Модератор: Orest
tarasta2 писал(а):зарас мене тут всі "порвуть",але купи собі хонду црв-шку і проблем знати не будеш....вона трохи дорож4а,але то не даремно,повір.....
KUCH писал(а):tarasta2 писал(а):зарас мене тут всі "порвуть",але купи собі хонду црв-шку і проблем знати не будеш....вона трохи дорож4а,але то не даремно,повір.....
Хоча не мав ні Форестера ні CRV, але по прохідності форестер думаю кращий.
Tарас писал(а):ybrygas писал(а):розкопав сьогодні таку інформацію, що по запчастинах субару немає замінників. тільки оригінал. І ціни на оригінальні запчастини, скажем так, не дешеві...
Юр, а шо там раскапывать?
цитата выше...PashaWRX писал(а):Запчастини в основному оригінал, крім розхідників,
Ваня WRX писал(а):Здається ви самі собі створюєте проблеми у виборі.
Ваня WRX писал(а):Якшо ж така проблема з грошима то можливо варто на якусь Ниву чи Ланос дивитись - там деталі в рази дешевші.
PashaWRX писал(а):KUCH писал(а):tarasta2 писал(а):зарас мене тут всі "порвуть",але купи собі хонду црв-шку і проблем знати не будеш....вона трохи дорож4а,але то не даремно,повір.....
100%
tarasta2 писал(а):PashaWRX писал(а):KUCH писал(а):tarasta2 писал(а):зарас мене тут всі "порвуть",але купи собі хонду црв-шку і проблем знати не будеш....вона трохи дорож4а,але то не даремно,повір.....
100%
але надійніша 100%
ybrygas писал(а):то що, є в когось у львові якесь субару в роках?
ну як сказати, не було би проблеми з грошима - їздив би на новому мерсі, а не на бу
та і не збираюся я за кожною дрібничкою бігати на розбірку. і з мерсом своїм не бігаю. просто є речі, які коштують "забагато". як наприклад, датчик розходу повітря - 300 доларів, та дросельна заслонка, про яку я писав вище - 700євро, жгут проводки мотору - 650євро, блок абс, блок управління мотором. та навіть ключик новий замовити в офіціалів - 250 євро. суми не маленькі. а коли машині за 10 років, то поламатися може все. і може поламатися все зразу. от я і хочу прикинути, в що я попаду в найгіршому випадку.
зі всього вищенаписаного на моїй теперішній машині я міняв тільки датчик розходу повітря - купив новий і оригінальний, і жгут проводки - перебрали за 200 доларів. ще електрики грішили на дросельну заслонку, але 700 євро для мене забагато. купив бу за 150 баксів, привіз, поміняли - виявилося що не вона. відвіз назад.
ybrygas писал(а):то що, є в когось у львові якесь субару в роках?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 43