Supercharger писал(а):только что снова проторбил моск кассирше, говорит "в Луцк привозят Мажейкю, а там "улучшают" с помощью присадок.
Propeller писал(а):Со следующей недели буду вынужден ездить на 100-м.
Чисто по ощущениям скажу о динамике. У меня стоит продрайвовский пакет.
Чисто по положению стрелки остатка топлива и пробегу смогу сказать о расходе.
Вопрос. Нужно ли будет снять клемку с аккумулятора на ночь при переходе на 100? Для чистоты эксперимента
Propeller писал(а):Со следующей недели буду вынужден ездить на 100-м.
Чисто по ощущениям скажу о динамике. У меня стоит продрайвовский пакет.
Чисто по положению стрелки остатка топлива и пробегу смогу сказать о расходе.
Вопрос. Нужно ли будет снять клемку с аккумулятора на ночь при переходе на 100? Для чистоты эксперимента
Supercharger писал(а):только что снова проторбил моск кассирше, говорит "в Луцк привозят Мажейкю, а там "улучшают" с помощью присадок.
арт писал(а): Ни-кто к нему не прикасается в Украине.
Поверте!!!
WRXer писал(а):Панове, а скажіть будь-ласка, нащо Вам потрібен весь цей випендріж?
100 бензин (а був би 120, ви б 120 заливали?! ) 18 літрів на 100 км?
Нащо це все? Чому б не їздити як нормальні люди? 95 рекомендовано, чому б його не заливати?
Більш того, подивіться в сусідні форуми: інші заощаджують на пальному, ставлять ГБО, а тут складається враження, що ви шукаєте спосіб, як би дорожче заправитись!
Сусід мій по гаражу поставив газ на октавію і їздить щасливий, скоротивши витрати на пальне в 1.5-2 рази.
dss80 писал(а):WRXer писал(а):Панове, а скажіть будь-ласка, нащо Вам потрібен весь цей випендріж?
100 бензин (а був би 120, ви б 120 заливали?! ) 18 літрів на 100 км?
Нащо це все? Чому б не їздити як нормальні люди? 95 рекомендовано, чому б його не заливати?
Більш того, подивіться в сусідні форуми: інші заощаджують на пальному, ставлять ГБО, а тут складається враження, що ви шукаєте спосіб, як би дорожче заправитись!
Сусід мій по гаражу поставив газ на октавію і їздить щасливий, скоротивши витрати на пальне в 1.5-2 рази.
Шановний, якщо у вас як мінімум врх, значить ви не те авто вибрали щоб економити на бензині, і встановлювати ГБО. Це не випендрьож, як ви це називаєте, а намагання використовувати авто згідно умов експлуатації які складаються в країні де експлуатується авто. Тут я маю на увазі що я, наприклад, на 100% не довіряю той якості, що продають на заправках під назвою 95 бензин, тому і намагаюсь використовувати бензин вищого гатунку (98,100), щоб якось відповідати вимогам виробника (нормальний 95).
А Ви колись бачили ошибку (check-engine) на авто, купленому в салоні, з 17000 пробігу, яка як ви говорите заправляється згідно вимог виробника нашим дірьмом під назвою 95??? Ні? А я бачив на власні очі, і ох....ївав.
А причина була в бензині, який "відповідає всім міжнародним нормам"...тільки втановленим в нашій країні..
Так про який випендрьож ви там говорили??
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 34