ybrygas писал(а):Lady J писал(а):если пытаешься разогнаться в диапазоне 2000 - 3000, очень большое опоздание на газ, который давлю чуть ли не в пол. Сразу скажу, опоздание коробки-автомата я знаю, это точно не оно. Тут давишь - давишь педаль, потом получаешь хороший пинок и машина начинает набирать скорость.
машина Легасі 3.0 MY04, автомат
потужності три літрової хватає щоби їздити по місту в звичайному режимі. Раніше нічого кримінального не помічав, тому що купив нову для мене машину, не знав що від неї чекати, привикав і т.д. Але останнім часом мене почало діставати що машина не їде на всі свої 245 коней. Їде приблизно так як і моя попередня 2.2
І поведінка точно така як описала Lady J - їдеш в потоці машин, 60км/год. припустим потрібно прискоритися, маршрутку обігнати наприклад. тиснеш газ - починає поволі прискорюватися. дуже поволі, приблизно так як жигулі. тиснеш газ ще більше - толку нема. даєш газ в полік - спрацьовує кікдаун, дві передачі вниз і машина вистрілює як ракєта. Якщо в машині в цей момент присутні якісь пасажири - починають дивитися на мене як на ідіота, типу якого фіга я так неспокійно їжджю, для чого рвати машину на 2 секунди, а потім знову їхати спокійно.
короче отака фігня.
заправка - 95-тий звичайний на окко.
паливний фільтр поміняв, масло коробки міняв, повітряний фільтр поставив K&N, помилок по мотору і коробці нема. машину не дьоргає, робота мотора на холостих рівна.
не міняв тільки свічки - попередній власник їх міняв на 70 тис. зараз 115.
ага, в спорт режимі машина їде веселіше. при маленькому натисканні на газ вона зразу скидує передачу, і тому їде живіше. але чи достатньо живо - я не знаю, не маю з чим порівняти. і ще - на спорт режимі чомусь відчувається момент переключення передач, на звичайному D передачі переключаються непомітно.