Ралли "Трембита", Франковск

Любительские соревнования, тренировочные сборы, слеты и покатушки

Модератор: Yuriy STI

Сообщение Александр Иванов » Пн июн 04, 2007 22:50

Итак.
Выезжаем 22 по общей договоренности. Думаю часикофф 12-13 самое оно.
Кто жЫлает на поезде - на здоровье (хотя врядли бухалово в поезде добавит его) :P
Назад - как решЫм: можно в принципе 24-го с обеда рвонуть в ворохту и там повыть на луну в аутентичных горах :crazy: а обратно 25-го с утра.
Франковск - оченно радушный город. Это не Каменец с 1-м кабаком и тупорылыми официантками). Во Франике их больше двух... их даже больше 22-х. Особо рекомендовал бы Монте-Кристо, Крапка, чОрна фортеця, ВИП Кухня (фкуснее Айсбайна я не ел).
Короче нада ехать. (ключевое слово НАДА!!!)
  • 0

Александр Иванов
Evo 9 WRX STI

Сообщение Kat » Вт июн 05, 2007 01:19

Я буду со всем своим клубом. Но я так понимаю, что если и пересечемся, то только случайно на трассе. Ночевать будем в отеле возле допов. Цены там 50 гривен на человека. Душ правда в конце коридора, но нафига он нужен, если водки полный номер.
  • 0

Маленького кто хочешь обидит.
Kat
Человек Легенда

Сообщение Александр Иванов » Вт июн 05, 2007 04:51

Kat писал(а):Я буду со всем своим клубом. Но я так понимаю, что если и пересечемся, то только случайно на трассе. Ночевать будем в отеле возле допов. Цены там 50 гривен на человека. Душ правда в конце коридора, но нафига он нужен, если водки полный номер.

а почему только случайно и только на трассе?
  • 0

Александр Иванов
Evo 9 WRX STI

Сообщение Mihas' » Вт июн 05, 2007 06:57

Таксссс народ... Радісно запрошую всіх вас на Прикарпаття:) (От біда тільки в тому шо мене не буде в цей час тут, :o я 22 з штатів прилітаю до Києва, завжди така от фігня виходить, ну можливо на 23-24 постараюсь бути на місці)... В Франику можу порадити кілька кафешок які сам відвідую час від чсу: Брістоль (вул. Шевченка) - дуже смачно готують, Вальяж лаунж-бар (вул. Незалежності - 100метрівка) - кухня теж непогана, Аркан типу колиби (це теж на вул. Незалежності, але трохи не в центрі міста, в сторону Тисмениці) тут теж смачна кухня і дуже смачні шашлики, ну і ше є багато, але ці на мою думку найкращі... Ну і взагалі якшо потрібно буде якась допомога, то дзвоніть 80503737808, буду радий допомогти...
  • 0

Mihas'

Сообщение AlexKey » Вт июн 05, 2007 08:19

Mihas', дякуемо, дружэ! :good:
  • 0

С Уважением, Алексей.
ОО≡[ ][ ]≡ОО
AlexKey

Сообщение Mihas' » Вт июн 05, 2007 08:51

AlexKey писал(а):Mihas', дякуемо, дружэ! :good:

Та нема за що 8)

Я думаю шо 24 числа буду вже у Франківську, то по-любому вас зустріну десь... Ну ви коли приїдете, то задзвоніть...
Доречі, можу ще порадити поїхати в Буковель, там теж є непоганий ресторанчик Козачок від КозирноїКарти... Ну і десь на гору вибратись, бо Карпати це - СУПЕР, красота неймовірна.
  • 0

Mihas'

Сообщение Александр Иванов » Вт июн 05, 2007 10:28

Mihas' писал(а):
AlexKey писал(а):Mihas', дякуемо, дружэ! :good:

Та нема за що 8)

Я думаю шо 24 числа буду вже у Франківську, то по-любому вас зустріну десь... Ну ви коли приїдете, то задзвоніть...
Доречі, можу ще порадити поїхати в Буковель, там теж є непоганий ресторанчик Козачок від КозирноїКарти... Ну і десь на гору вибратись, бо Карпати це - СУПЕР, красота неймовірна.

Ну в козирну карту ми й у Києві сходим (у нас тих козачків аж 3 штуки :P) а за решту дякуємо.
  • 0

Александр Иванов
Evo 9 WRX STI

Сообщение Mihas' » Вт июн 05, 2007 11:04

ну тоді вам варто піти у якусь справжню гуцульську колибу... В Ворохті, там де підйомник є одна така дуже схожа на справжню :D , вона на горі, тобто піднятися до неї потрібно пійомником (ну хто хоче може і пройтись), хоча там зараз багато різних колиб є... :crazy:
  • 0

Mihas'

Сообщение Krolivets_d » Вт июн 05, 2007 11:56

Mihas' писал(а):ну тоді вам варто піти у якусь справжню гуцульську колибу... В Ворохті, там де підйомник є одна така дуже схожа на справжню :D , вона на горі, тобто піднятися до неї потрібно пійомником (ну хто хоче може і пройтись :crazy:

Хозяйна зовут Орестом, ох там сколько было времени проведено!!!!! Правда в 2004-м, там было намного хуже, чем в 2002-м. :cry:
  • 0

Riders on the storm!!!
Krolivets_d

Сообщение Vazza » Вт июн 05, 2007 13:18

Kat писал(а):Я буду со всем своим клубом. Но я так понимаю, что если и пересечемся, то только случайно на трассе. Ночевать будем в отеле возле допов. Цены там 50 гривен на человека. Душ правда в конце коридора, но нафига он нужен, если водки полный номер.

Со своим фан клубом? :crazy: :ROFL: Валер ты же его распустил :ROFL:
  • 0

Vazza

Сообщение Mihas' » Вт июн 05, 2007 13:53

Krolivets_d

ну я там був всього два рази, але мені сподобалось там, і краєвид хороший і чимось подібне на колибу... А можна і в справжню колибу піти, але то треба не на день, там де пастухи пасуть отари, де справжню бринзу роблять... але то таке, екстремальне і туди машинкою не заїдеш. треба пішки йти... :P
  • 0

Mihas'

Сообщение Александр Иванов » Вт июн 05, 2007 17:00

Mihas' писал(а):Krolivets_d

ну я там був всього два рази, але мені сподобалось там, і краєвид хороший і чимось подібне на колибу... А можна і в справжню колибу піти, але то треба не на день, там де пастухи пасуть отари, де справжню бринзу роблять... але то таке, екстремальне і туди машинкою не заїдеш. треба пішки йти... :P

ПІШКИ!!! :shock:
Вазза срочно чини джЫп! :P
А насчет Орестовой колыбы - зачот. А поселимся в авангарде :lol:
  • 0

Александр Иванов
Evo 9 WRX STI

Сообщение Krolivets_d » Вт июн 05, 2007 18:40

Александр Иванов писал(а):А поселимся в авангарде :lol:

Для полного, изначально пробей наличие лыжников!
  • 0

Riders on the storm!!!
Krolivets_d

Сообщение ®@©E® » Вт июн 05, 2007 20:59

:Yahoo!: Банда приїжджає!!! :Rose:

А ви раллі дивитись будете? :lol:
  • 0

®@©E®

Сообщение Александр Иванов » Вт июн 05, 2007 22:11

®@©E® писал(а)::Yahoo!: Банда приїжджає!!! :Rose:

А ви раллі дивитись будете? :lol:

З Говерли у стереоскоп Swarovski... із стразами :ROFL: