Andrey88 писал(а):под вф - 35 собирать такой мотор имхо бред..
А хто тобі сказав, що під ВФ-35?
Andrey88 писал(а):(ты не подсчитал колено и шпильки)
А коліно тільки шліфанути

воно в мене ціле тим більше яж писав про самовільне вскриття мотора, а не примусове (тобто не про застуканий мотор).
Andrey88 писал(а):больше чем 1.5 без метанола это уже ппц лотерея .
Тут з тобою згідний.
Andrey88 писал(а):родной 2.5 блок врх пошел по пизде при давлении 1.2 (fpgreen) .
Не зрівнюй блок 2.0 і 2.5 це велика різниця

і наскільки мені відомо 2.0 є міцнішим, але менш продуктивним за рахунок меншого обєму. Чому цікаво всі Спек Ц, Ра-р, С203 і С204 йшли з 2.0 блоками?
Andrey88 писал(а):и сомневаюсь что Сергей кому-то посоветует так-же ездить даже после его настройки ) + он ездил исключительно с метанолом.
Яж казав, що витримав сток двиг., а такий тим більше шансів має лишитися цілим і я мав наувазі пікові нагрузки, а не робочий наддув. Ну і при таких нагрузках без метанолу нікуда тут я згідний.
Kost писал(а):+ к этому возможен ремонт голов, проточка блока, замена колена.
Проточка блока, ремонт голів, можливо, але будем надіятись на краще
А що коліно, воно має бути цілим, хіба задири серйозні і я говорю про вскриття робочого двигуна.
Ваня WRX писал(а):Орест помоєму навіть ЦП-шні поршня без кілець від 500 баксів

Та і всі вкладиши 140 баксів точно не буде + шпильки...
Я ж казав шо менше 4 к точно не буде.... то так здається, повір.
Далі - в то всьо барахло тре чимось дути відповідно + 1000 норм турба+ 400 форси т .д.....
а зробити двигло за 3-ку баксів і кричати шо в мене ковка - толку 0 і при продажі ніхто не оцінить
Ну ок, упили турбокіт, надулись на 1.8 - поломали к ебеням коробку і/або редуктор - знов попандос на суму в 4 цифри....
+ в це все треба лити дорогучще масло яке він буже дуже апетитно з ковкою хавати.....
.
Вань Мале дешевші від ЦП-шних це раз, ціна дійсно справжня, і без навару з 50-100% накруткою

зрештою ти сам все знаєш, а нарахунок цін в четвер (тобто завтра) сам пересвідчишся

що стосується ужору масла на Малє він менший ніж з ЦП.
А я і дуну чи ти думаєш я так чисто для приколу мотор робити планую. Коробка в мене витримає 100% це питання я закрив, редуктор можливо, але каркати не гарно

І ми тут взагалі про капіталку говоримо, а не чим це надувати збираємось.
1.8бар. дути не збираюсь, 1.3-1.5 мені вистарчить з головою і турбі яку хочу я, при 1.5бар. має пікову віддачу, тим більше як ти знаєш я машину катаю кожен день і для драгу машину НЕ БУДУЮ.