном с 3л рейкой не очень большое, может и не будет ругаться....
2,7. На счет вдс не знаю (у меня его нет) - но в принципе разница в передаточном с 3л рейкой не очень большое, может и не будет ругаться....
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 9