За житло також домовились по 150 евро за чоловіка за дві ночі з сніданком, але на мене місця вже там також не має і відповідно на вас також, томі планую брати палатку і вперед
або шукати на місці.
Головне, щоб з погодою заканало все решта куйня

Модератор: Yuriy STI
За житло також домовились по 150 евро за чоловіка за дві ночі з сніданком, але на мене місця вже там також не має і відповідно на вас також, томі планую брати палатку і вперед
або шукати на місці.

Проїхати не всю польщу якщоя не помиляюсь то це біля Білоруського кордону просто карту треба подивитись.
Orest писал(а): а можна і з собою, щось взяти то це вже дешевше буде.

vik писал(а):Orest писал(а): а можна і з собою, щось взяти то це вже дешевше буде.
Сам не ездил, но бываю в Бресте. Дык друзья говорили, что "с собой" не канает. Чувак ехал с "тормозком", жена собрала в дорогу, поляки отобрали, санитарный контроль, или чёт в этом смысле...
У мну не получиЦЦо пресоединиЦЦо, буду в Крыму...
, а не нас. Зрештою багато чого можна і в них супермаркетах купити і також за нормальні гроші. Як на мене то це другорядне питання. Головне, щоб віза була
.redline писал(а):у меня визы нет..
короче, когда все узнаешь, отпишись.. если возмете, то возможно к вам на хвост упаду)))))))))))
тоді ні.

Orest писал(а):Ну і де ваша активність субарісти......

Доречі приїхало багато наших субар, але хто точно не знаю. Субару тут ікона
BB писал(а):Orest писал(а):ЕVO PRIME
такой команды нет

Вернуться в Профессиональный автоспорт
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9