Поки на дно не сяде. А так дійсно доволі прохідна машина. І трактору не важко тягнути...
Ну а по темі. Зараз їжджу на Імпрезі WRX. Партнер по бізнесу мав Сіда 1.6 на автоматі.
Почнем з того що сід доволі дтп-пригодна машина

.
http://infoservice.lviv.ua/dtp/ . Водій і пасажир живі. Навіть в лікарню не попали. Не знаю як з цим у субару. Поки мене така фігня минала.
Розхід в сіда був 5.5л при швидкості 100-120. Моє субару десятку в такому режимі бере.
Кліренс сіда сантиметрів 10, не більше. Днищем черкали навіть мінімальні нерівності. Тоді як субару там же проїжджала без жодних проблем.
Підвіска субару м"якша. Набагато. І дорогу тримає краще. Там де я можу їхати 160-180, сідом більше 140 було страшнувато їхати. Ну і відповідно на субарі комфортніше трошки.
Сидіти мені в субі зручніше - я людина негабаритна. В сіді на сідушці можна сказати "бовтався". Хоча якщо важити 100кг, то в сіді сідушки не такі вже й погані.
Як на мене, в сіді пластмаса салону краща.
В субару відсутній багажник на фоні сіда!
З мої точки зору міняти сід на імпрезу дволітрову смислу мало. Комфорту майже не додасться. Динаміка буде приблизно однаковою. З"явиться повнопривідність, з якої толку взагалі то мало. Повноцінно рибалку всерівно не з"їздите. Зате добавите собі проблем з керуванням повноприводного автомобіля в зимових умовах + підвищений розхід палива.