Canton писал(а):Andr3y писал(а):Упс…
Угу...
ну то есть когда зелена шмаркля говорит что ринат враг государства номер 1 то выходит он прав?
а коломойский как для хозяина шмаркли (с слов Дракона) как-то вообще очень скромно, всего 0.2 ярда...
Canton писал(а):Andr3y писал(а):Упс…
Угу...
Бла-бла-бла як завжди.
Порох досяг томосу, безвізу, відновив ЗСУ, створив міжнародну коаліцію - це факти!
Коломойський роздерибанів ПриватБанк - теж факт.
Яке гарне порівняння)))
Зеленський - це прямий результат вашого бажання халяви!
Замість будівництва вітчизняних танків ви вимагали дешевих імпортних авто.
Думати ж хоч інколи треба, зокрема що під час війни важливіше!
Люди прокидаються від рашепропаганди та порівнюють Зе-просьори з досягненнями Пороха тощо.
А щодо "забування" - це ти мрієш що всі забудуть що ти тут верзеш з часом, от тільки фіга з два, нагадуватимемо)))
Мені не цікаво що Порох зробив для своїх, мені важливіше що він зробив для України!
А зробив для України він багато - оцінено зокрема канадським послом, представниками МВФ тощо!!!
І шанс відновлення державності вперше за кілька сторіч ми якраз маємо!
А те що ти називаєш "шансом" - це облом твоєму бажанню отримати халяву під час війни!
І я не розповідаю що автівка 90-х краща, я регочу з того як кілька упоротих намагаються вихвалятися у порівнянні з нею лімузинами 2020-х)))
Чому ватяні та напівватяні будь-яку розмову до статевих відносин звертають?)))
А ти Азірова гарно лизнув, коли назвав видатним економістом?)))
Так само як ти ігноруєш досягнення Пороха тощо та повторюєш лише дурнуваті меми проти нього та ін.)))
Твоя вибірковість тебе не напружує - тож терпи мовчки
ага, через АТО восстанавливай тех кого нужно, через люстрацию удаляй неугодныхАле саме те що він "пестив" у 2014-2019 роках змогло витримати рашистьську навалу, незважаючи на твоє ниття, ой лишенько)))
Уяви ситуацію - з під'їзду виповз бомж, ригнув на свої черевики та сказав вслід відїжджаючему по справах хлопчику на Саабі "ти від мене втік, алчна істота!")))
Мені цікаво як ти заспіваєш коли Порох повернеться та засудить Зе-команду та інших посіпак?
А він за судову відповідь реально взявся)))
Які ще інсайди від поціновувача вполучанінова та чілачави, кидай смалити ту дурь яку смалиш)))
Ти вже навіть не смішний, ти реально не дуже адекватний якщо це своє невігластво вихваляєш(((
А хто взагалі у твій мозочок вклав велику думку що Форестер це мрія усього мого життя?)))
Це гарний універсальний транспортний засіб, перш за все, про який як свого часу писали у одному автовиданні "може поганяти майже як Порше Кайєн тільки у N-разів дешевше")))
І я на нього пересяду коли ця набридне та коли іншими справами не дуже завантажений буду, і теж буду оцінювати позитивно можливості, готуйся))
Взагалі-то є загальновідомі меми щодо того що деякі покоління Субару були більш вдалими, а деякі менш вдалими, що взаємозамінність агрегатів зокрема у деяких поколінь була фантастична, а у деяких гірша...
Але ти не відволікайся, індульгіруй (с))) на свій сааб зранку та ввечері)))
"risovach.ru" гарно?
Навіть недоречну картинку з кацапського файлообмінника притягнув, начвертьватяний чи як?)))
Ти що там покурив чи випив?
Сам хоч зрозумів оцей свій брєд?
)Це мені розповідає шанувальник получанінових, чілачав та рашиків-пономорьових??????????
Ми у тебе жодної твоєї аргументованої думки не бачимо - лише п'яні вигуки про якихось нечесних бізнесменів від абсолютно чесного бугага бізнесмена))
и даже здесь у тебя не хватает мозгов придумать что-то свое, тупо копипастишь мои и олега фразы когда мы говорили что ты лучшая антиреклама пЕС)) ну в общем все подтверждается, у тебя нет своего мнения, ты репостишь то что спускают сверху, думать это не твое))Слухай, ну реально дякую за твої дописи - ти вже антирекламу прибічників Зе-гівна робиш шикарну, браво)))
Lambert писал(а):Gosha писал(а):зеленский это прямой результат "работы" пороха, скажите спасибо что не бойко или какой-то мураев...
зельонський - це результат діяльності тупого лохторату, "житєлєй екрану" яким методично наливали через крєтіноскоп, що гарно лягало їм у то, що у них там на місці мізків
і в результаті - "кто угодна толька нє Порох", "хоть паржом", "хуже нє будєт", "та какая разніца" і інші відомі тези
наглядний результат падіння життєво важливих показників економіки - спостерігається вже другий рік
нехай бубочка скаже що то всьо винен коронавірус і папірєдніки - і йому скоріш за все повірять
як повірили у 2010 "двічі несудимому"
лох - не мамонт, лох - не вимре (С)
(тим паче що в Україні перепис лохів відбувся у 2019 і ми вже знаємо, наскільки їх дохєра)
важко тут буде, угу...
турбопорохобот
Gosha писал(а):Andr3y писал(а):Упс…
Мужчина, ну от тебя манипулятивных табличек я не ожидал))
можно долго разбирать каждый пункт но если глобально то все лучше чем должно-бы было быть))
Gosha писал(а):Canton писал(а):Andr3y писал(а):Упс…
Угу...
ну то есть когда зелена шмаркля говорит что ринат враг государства номер 1 то выходит он прав?
а коломойский как для хозяина шмаркли (с слов Дракона) как-то вообще очень скромно, всего 0.2 ярда...
Gosha писал(а):DragonБла-бла-бла як завжди.
Порох досяг томосу, безвізу, відновив ЗСУ, створив міжнародну коаліцію - це факти!
Коломойський роздерибанів ПриватБанк - теж факт.
Яке гарне порівняння)))
коломойский отстоял днепропетровскую и запорожскую области, порох просрал крым и это тоже факты))
Gosha писал(а):Зеленський - це прямий результат вашого бажання халяви!
Замість будівництва вітчизняних танків ви вимагали дешевих імпортних авто.
Думати ж хоч інколи треба, зокрема що під час війни важливіше!
я очень жду когда ты ,просветленный, поделишься с нами результатами своей работы))
И не подменяй понятия "желание халявы" и "обилетили бедных людей в воюющей стране на несколько ярдов взяток" если мы говорим о машинах)
Так а шо там с танками? сколько построили?))
Gosha писал(а):Люди прокидаються від рашепропаганди та порівнюють Зе-просьори з досягненнями Пороха тощо.
А щодо "забування" - це ти мрієш що всі забудуть що ти тут верзеш з часом, от тільки фіга з два, нагадуватимемо)))
пфф так просрать главный шанс в новейшей истории украины как просрал его порох не сможет больше никто))
Gosha писал(а):Мені не цікаво що Порох зробив для своїх, мені важливіше що він зробив для України!
А зробив для України він багато - оцінено зокрема канадським послом, представниками МВФ тощо!!!
І шанс відновлення державності вперше за кілька сторіч ми якраз маємо!
А те що ти називаєш "шансом" - це облом твоєму бажанню отримати халяву під час війни!
І я не розповідаю що автівка 90-х краща, я регочу з того як кілька упоротих намагаються вихвалятися у порівнянні з нею лімузинами 2020-х)))
просрал главный шанс в новейшей истории это все что он сделал для украины.
Алексей, ты слишком поверхностно понимаешь как устроена номенклатурная система в Украине, с тобой бесполезно обсуждать что просрал порошенко.
упоротый здесь один и это ты, все понимают что ты местный "городской сумасшедший" вот и не унижают тебя))
Gosha писал(а):Чому ватяні та напівватяні будь-яку розмову до статевих відносин звертають?)))
А ти Азірова гарно лизнув, коли назвав видатним економістом?)))
видимо тут у некоторых истинно-ватных (кто работает на пороха тот работает на его компаньона мертвечука-путина) проблемы восприятия))
исходя из того сколько донецкие воровали не дать экономике рухнуть это тупо подвиг))
ПС я не буду переходить на личности упоминая фамилию одного из твоих идолов которые назвали азарова крайне профессиональным экономистом, оставим это на десерт))
Gosha писал(а):Так само як ти ігноруєш досягнення Пороха тощо та повторюєш лише дурнуваті меми проти нього та ін.)))
Твоя вибірковість тебе не напружує - тож терпи мовчки
Терпила жаль не молчаливый здесь только ты, особенно когда наступает какая-то горячая фаза, моментально заставляешь себя перетерпеть желание что-то делать кроме как клаву таранить)) как оно кстати было майдан у мамки под юбкой пересидеть?))
Gosha писал(а):ага, через АТО восстанавливай тех кого нужно, через люстрацию удаляй неугодныхАле саме те що він "пестив" у 2014-2019 роках змогло витримати рашистьську навалу, незважаючи на твоє ниття, ой лишенько)))и ничего нельзя обсуждать ато путиннападе
![]()
![]()
Gosha писал(а):Уяви ситуацію - з під'їзду виповз бомж, ригнув на свої черевики та сказав вслід відїжджаючему по справах хлопчику на Саабі "ти від мене втік, алчна істота!")))
а представь ситуацию бомж не заполз в подъезд ибо во дворе убрано и кодовый замок не стырили))
Gosha писал(а):Мені цікаво як ти заспіваєш коли Порох повернеться та засудить Зе-команду та інших посіпак?
А він за судову відповідь реально взявся)))
ты реально очень далек от понимания ситуации в госорганах и взаимодействия между политиками))
Gosha писал(а):Які ще інсайди від поціновувача вполучанінова та чілачави, кидай смалити ту дурь яку смалиш)))
Ти вже навіть не смішний, ти реально не дуже адекватний якщо це своє невігластво вихваляєш(((
когда ты в субару форуме коверкаешь фамилию человека который для популяризации бренда субару сделал в миллиард раз больше чем ты и знает как минимум в десятки тысяч раз больше тебя о политике ты выглядишь не смешно и даже не жалко ты выглядишь жалюгiдно.
Информацией здесь я не делюсь, иногда могу высмеять когда точно знаю что говорят неправду , а так, тебя да кантона троллю, тот после парочки провалов уже не реагирует, ты еще ведешься))
вы как те две бабки у подъезда, по возрасту видимо тоже подходите))
Gosha писал(а):А хто взагалі у твій мозочок вклав велику думку що Форестер це мрія усього мого життя?)))
Це гарний універсальний транспортний засіб, перш за все, про який як свого часу писали у одному автовиданні "може поганяти майже як Порше Кайєн тільки у N-разів дешевше")))
І я на нього пересяду коли ця набридне та коли іншими справами не дуже завантажений буду, і теж буду оцінювати позитивно можливості, готуйся))
![]()
![]()
про кайен это было сильно, спасибо, повеселил перед сном
![]()
ну короче денег на турбофорик у тебя нет, дальше можешь не отмазываться![]()
Gosha писал(а):Взагалі-то є загальновідомі меми щодо того що деякі покоління Субару були більш вдалими, а деякі менш вдалими, що взаємозамінність агрегатів зокрема у деяких поколінь була фантастична, а у деяких гірша...
Але ти не відволікайся, індульгіруй (с))) на свій сааб зранку та ввечері)))
Алексей, я на саабе все для ремонта в квартире вожу, каждый день я езжу на другой машине, будь внимательней))
Gosha писал(а):"risovach.ru" гарно?
Навіть недоречну картинку з кацапського файлообмінника притягнув, начвертьватяний чи як?)))
намного, намного менее ватный чем ты, столько сколько делают порохоботы для внесения раскола в украинское общество не делает ни одна рашапропаганда... скабеева с киселевым аплодируют стоя...
Gosha писал(а):Ти що там покурив чи випив?
Сам хоч зрозумів оцей свій брєд?
на курсах порохоботов не учат как отвечать на нестандартные вопросы?))
Gosha писал(а):)Це мені розповідає шанувальник получанінових, чілачав та рашиків-пономорьових??????????
Ми у тебе жодної твоєї аргументованої думки не бачимо - лише п'яні вигуки про якихось нечесних бізнесменів від абсолютно чесного бугага бізнесмена))
это тебе пишет человек который в отличии от тебя читает больше чем один источник информации))
советую и тебе научится критически относиться к информации))
а насчет "пьяных возгласов" это все-же в первую очередь к тебе, прийти домой с ненавистной, низкооплачиваемой работы на которой тебя никто и в хер не ставит, закрыться в комнате, навалиться дешевой синькой и полезть умничать и всех поучать на форум))
Gosha писал(а):и даже здесь у тебя не хватает мозгов придумать что-то свое, тупо копипастишь мои и олега фразы когда мы говорили что ты лучшая антиреклама пЕС)) ну в общем все подтверждается, у тебя нет своего мнения, ты репостишь то что спускают сверху, думать это не твое))Слухай, ну реально дякую за твої дописи - ти вже антирекламу прибічників Зе-гівна робиш шикарну, браво)))
Щось ти засумував, без вогника пропагуєш, втомився кругле пхати у квадратне?)))
Аааааааааа)))))))))))))
Як гарно лизнув (с))), як гарно!
Чому ватяні та напівватяні будь-яку розмову до статевих відносин звертають?)))
Але примітивно, намагайся краще, залишать без дрібних грошей на Сцааб)))
А, ось воно що! Бєня особисто із обрізом у руцях відстоював аж 2 області!
Без Яроша, без Корбана, без Наріка, без добровольців, без ЗСУ, без МВС, без Пороха, без Турчинова...
І на паливі для ЗСУ Бєня теж не нагрівав ручки мабуть, і на Нафтогазі загалом...
А нічого що Пороха обрали президентом вже після втрати Криму??????????????
Дивлюся у Зе-адвокатів просто агонія(((
З 2014 загальновідомі звіти скільки сотень та тисяч зразків техніки відновлено, модернізовано та створено.
Акцент робиться звісно перш за все на апгрейд бо це ефективніше, але й нове накшталт Вільхи, Нептуна та ПТУРів у асортименті .
А тепер Зе-лайно на парадах показує те що за Пороха створювалося)))
Томос, безвіз, реформи, відновлення ЗСУ, міжнародна коаліція - це досягнення Пороха, це саме той шанс України!
опять тоже самое, алексей, ну не агонизируй ты так открыто))Просрав шанс на зміни твій Зе-клоун, який обісцяв диво абсолютно нездійсненне, а ви повелися на гру комедійного акторішки(((
Алексей, дожал я тебя здесь всего один раз когда ты сорвался и улетел на неделю в бан, но делать могу это каждый раз, ты слабенький по характеру, именно по-этому ты не выходишь в реал)) а когда ты начинаешь агонизировать как например сейчас тебя просто становится жалко и я (да и не только я) даю возможность тебе выкрутиться а ты наивно считаешь что ти перемiг))Ну особисто ти вже біля року жили рвеш щоб мене якось принизити, але в основному сам себе принижуєш та дискредитуєш своїх друзяк.
вспоминается мой о тебе пассаж про "жить в говне, хвалить говно")) никто тебя ни в чем не убеждает, расслабься, тебе говорят правду чтобы ты поменьше жил в своем иллюзорном мире))А я отримую щире задоволення спостерігаючи як ви намагаєтеся переконати що новенька Вольво 2020 яка десь на 8 поколінь (!) по агрегатах новіша за Імпрезу 1990 лише трішечки її краща)))
Потужний аргумент!
Ти все ще вважаєш що згадування твоєї нібито якоїсь причетності - у якій є сумніви - до Майдану дає тобі право будь-яку дурню писати?
А я ж просто не вихваляюся на відміну від тебе тим за що зараз через Портнова тощо можна мати ускладнення
Це ти мабуть про те як Зе-клоун чинуш Янучара повертає на посади?
с такими бездарями в науке как у нас в этой стране ничего и никогда нормального не будет производиться))А уяви ситуацію - бомж має своє житло тому що економіка виробляє нормальні товари на експорт зокрема, а не лише імпортні автівки задешево ввозить
Авжеж, саме тому ж я успішно прогнозую глобальні тренди
Коли ти пишеш маячню проти Субару, Пороха та клубнів які з тобою не згодні, про економіку та вихваляєшся Саабою тощо - ти хто?)))
Може колись людина щось дійсно популяризувала, але зараз те що ти цитуєш від її імені - це лише потік відбірної Зе-пропаганди(((
А у Кантона провалів (с) не було, він абсолютно вірно все сказав, просто деякі цивільні штафірки (с) не зрозуміли
Та мені все одне що на чому ти возиш, головне щоб хамства менше було, індульгіруючий ти наш)))
А мені простіше будматеріали на старій Імпрезі повозити, ніж турбоФорь більш новий напружувати))
Так, черговий гівноперл - людину знов зловили на ватяності, а вона намагається перекласти на інших
Такі "нестандартні питання" вивчають у спеціальних закладах люди у білому одязі, коментуючи виразами накшталт "вочевидь, це важкий випадок, який потребує госпіталізації")))
Трішки інакше.
Працювати на улюбленій роботі, якій заважають Зе-дурні.
Обговорювати з колегами серед іншого чергові Зе-маразми, які заважають жити.
Прийти до дому та побачити на форумі... Зе-агітацію.
І із думкою "та що ти мелеш, зеботе?!" випустити пару.
Ось тобі моя критична оцінка
А загалом боюся підтверджується що твоя свідомість зазнала ніщивного руйнування ворожою пропагагдою, яку ти ще й поширюєш, це сумно(((
возьми еще минусони мой постЗи. Питання до модератора "и в хер не ставит" (с, Гош) це вже порушення чи можна просто відповідати так само?..
Gosha писал(а):DragonЩось ти засумував, без вогника пропагуєш, втомився кругле пхати у квадратне?)))
а разве можно радоваться глубокой дремучести оппонентов?)) мне как-бы пох, но за державу обидно.
Gosha писал(а):Аааааааааа)))))))))))))
Як гарно лизнув (с))), як гарно!Чому ватяні та напівватяні будь-яку розмову до статевих відносин звертають?)))
я же говорю большего пророссийского агента чем ты на этом форуме нет, скабеева и киселев аплодируют стоя, молодец, так держать))
Gosha писал(а):Але примітивно, намагайся краще, залишать без дрібних грошей на Сцааб)))
Сцааб, пулучанинув, чулачава.... когда взрослый человек от неспособности ответить что-то адекватное скатывается до коверканья слов и фамилий то становится ясно что у него не то что агония а фактически мозг умер...
Gosha писал(а):А, ось воно що! Бєня особисто із обрізом у руцях відстоював аж 2 області!
Без Яроша, без Корбана, без Наріка, без добровольців, без ЗСУ, без МВС, без Пороха, без Турчинова...
І на паливі для ЗСУ Бєня теж не нагрівав ручки мабуть, і на Нафтогазі загалом...
А нічого що Пороха обрали президентом вже після втрати Криму??????????????
Дивлюся у Зе-адвокатів просто агонія(((
Беня руководил и давал бабло ибо понимал что если придут русские то все, звиздец))
конкретно эти две области это его прямая заслуга, потому что сколько не воюй а с палками против рашистов которых плотно спонсировала рашка хер попрешь))
а то что потом беня отбивал вложенное на нафтогазе и на топливе для ЗСУ ну так ты же (я очень надеюсь) прекрасно понимаешь что все это делалось по согласованию с порохом,турчиновым итп...
Я вот тебе сколько говорю о системе которую должен был сломать порох и эта история с наком и топливом для зсу пример того что НЕ должно было происходить в новой украине, но порох решил иначе, вот как результат имеем президентом зеленского...
ты все прекрасно понимаешь и даже местами сам приводишь отличные примеры того за что нужно ненавидеть порошенко![]()
Gosha писал(а):З 2014 загальновідомі звіти скільки сотень та тисяч зразків техніки відновлено, модернізовано та створено.
Акцент робиться звісно перш за все на апгрейд бо це ефективніше, але й нове накшталт Вільхи, Нептуна та ПТУРів у асортименті .
А тепер Зе-лайно на парадах показує те що за Пороха створювалося)))
причем здесь это?))
я говорил конкретно о тебе, тыж ученый, покажи результаты своей работы, что ты сделал полезного для общества за чьи налоги ты живешь))
а, я знаю, сейчас будет высер в стиле "не ваше дело" но по факту кроме трепа на политические темы ты не способен ни на что))
запомни, хороший парень-не профессия))
Gosha писал(а):Томос, безвіз, реформи, відновлення ЗСУ, міжнародна коаліція - це досягнення Пороха, це саме той шанс України!
тот самый шанс украины который порох так удачно просрал...
возвращаемся к тому о чем я писал не один раз, после прихода к власти трампа у нас все полетело в тартарары...
Gosha писал(а):опять тоже самое, алексей, ну не агонизируй ты так открыто))Просрав шанс на зміни твій Зе-клоун, який обісцяв диво абсолютно нездійсненне, а ви повелися на гру комедійного акторішки(((
Gosha писал(а):Алексей, дожал я тебя здесь всего один раз когда ты сорвался и улетел на неделю в бан, но делать могу это каждый раз, ты слабенький по характеру, именно по-этому ты не выходишь в реал)) а когда ты начинаешь агонизировать как например сейчас тебя просто становится жалко и я (да и не только я) даю возможность тебе выкрутиться а ты наивно считаешь что ти перемiг))Ну особисто ти вже біля року жили рвеш щоб мене якось принизити, але в основному сам себе принижуєш та дискредитуєш своїх друзяк.
Gosha писал(а):вспоминается мой о тебе пассаж про "жить в говне, хвалить говно")) никто тебя ни в чем не убеждает, расслабься, тебе говорят правду чтобы ты поменьше жил в своем иллюзорном мире))А я отримую щире задоволення спостерігаючи як ви намагаєтеся переконати що новенька Вольво 2020 яка десь на 8 поколінь (!) по агрегатах новіша за Імпрезу 1990 лише трішечки її краща)))
Gosha писал(а):Потужний аргумент!
Ти все ще вважаєш що згадування твоєї нібито якоїсь причетності - у якій є сумніви - до Майдану дає тобі право будь-яку дурню писати?
если в моем участии есть сомнения то в твоем НЕ участии сомнений нет, так что сиди и не вякай))
и если ты считаешь что твои способности репостить статейки с пропорошенковских сайтов дают тебе право что-то писать на форуме то на мнение того-же полочанинова (который для этой страны сделал точно в миллиард раз больше чем ты) ты должен просто молиться))
пс да воздастся каждому по трудам его))
Gosha писал(а):А я ж просто не вихваляюся на відміну від тебе тим за що зараз через Портнова тощо можна мати ускладнення
ой, не трынди, ты не хвастаешься потому что кроме как использовать control+V ты не на что не способен)) и поверь, портнов даже не догадывается о твоем существовании))
Gosha писал(а):Це ти мабуть про те як Зе-клоун чинуш Янучара повертає на посади?
нет, это я о том как порох не тронул большую половину смотрящих за гос органами))
или ты наивно полагаешь что саакашвилли из одесской области просто так выпиздили а не за то что он на глотку главным контрабандистам страны наступил?))
Gosha писал(а):с такими бездарями в науке как у нас в этой стране ничего и никогда нормального не будет производиться))А уяви ситуацію - бомж має своє житло тому що економіка виробляє нормальні товари на експорт зокрема, а не лише імпортні автівки задешево ввозить
А еще прикинь когда приходит к тебе голова ОТГ и просит привезти из кореи две БУ вышки производства hyundai и он идет чуть-ли не на уголовное преступление согласовывая такую поставку, но он точно на практике знает что лучше БУ хюндай чем новое "выпущенное" у нас из китайских комплектующих...
Gosha писал(а):Авжеж, саме тому ж я успішно прогнозую глобальні тренди
я надеюсь ты понимаешь что ты просто угадываешь, иначе у меня для тебя плохие новости и тебе придется лечить манию величия))
Gosha писал(а):Коли ти пишеш маячню проти Субару, Пороха та клубнів які з тобою не згодні, про економіку та вихваляєшся Саабою тощо - ти хто?)))
Може колись людина щось дійсно популяризувала, але зараз те що ти цитуєш від її імені - це лише потік відбірної Зе-пропаганди(((
А у Кантона провалів (с) не було, він абсолютно вірно все сказав, просто деякі цивільні штафірки (с) не зрозуміли
в каком месте ты видел чтобы полочанинов симпатизировал зеленскому?))![]()
![]()
ты не прочел ничего из его блога на который я давал ссылку, но по одной фразе сделал вывод что он симпатизирует зеленскому, браво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и вы во всем так, где вопрос маломальски выходит за парадигму того что вам пишут на пропорошенковских сайтах сразу становится видно насколько вы поверхностные, примитивные и недалекие))
Gosha писал(а):Та мені все одне що на чому ти возиш, головне щоб хамства менше було, індульгіруючий ти наш)))
А мені простіше будматеріали на старій Імпрезі повозити, ніж турбоФорь більш новий напружувати))
тебе важно отстутвие замства, мне важно отсутствие глупости, но почему-то мне кажется что лучше общаться с умным но грубым человеком чем с тупым но вежливым))
с багажником импрезы седан ты будку будешь года три строить))
Gosha писал(а):Так, черговий гівноперл - людину знов зловили на ватяності, а вона намагається перекласти на інших
столько сколько делают порохоботы для внесения раскола в украинское общество не делает ни одна рашапропаганда... скабеева с киселевым аплодируют стоя... (с) ты про это?))
если тебе об этом пишут как минимум Олег,Армен,Еj20, кроливец писал и я говорю, так может стоит задуматься?))
Gosha писал(а):Такі "нестандартні питання" вивчають у спеціальних закладах люди у білому одязі, коментуючи виразами накшталт "вочевидь, це важкий випадок, який потребує госпіталізації")))
приходилось бывать в таких заведениях?)) откуда такой опыт?)) и надолго госпитализировали?))
Gosha писал(а):Трішки інакше.
Працювати на улюбленій роботі, якій заважають Зе-дурні.
Обговорювати з колегами серед іншого чергові Зе-маразми, які заважають жити.
Прийти до дому та побачити на форумі... Зе-агітацію.
І із думкою "та що ти мелеш, зеботе?!" випустити пару.
Ось тобі моя критична оцінка
плохому танцору сам знаешь что мешает))
а когда собирается толпа плохих танцоров они точно найдут то что им мешает))
проблемы в нашей науке они не от зеленского, просто поверь![]()
а то что ты всех кто не любит порошенко называешь зеботами это проблемы исключительно твоего восприятия))
но про твое бухалово дома втихаря ты промолчал, значит прав был Армен))
попробуй в будущем вместо форума пар с женщинами выпускать, может понравится))
Gosha писал(а):А загалом боюся підтверджується що твоя свідомість зазнала ніщивного руйнування ворожою пропагагдою, яку ти ще й поширюєш, це сумно(((
пожалуй повторюсь столько сколько делают порохоботы для внесения раскола в украинское общество не делает ни одна рашапропаганда... скабеева с киселевым аплодируют стоя..
Gosha писал(а):возьми еще минусони мой постЗи. Питання до модератора "и в хер не ставит" (с, Гош) це вже порушення чи можна просто відповідати так само?..![]()
Gosha писал(а):я же говорю большего пророссийского агента чем ты на этом форуме нет, скабеева и киселев аплодируют стоя, молодец, так держать))
Gosha писал(а):я говорил конкретно о тебе, тыж ученый, покажи результаты своей работы, что ты сделал полезного для общества за чьи налоги ты живешь))
а, я знаю, сейчас будет высер в стиле "не ваше дело" но по факту кроме трепа на политические темы ты не способен ни на что))
Gosha писал(а):с багажником импрезы седан ты будку будешь года три строить))
ARMEN писал(а):Gosha писал(а):я же говорю большего пророссийского агента чем ты на этом форуме нет, скабеева и киселев аплодируют стоя, молодец, так держать))
Это точно . Почитаю его, выхожу на улицу и начинаю всех сограждан тупо ненавидеть
ARMEN писал(а):Gosha писал(а):я говорил конкретно о тебе, тыж ученый, покажи результаты своей работы, что ты сделал полезного для общества за чьи налоги ты живешь))
Просто он "секретный" физик![]()
ARMEN писал(а):Gosha писал(а):с багажником импрезы седан ты будку будешь года три строить))
Там сзади подлокотник откидывается, ещё можно лыжи перевозить![]()
Dragon писал(а):
Зи. І знов-таки наврядчи на рейнжровері таке повозять з вітерцем
exigo писал(а):Dragon писал(а):
Зи. І знов-таки наврядчи на рейнжровері таке повозять з вітерцем
Дракош, нормальные люди закажут грузовое такси, а не этим жмотсвом будут заниматься подвергая опасности себя и окружающих
Gosha писал(а):Andr3y писал(а):Упс…
можно долго разбирать каждый пункт но если глобально то все лучше чем должно-бы было быть))
Andr3y писал(а):Gosha писал(а):Andr3y писал(а):Упс…
А конкретика будет в чем именно манипулятивность табличек?
Напомню, там один не лох обещал, что тарифы расти не будут, например. А они хрясь и выросли. Да много чего обещал, не сделал только ровным счетом ничего. Выходит пиз***ол он. Какая неожиданность( Очевидно, и обещанного миллиарда деревьев тоже не будет :sad:
Andr3y писал(а):Gosha
А можно поподробнее как Порох Крым просырал?
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4