DragonЯ якраз патріот, бо застерігав про загрозу Рашки та необхідність шляху на захід ще коли це не було мейнстімом.
Бо незважаючи на складні умови та неефективний бізнєц завжди намагався зберегти науку та оновити технології в Україні.
А ти готовий країну зруйнувати через бажання халяви
опять ты написал то что не имеет никакого отношения к моему вопросу
для швондеров объяснил раньше, мне дешевая растаможка не нужна, свежие машины итак недорого растамаживать, евробляхи пример того как порох и компания наживались на людях в воюющей стране))
Ні, за часи Пороха заборонили компартію, накладали санкції на бізнес накшталт мертветчуків, відчужували бізнес коломоя, фірташей та ахметових на користь Україні, підготували санкції проти ТВканалів згаданих тобою зокрема...
Просто ти упереджений порохофоб та намагаєшся цього не помічати
компартия с своим условным одним процентом это был опасный враг, ага

мертвечука так прессовали что аж продажу бОльшей половины пропан-бутана передали
коломойского вьебали, согласен, но отомстил он по-взрослому
и опять-таки делать и Сделать это разные понятия, писал об этом тебе 100500 раз но вижу ты не понимаешь разницы)
Все що не Субару загалом це звісно лайно, невже ти не знав?
Не той центр ваги, не той повний привід, проектують не інженери а маркетологи, четвертий циліндр у них не постукує тощо
хорошая машина субару только без турбины нафиг не надо))
Не було ніякої "лютої ненависті" до людини яка втратила майно у окупації, переїхала до вільної території але все одне періодично повторювала чужі фейки, були іронічні ткання носом людини у ці протиріччя.
Якщо хочеш просрати свій час та репутацію продовжуй, бо ми будемо розкривати ваші фейки до нашої повної перемоги
ненависть и зависть и никак иначе и это очень заметно по твоим ему постам...
репутация?)) дракон, да что ты об этом знаешь))
Ага, пам'ятаємо твої "рушники" балаканини про переваги Фініків та інші вихваляння.
Ні, дякую, я у клубі Субару
очень напоминает разговор в каком-то гаражном кооперативе когда какой-то дядя вася все рассказывает что его копейка лучше любой иномарки
инфинити действительно отличная машина особенно за свои бабки, по соотношению динамика-комплектация-выносливость-вау фактор наверное одна из лучших.
Ти смішний маніпулятор, бо я неодноразово пояснював плюси та мінуси різних політиків, зокрема у контексті конкретних виборів та порівнянь одного з іншим.
А ти як ппотивсіх-прокрустинатор готовий зруйнувати країну якщо не бачиш кандидата у "ідеального вождя"
жду аналитику недостатков сывочолого иначе ты снова окажешься треплом
Оце і є основна мета вашої пропаганди, це саме через це ти такий противний мені зокрема - згідно методичок які у Зе та рашки співпадають (!) ви намагаєтеся відволікти увагу від дійсно видатних подій фейками!
Томос матиме все більшу вагу у суспільстві, бо мільйони віруючих поступово звикаються з думкою що у нас своя власна церква без кацапів.
А окремо у тебе палає через те що до нас приїхав Варфоломій та спілкувався знов-таки з Порохом, а не із Зе-йолопом.
Проти магазинів Рошен можуть волати лише зомбовані комуняки, бо як я вже вище казав поширення кондитерки це ознака реального зростання економіки.
Про свинарчуків взагалі смішно, коли зараз зірвано постачання у ЗСУ, а переслідування команди Пороха виглядає як жалюгідна помста жалюгідного Зе-клоуна.
Сідай, кол тобі "бізнєцмєн"
ооо у дракона опять начало понемногу палать, нормально)) ну ничего, когда начнет доходить что чистый, окрашенный подъезд в реновированном доме намного важнее чем безвиз тогда поговорим.
и еще скажи с чего ты вообще взял что я православный?)) может я еврей или мусульманин и мне вообще пофиг томос)
никто не спорит, кондитерка у рошена отличная но нужно-ли было админ ресурсов открывать столько магазинов покажет время.
Про свинарчуков я все-же немного больше вкурсе чем ты, так что сиди и не вякай, сойдешь за умного, если-бы зеленский хотел сидел-бы уже порошенко 2 года как))
и еще, ты свои вузовские замашки с оценками оставь при себе ибо "преподавателя" который не шарит в предмете к экзаменам вообще нельзя допускать))
Ну тобто коли роздутий пропагандою рейтинг Зе-цирка впаде то саме Порох його наздожене, через що ви з подоляком й нервуєте, це помітно
опять в своем репертуаре, о чем угодно только не ответ поставленный на вопрос
Ну звісно ти "не в курсі", бо канал Коломоя торкатися тобі не можна!
Знов брешеш, бо вже це обговорювали, при цьому я викладав посилання на статті щодо того що:
1) за Пороха 112 та ін. ще не належали Мертветчуку тощо, ще не мали такої пропагандистьської дії, тоді лише відбувалася купівля;
2) кроки до покарань ТВканалів за часи Пороха відбувалися
нет, я просто не смотрю 1+1 по этому не в курсе
1) неважно кому они пренадлежали, политическая окраска у них была давно, еще при порохе.
2) опять, делать и Сделать это разные вещи))
О, ти нарешті визнав що вчергове програв, запам'ятаємо це
товарищ швондер, да не кипятитесь вы так
Місцеві дороги робитися почали за Гройсмана, завдяки реформи децентралізації зокрема.
Але "простим людям" взагалі-то не дороги потрібні, а комфортне життя, це більш широке, під час війни якраз це Порох зберіг мабуть даремно.
Із закупівлями озброєнь та екіпування для армії за часи Зе все погано, величезне недовиконання, затримки навіть затвердження величезні, харчування погіршується знов, нові ракетні програми які могли б бути стримуванням рашки буксують, кораблебудівників водночас пресують та вимагають надати катери на парад, ось такий Зе-біполярний розлад
вооот ну можешь-же, продолжай развивать мысль про комфортную жизнь простых людей и что для этого нужно, может начнет доходить что тебе пытались донести))
Ні, окреслив загальні фактори та межі кризи з посиланням на відомого експерта зокрема.
А ти навіть на такі прогнози не здатний, зате згідно методичок подоляка вже готуєш відмовку для Зе-клоуна - хтось казав що можлива колись десь світова криза, Зе вже заздалегідь невинуватий за твоїми кумедними вигадками
шмаркля будет виноват в мировом кризисе точно так как в кризисе 2008го были виноваты тимошенко и ющ))
кто такой подоляк?)) просвяти, я не в курсе
За часи Пороха на параді стали говорити "Слава Україні! Героям слава!", доєдналися представники країн НАТО, з'явилися зразки нової техніки - це більш важлива зміна.
Вбивства на майдані поступово розслідувалися, просто ти не цікавишся перебігом, бо ти не маєш до майдану насправді відношення.
До речі Зе ніяк не просунув ці всі справи.
І знов-таки, чергова маніпуляція - тобі про новітні обурюючі події на майдані, а ти знов як завжди намагаєшся відволікти увагу на будь що інше
1) на морвокзале сейчас стоит болгарский военный корабль еще парочка других членов нато на рейде, сегодня они участвовали в военном параде)) ти знов програв (с)
2) спроси у своих друзей которые по их словам имеют отношение к органам внутренних дел насколько просто спустя пять лет начинать расследование если предыдущие пять лет дело по сути херилось, потом поговорим.
Мерзенна маніпуляція, не на сорти.
Розподіл на "своїх" та "ворогів" або "зрадників" під час війни це абсолютно норм.
Ще є розподіл на тих хто щось розуміє і тих кого зомбували ворожою пропагандою.
Ти вочевидь вітчайдушно намагаєшся пересварити нас всіх вигадуючи зі своєї голови оці всі жалюгідні "сорти" тощо
нене, именно на сорты, ты ведь не отрицаешь что мы с арменом и олегом патриоты, но ты считаешь что мы одурманены рашепропагандой, соответсвенно мы второй сорт а ты умный, понимающий, прохаваный голосующий за крыголама это первый сорт, а еще отдельно есть ватники))
Алексей если так то да ты-враг, ты делишь патриотов на свой-чужой.
нет, меня ни с кем посорить не получится ибо я могу свою позицию в личном диалоге отстоять перед любым человеком и если человек не укушен бацилой пороха то он поймет мою позицию. А вот тебе срач как раз на руку или как иначе воспринимать твое желание помириться с оппонентами изложенное в фразе "покайтесь идиоты" (с)
Зплагіатив, не залік, сідай
думаю он скоро отпишет что думает по этому поводу
Брехня, я викладаю нерідка саме початкові статті з БіБіСі тощо, он тільки-но про Зе-клоунаду на майдані саме з закордонного новинаря було
буквы тоже авторитетное издание, ага
Якщо авіапідприємство завантажено роботою - це значить авіапідприємство завантажено роботою, якщо український уряд літає українським літаком - це лобіювання української авіапромисловості.
На відміну від Зе-клоуна на французькому.
А ти готовий зруйнувати власну промисловість через примарні гасла боротьби з каррупцією (с)

продолжай
В оригіналі було "визнайте помилку".
Це простий крок мужності який ні до чого не зобов'язує.
Просто визнати що вас обдурила Зе-пропаганда - перш за все для себе самих.
Не вистачає мужності, є інші пропозиції?..
для адекватных людей всегда будут адекватные предложения, но ты их все равно не поймешь))
Не маніпулюй, противно.
Ти ж знов нав'язуєш брехливі штампи "просрав щось" начебто це якийсь загальностверджений факт, це відомий метод пропаганди.
Нація змінюється ти сам помітив.
І Порох теж доклав зусиль до цих змін.
Але бажання лохів отримати євробляху це не про те
нация снова возвращается к образцу 2008-2010 го года, вот что противно и начался этот процесс в 2017м, я об этом не раз писал.
Вочевидь це ти не про уряд Зе-йолопів
до тех пор пока любой чиновник понимает что чем больше он украл тем больше шанс выйти сухим из воды ничего не изменится, плохо что ты этого не понимаешь и снова проецируешь все на зеленского, поверь если копнуть то у гройсмана тоже будет уйма зашкваров.
Українська нація існувала сторіччями, під час Богдана Хмельницького та Мазепи, існувала й в 2004, й в 2013, просто її винищували кацапи, і до 2014 більшість цього просто не бажала помічати
украина независимость в 1991м получила на шару вот и не ценила, сейчас ценит сильно больше.
Якщо ти не розумієш значення Укрзалізниці для економіки та транспорту, мріючи лише гарно їздити на 19 д. колесах...
І до чого тут ділянки які треба багато де ремонтувати після Зе щонайменше так само?
в ответ на вопрос "откуда деньги?" дракон предпочитает отвечать "погода хорошая"
Томос, безвіз, реформи, оборона, дипломатія - де тут ознаки "исключительно вопросом зарабатывания денег"?
У 80 чи у 95 разів збагатився вже згідно фейкам, коли згідно Форбс навпаки помітно зменшував статки?
Ще раз, митниця у чиєї юрисдикції?
Порошенко повинен був замість оборони Дебальцевого та переконань Євросоюзу ввести санкції проти рашки все кинути та займатися особисто розмитненням автошроту
вооот у тебя снова подгорает, значит говорю правду, прекрасно порох знал что твориться на таможне и на сколько обилетили народ...
вспоминается твое легендарное "за януковичем стоят бандиты а за тимошенко простые бизнесмены"
Ти смішний, бо з кожним реченням все більше демонструєш нерозуміння ситуації та підтверджуєш мою аргументацію.
У 2014 розпочалася війна, паралельно пов'язана з нею криза, яке до біса дешеве розмитнення автошроту саме тоді???
Щоб а) вивести валюту закордон та б) ще більше пального у ворога купувати???
Ну тобто для екстреного переоснащення армії дозволили майже льготне ввезення... а мільйони халявників цим зкористувалися.
"Патріотично" та "далекоглядно", авжеж.
Але ось зараз життя прекрасне, "війна майже зупинена", Зе-клоун царює - і де ж ваше дешеве ефективне справедливе розмитнення?
первая дешевая растаможка это та которая была введена в 2017м, закон сознательно тормозили несколько лет, и мне прекрасно понятно зачем)
и поверь, было-бы желание навести порядок с евробляхами сделали-бы это ровно за одну-две недели ну максимум месяц, точно тебе говорю потому что знаю, но никому это не было интересно и я тоже прекрасно понимаю почему))
но то что ты не понимаешь как работает нормальное государство и что такое социальный договор я теперь тоже абсолютно точно понимаю
Порох - це томос, безвіз, незалежність, реформи!
Зе - ось це епік фейл
зэ и есть продукт деятельности пороха))
don"t steal, government hates competition.