Модератор: Dr.House
СЕРГЕЙ писал(а):Я в свое время ,3 года назад, не рапробовал до конца Вектру С вот и хотел понять что оно такое со слов других
СЕРГЕЙ писал(а):А на Легасі вже вдалось хоч поіздити ,що так захотілось саме іі ?
Erik писал(а):СЕРГЕЙ писал(а):А на Легасі вже вдалось хоч поіздити ,що так захотілось саме іі ?
На жаль, поїздити не вдалося! В друга Аутбек - завжди про нього мрія, але поки в бюджет не влазить. От думаю 1,5 роки покататись на Легасі, а там вже й Аутбек взяти.
Чому Легасі? А які ще варіанти за $15 після Вектри?Взагалі то думав про Форестер, але відмовили через жорстку підвіску і менший комфорт порівняно з Легасі. Ще був варіант зі старими БМВ та Мерсами - але не дуже хочеться з ними зв'язуватись...
VIKON писал(а):2.0 на Легаси В13, бывают двух видов SOCH - 140сил(202), DOSH - 165л/с (204). Дох - дороже в обслуживании (4-х вальный, больше роликов ГРМ, да и сам ремень длиннее, дороже). Внимательно смотри ВИН код, и техпаспорт, перекупы обычно модельный год, выдают за год выпуска...
Valodia писал(а):Так я зі Львова, територіално сихіВ) Вчора вдалося поїздити на вектрі 07. Ну машина мені сподобалась але підвіска якась дуже жорстка, я думав що в мене жорстко а там ше більше.
UFOLOG писал(а):Товариші, в мене було 2 Суперба - 2007 та 2006 рр. Зараз при виборі авто у великих роздумах. Бюджет 18.
При огляді ринку знову вибір падає на Супербана та Легасі. Шкода привчила до своїх переваг...
Які плюси в Легасі, порівняно з європейським автопромом?
Теж ламає мене... брати... не брати....
UFOLOG писал(а):Товариші, в мене було 2 Суперба - 2007 та 2006 рр. Зараз при виборі авто у великих роздумах. Бюджет 18.
При огляді ринку знову вибір падає на Супербана та Легасі. Шкода привчила до своїх переваг...
Які плюси в Легасі, порівняно з європейським автопромом?
Теж ламає мене... брати... не брати....
Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 9