Підігрів зони "дворников" лобового скла

Обмен опытом эксплуатации Subaru, вопросы по ремонту, ТО, запасным частям, аксессуарам

Модераторы: Анатолий Валерьевич, Dr.House

Підігрів зони "дворников" лобового скла

Сообщение Wave » Пн июл 09, 2012 15:53

Софорумчани питання в тому, що на моєму "ліснику" 2006 р.в. встановлено не оригінальне лобове скло, чи має хто-небудь з клубу досвід довстановлення підігріву на лобове скло. Якщо в когось є досвід з цього приводу прошу відписатись.
  • 0

Wave

Сообщение Рубан » Пн июл 09, 2012 16:25

Wave
проще и дешевле в этом конкретном случае просто поставить оригинальное с подогревом.
ИМХО друзи,ИМХО
  • 0

Люди в черном Форестере.
Рубан

Re: Підігрів зони "дворников" лобового скла

Сообщение S T A S » Вт июл 10, 2012 09:30

Wave писал(а):.....
Якщо в когось є досвід з цього приводу прошу відписатись.

на моей прошлой машинке тоже стояло не оригинальное лобовое (без подогрева), я не парился...
а новый владелец машинки - форумчанин, "игорь-пыгорь" поставил (наклеил) полоски обогрева зоны дворников! не знаю читал ли он твой пост -- мож маякни ему в "личку", уверен ответит!
  • 0

Я не Бес, и не Ангел Небес ...
S T A S

Сообщение Nick_GT » Вт июл 10, 2012 09:56

2Wave - 2 недели назад менял на своем sg5 дорестайл (обгонял фуру и у нее лопнуло колесо - у меня трещина через все лобовое пошла). Так вот - неоригинал пингкинтон с подогревом обошелся с установкой в 300 баксов всего. В отличии от оригинала на нем снаружи после установки не видно ниток подогрева из-за сильного затемнения нижней части стекла.
  • 0

Nick_GT

Сообщение Wave » Вт июл 10, 2012 12:35

Рубан писал(а):Wave
проще и дешевле в этом конкретном случае просто поставить оригинальное с подогревом.
ИМХО друзи,ИМХО

"Рубан", ось що мені відповів "Стекольщик": "Лобовое на Subaru Forester 2100 грн зеленоватое с зеленой полосой светофильтром сверху. Оригинальное 3900 грн. Установка 300 грн." Невже Ви би заради зручності трьох місяців зимової експлуатації міняли ідеальне лобове не оригінальне скло на оригінальне за 3 900 грн.? Питання виникло тому що знаю що при знятті тонування зачасту не вдається зберегти обігрів наприклад заднього скла, в подальшому це питання технічно ж вирішується, не заміною скла? На ВАЗо-Тази є окремі комплекти запчастин з ниткою обігріву. Тому і поцікавився, дякую за Вашу думку.
  • 0

Wave

Сообщение Wave » Вт июл 10, 2012 12:48

Nick_GT писал(а):2Wave - 2 недели назад менял на своем sg5 дорестайл (обгонял фуру и у нее лопнуло колесо - у меня трещина через все лобовое пошла). Так вот - неоригинал пингкинтон с подогревом обошелся с установкой в 300 баксов всего. В отличии от оригинала на нем снаружи после установки не видно ниток подогрева из-за сильного затемнения нижней части стекла.

Прошу по-можливості скинути в "приват" наявний контакт по склу. Мені навпаки здається, що на оригінальному склу сильно проглядається обігрів, тому, чесно кажучи, не перевіряв саму наявність підігріву та його технічну справність, вирішивши, що стоїть вже не оригінал, а тому обігрів відсутній. Дякую, можливо додатково перевірю для себе.
  • 0

Wave

Вернуться в Обмен опытом