Кароч сьогодні поставив собі слік МІШУ20/63-r17. Чесно сказати, резина явно не для їзди на кожен день ГУЛ просто не ре а ль ний!!! звичайно є свої плюси керується машина так, що тяжко передати словами, просто МЕГО! але наскільки класно керуться настількиж пропав і комфорт + ходова довго не проживе 100% ну принаймі на наших дорогах, резина зовсім не реагує на ями, гармошки, на бруківці взагалі "анріал" враження таке, що їдеш на голих дисках. Тому використовувати слік як резину на кожен день дуже тяжко...
П.С. можливо це моє перше враження бо до того не приходилось їздити на сліці і проїхав я не більше 20-30км, але наразі воно таке
0
My WRX f@cks yourSTI...:) Архітектурні проекти всі види під будівництво
С удовольствием купил бы слики если кому-то не нравиться на них ездить! Все прошлое лето проездил на сликах! Шум есть но он мне доставляет удовольствие, а рулится просто супер! Стер свои слики за два трек дня на чайке. Сейчас ищу замену и не могу найти!
ВОбшем, намовив і мене Orest на слік. Сьогодні взуввся нарешті
Мішелін Н01 мягкий склад
Вобшем нічого нереального - можна їздити на кожен день, хотя комфорту трошки менше буде..... чесно чекав гіршого. Гул з 50-80 км/год трохи присутній але вихлоп всерівно перекрикує, по твердості трошки твердіша ніж звичайне літо, але цілком терпимо. Незнаю чого Орко каже шо анріл, навпаки машина стала якась "збитіша" і не так кидає на горбах
Що зразу відчулося це зовсім інше поводження автомобіля в керуванні - набагато різкіша стала, збитіша, моментальна реакція на любий дотик до руля. Хоча з мінусу - тепер постійно треба ловити руль і міцно його тримати
тестив по мокрій бруківці в дощ - вроді нормально, ефекту галальоду нема.
Враження від атжигів на сухому асфальті, і на великих швидкостях потім напишу.