Модераторы: Анатолий Валерьевич, Dr.House
CONFIG писал(а): Різниця в ціні між IV і III групою порядка 30%, тому і бюджетно. Але насправді III група то не є 100% синтетика.
CONFIG писал(а):Бюджетно то воно може і бюджетно, але питання в іншому.. якої групи базові масла там використовуються? MOTUL так само як і Mіllers Oils Motorsport це масла V групи. Aral враховуючи його масове виробництво і ціновий діапазон скоріш за все буде ІІІ групи, ну може IV (хоча сумніваюсь). Різниця в ціні між IV і III групою порядка 30%, тому і бюджетно. Але насправді III група то не є 100% синтетика як пишуть на упаковці і про це багато написано в інтернеті.
ARMEN писал(а): Уже полтора года на Арале катаюсь, полёт нормальный + бюджетно, и вам советую
А що ви завозите? Я думаю неважливо хто що завозить, головне що воно доступно. А купувати чи ні вже кожен для себе хай сам визначає прочитавши красивий сайт :) Я переконаний в тому що кожен з виробників робить достойне масло, питання в іншому, що продають в нас. От чомусь тут ніхто не говорить про масло Gulf.. це теж невідомий для нас, проте гіганський бренд чи про то й же Fuchs. Вони маловідомі на цьому форумі, можливо в Україні, але не в світі. Ваша реакція наштовхує лише на думку що чим менше брендів тим краще, покупці менше думають і беруть те що є.каждый может завезти малоизвестную торговую марку масла с красивым сайтом.
CONFIG писал(а):Kost, а що саме міф? V група чи 100% синтетика в каністрах?А що ви завозите? Я думаю неважливо хто що завозить, головне що воно доступно. А купувати чи ні вже кожен для себе хай сам визначає прочитавши красивий сайт :) Я переконаний в тому що кожен з виробників робить достойне масло, питання в іншому, що продають в нас. От чомусь тут ніхто не говорить про масло Gulf.. це теж невідомий для нас, проте гіганський бренд чи про то й же Fuchs. Вони маловідомі на цьому форумі, можливо в Україні, але не в світі. Ваша реакція наштовхує лише на думку що чим менше брендів тим краще, покупці менше думають і беруть те що є.каждый может завезти малоизвестную торговую марку масла с красивым сайтом.
CONFIG писал(а):Kost, ок, я з вами згідний. Мало тут хто зможе помірятись з вами досвідом в цій сфері..
Але якщо повернутись до теми.. люди які використовували MOTUL тепер шукають альтернативу. Чи можете ви щось порадити?
Andrey писал(а):Собственно в этом и вопрос: где взять это "Любое качественное и оригинальное масло", чтобы быть уверенным, что оно качественное и оригинальное.
Dimas писал(а):ARMEN писал(а):... Уже полтора года на Арале катаюсь, полёт нормальный + бюджетно, и вам советую
Деда, ну тут многие, до вскрытия Акимом банки, тоже считали, что полет нормальный. Ты, кстати Арал вскрывал?
П.С. Насчет "бюджетно"... Какой льешь и сколько стоит?
saiff писал(а):Andrey писал(а):Собственно в этом и вопрос: где взять это "Любое качественное и оригинальное масло", чтобы быть уверенным, что оно качественное и оригинальное.
В МЕТРОили эпицентре
mitalium писал(а):saiff писал(а):Andrey писал(а):Собственно в этом и вопрос: где взять это "Любое качественное и оригинальное масло", чтобы быть уверенным, что оно качественное и оригинальное.
В МЕТРОили эпицентре
Да да да![]()
особенно на разлив у нас на Окружной вдоль дороги продают
![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4