Gosha писал(а):Dragon писал(а):Gosha писал(а):Если Зеленский всё-таки реально арестовать самого мерзкого в истории Украины мародёра и по совместительству бывшего президента, то не важно, что и кому рассказывает Богдан. Зеленский снова станет лучшим кандидатом на второй срок.
Почему ? Нет, не потому, что Порошенко самое главное зло в Украине, а потому, что он не станет сидеть в тюрьме, пойдёт на сделку и расскажет все за почти 30 лет, когда он появился в политике. Порошенко - это нитка за которую можно распутать весь этот клубок коррупции и олигархии уничтожающей Украину.
Пусть у Зеленского получится, хотя это и не сделает его лучшим президентом Украины, но сделает знаковым. Он сможет стать тем, кто изменит ход истории
(С) Владимир Полочанинов.
Более известный на этом форуме старым субаристам как Ваван.
Невдячні дурні.
Чому невдячні?
Тому що маленькі бариги тупо мріють покарати великого баригу (с), який зміг піднятися над собою та стати державником на відміну від них.
Чому дурні?
Тому що ні Зе-дурню, ні Пороху непотрібні будь-які "угоди".
Перший тупо хоче помститися другому за своє рагульство, а другий хоче залишитися справжнім лідером нації.
І зміна історії вже відбулася - це томос тощо, а на щось подібне Зе-гівно тупо непридатне.
Про олігархію це взагалі смішно - вітання Зе-банді які по суті посіпаки олігарха Коломоя.
А ще війна на порозі про яку всі намагаються якось забути.
Тому усі ті Зе-клоуни та полочанінови - тупо невдячні дурні.
Зеботизм такий зеботизм
да не кипятись ты так, не закроют твоего сывочолого, а если закроют то ненадолго, он не тимошенко, у него яйца попроще, он быстро пойдет на сделку со следствием![]()
![]()
![]()
и я точно знаю что Ваван о порохе и ко знает сильно,сильно больше тебя так что доверия к нему наамного больше![]()
![]()
"Паехали йоптваюмать" (с) новый мем от пороха![]()
![]()
а для плебса он будет на украинском выступать
![]()
https://www.instagram.com/p/CXnhgeCtOpY/
А мені не цікаві думки різних Ваванів про Пороха взагалі!
Тому що Порох вже історична особистість (томос, оборона, реформи тощо).
І ті хто поширюють чутки проти нього на цьому фоні виглядають... м'яко кажучи нерозумно.
Ну от знов-таки про які такі "угоди" ви взагалі мрієте?
Що такого нового бізнесмени очікують почути від бізнесмена про бізнес в Україні?
Що весь вітчизняний бізнес будується по системі гоп со смиком?
А про нафтові чи банкові оборудки Коломойського тощо чому не цікавитеся тоді?
Історія шахрайства у Приват банку чи Укрнафті якось нецікава була?
І лише шоколад Рошен спати не дає?
І це все взагалі якось дуже покращить стан економіки думаєте?
Чи обороноздатність підвищить?
У Зе-гівна після цього ознаки розуму у голові з'являться чи 100500 нових танків з повітря виникнуть?
А те що Порох виїде з цієї історії на білому коні я не сумніваюся, от тільки які втрати для держави через ці розборки будуть?
От тоді я декому знов нагадаю про "а ми застерігали"