За житло також домовились по 150 евро за чоловіка за дві ночі з сніданком, але на мене місця вже там також  не має і відповідно на вас також, томі планую брати палатку і вперед
  За житло також домовились по 150 евро за чоловіка за дві ночі з сніданком, але на мене місця вже там також  не має і відповідно на вас також, томі планую брати палатку і вперед  або шукати на місці.
  або шукати на місці.
Головне, щоб з погодою заканало все решта куйня

Модератор: Yuriy STI
 За житло також домовились по 150 евро за чоловіка за дві ночі з сніданком, але на мене місця вже там також  не має і відповідно на вас також, томі планую брати палатку і вперед
  За житло також домовились по 150 евро за чоловіка за дві ночі з сніданком, але на мене місця вже там також  не має і відповідно на вас також, томі планую брати палатку і вперед  або шукати на місці.
  або шукати на місці.

Проїхати не всю польщу якщоя не помиляюсь то це біля Білоруського кордону просто карту треба подивитись.
  Проїхати не всю польщу якщоя не помиляюсь то це біля Білоруського кордону просто карту треба подивитись.

Orest писал(а): а можна і з собою, щось взяти то це вже дешевше буде.

vik писал(а):Orest писал(а): а можна і з собою, щось взяти то це вже дешевше буде.
Сам не ездил, но бываю в Бресте. Дык друзья говорили, что "с собой" не канает. Чувак ехал с "тормозком", жена собрала в дорогу, поляки отобрали, санитарный контроль, или чёт в этом смысле...
У мну не получиЦЦо пресоединиЦЦо, буду в Крыму...
 , а не нас. Зрештою багато чого можна і в них супермаркетах купити і також за нормальні гроші. Як на мене то це другорядне питання. Головне, щоб віза була
 , а не нас. Зрештою багато чого можна і в них супермаркетах купити і також за нормальні гроші. Як на мене то це другорядне питання. Головне, щоб віза була  .
 .
redline писал(а):у меня визы нет..
короче, когда все узнаешь, отпишись.. если возмете, то возможно к вам на хвост упаду)))))))))))
 тоді ні.
 тоді ні. 

Orest писал(а):Ну і де ваша активність субарісти......

Доречі приїхало багато наших субар, але хто точно не знаю. Субару тут ікона
 Доречі приїхало багато наших субар, але хто точно не знаю. Субару тут ікона  

BB писал(а):Orest писал(а):ЕVO PRIME
такой команды нет

Вернуться в Профессиональный автоспорт
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 13