ARMEN писал(а):Andr3y писал(а):Смотрю на всю ту дичь что происходит ежедневно и у меня стойкое ощущение что вова баран, которого ведут на убой. Очень смахивает на то, что в стране всеми возможными силами пытаются спровоцировать протесты и свержение недопрезидента чтобы под шумок сюда вошёл кацапстан
Ты как будто на Марсе живёшь, а не в Киеве

Какие протесты ? Я уже не говорю о революциях.
Можливо й не дуже мирні якщо що, будь готовий до сюрпризів.
Як у 2005, коли більшість казали що нічого не зміниться.
Як у 2013, коли більшість казали що нічого не зміниться
ARMEN писал(а):У 98% на уме только одно - срубить бабла,купить тачку, поехать куда нибудь за кордон.
Всесвіт полюбляє чорні жарти, тому тим хто рідко дивиться у небо часом природа нагадує про це доволі жорстко.
Епідемія он наприклад трішки відволікла увагу від "срубити, купити, поїхати".
Вангую що незабаром ще щось веселе буде накшталт астероїда або ядерних грибків, якщо урок не вивчимо
ARMEN писал(а):Смотрю сейчас стрим с печерского суда. Собралась какая то тысяча (это я по самому максимуму

)
Судячи із заходів поліціянтів та реакції суддів навіть та "какая то тысяча" (с))) налякала владу до гикавки!
Свіжий анекдот у тему -
Прокуратура вимагає мільярд на заставу... бажано дрібними старими купюрами, та гелікоптер... щоб втекти від майдану)))
ARMEN писал(а):А остальной 3-х миллионый Киев стоит в пробках, и вообще занимается своими мелкими делами.
То може саме через це й проблема, що мільйони думають лише як збарижити трішки грошей, а не як створити умови (тобто обрати нормальну владу тощо) у яких ці гроші працюватимуть?
ARMEN писал(а):А в Раде заседает пятая колонна - ОПЗЖ.
Випадково не помітив там ще 240 бандитів, шахраїв та ватників зеленого кольору?
А хто за них усіх голосує?
Порох чи мудрий нарід який лише про "срубити, купити, поїхати"?
ARMEN писал(а):Как говорил Томас Карлейль - „Революции готовят гении, делают романтики, а её плодами пользуются проходимцы.“
Ну то не доводьте до революцій, не обирайте Януковичей та інших Зе-клоунів
ARMEN писал(а):Каденция Петра Алексеевича это наглядно доказала, и её прямое следствие то, что сейчас на троне сидит клоун.
Хто всравсь - розетка? (с)))
Каденція Пороха пройшла під гаслом Армія, Мова, Віра - і їх було реалізовано!
Не треба вигорожувати інших, а то знов можна подумати що за Зе)))
ARMEN писал(а):И пока здесь не появится у власти личность типа Пиночета, или сингапурского Ли Куан Ю, эта страна безнадёжна.А они в ближайшем обозримом будущем на горизонте не просматриваются. Поэтому я сейчас интенсивно изучаю португальский, и тебе советую, но не обязательно его.
Якщо прийде хтось накшталт Піночету він влаштує веселе життя не лише опзж та зеклоунам, а й їхнім виборцям щоб не заважали йому розбудовувати країну)))
Також умовному Піночету будуть не цікаві чиїсь мрії про Вольво С60, якщо потрібно буде економіку підіймати)))
Але я до цього готовий, а от як щодо інших?
А українську в Україні вивчати не пробував? Бо зокрема через російську й рашисти лізуть, й опзж кажуть що захищають "інтерєси російськоязичних".
Книжки українською до речі якщо купляти то цілу галузь економіки та культуру загалом вітчизняні можна стимулювати, якщо не знав теж
ARMEN писал(а):А то что сюда зайдёт кацапстан, это уже из области фантастики.Это к Дракону он большой любитель

О, пригадую чиїсь дописи у 2008 та 2014, весело ж було коли кацапи Грузію дрючили, а потім до Криму попхалися?..
У РФ задумали повторити сценарій 2014 року і провести спецоперацію на Донбасі під чужим прапором, щоби створити привід для збройного вторгнення на територію України.
Про це заявив американський радник із національної безпеки Джейк Салліван, передає CNN у п'ятницю, 14 січня...
https://www.slovoidilo.ua/2022/01/14/no ... yi-donbasiРадник президента США мабуть теж мій фанат