Gosha писал(а):Dragon писал(а):Gosha писал(а):https://biz.liga.net/ekonomika/reklama-marketing/article/slovo-na-b-skandal-v-izdanii-bukvy-raskryl-iznanku-ukrmedia-i-eto-plohaya-kartina
Когда пол года назад писал что буквы это фуфло![]()
Фильтруйте информацию, не верьте всему что пишут в интернете))
![]()
![]()
![]()
Що, надійшла команда рятувати залишки рейтингу Зе-клоуна?)))
Вагнергейт пофігу, криза у енергетиці пофігу, спалах епідемії пофігу - головне докапатися до мишей?..
До речі закриття Київ Пост через образу Зе-гівнючка теж не помітив?..
Але ні, Зе-гівно це вже не врятує - он каже Ахметов путчевати збирається скоро![]()
Хтось думає мабуть що ми забудемо його провокації, але ніт
Да мне как было так и есть пофиг на рейтинг зеленского)) ты не впариваешь сывочолого и я ничего не пишу) но не упомянуть что ты регулярно ссылался на сайт про который лига-нет выдала такой прекрасный заголовок я не мог))Часть журналистов уволилась из издания Буквы и заявила о давлении и буллинге. Но это не все. Бывшие работники рассказали о теневой активности редакции: здесь и создание ботоферм, и заказные материалы, и работа на известных политиков.
Я просто в очередной раз хочу напомнить чего стоит твое «мнение» и на что оно опирается))
Ти безумовно намагаєшся відмазувати Зе, дискредитуючи усіх хто проти нього, це з самого початку суперечок було помітно.
Цю посаду у ботів Подоляка називають "срачегоном" якщо не плутаю, ти викрив сам себе слідуючи чітко за методичками.
Я та інші твої опоненти використовують різні поважні джерел, включно з ББС, Радіо Свобода, Цензор тощо.
А Букви були відмічені адміністрацією Фейсбука як джерело яке дійсно виявило Зе-ботів, тому тим паче кумедно дивитися на спроби перевести стрілки "а у них теж щось негаразд... кажуть".
Зараз ти знов намагаєшся маніпулювати, вже навіть коли Зе-епоха вочевидь наближається до трагікомічного кінця.
Тому твоя спроба відволікти увагу від ЖАХЛИВИХ та МЕРЗЕННИХ зашкварів Зе просто ганебна.
Тобі це не забудуть, це робить тебе співучасником.
Добре подумай чи варто воно того