А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее

Сообщение Dragon » Сб авг 21, 2021 12:13

Gosha писал(а):Dragon
Позицію опонентів які підтримують зрадників - поважати не збираюся.

никто так не разрушает патриотическое украинское общество как воинствующие порохоботы (с) и этот форум это просто лакмусовая бумажка подтверждающая это выражение...

Патріотичне українське суспільство - це ті хто підтримує боротьбу за незалежність, а не ті хто мріє про халяву.
Коли вам кажуть що у нас оборона слабшає, а ви що головне мито на авто - то хто тут патріот?

Gosha писал(а):после того как порох просрал новейший шанс в истории украины все порохоботы просто обязаны молится на зеленского за то что он успешно переманил электорат рыгов и не дал произойти реваншу как это было в истории ющенко-янукович...

І знов ти поширюєш пропаганду.
Порох нічого не "просирав", він багато корисного зробив для України - томос, безвіз, відновлення армії, реформи, світову коаліцію.
Зе-аферисти разом з рашкою оббріхали - ви повелися, от і все що треба знати про рейтинги

Gosha писал(а):
Тому мабуть моє несприйняття Хонди тебе так перезбудило)))

я тайпер тоже не воспринимаю ибо сторонник классического подхода в автомобилестроении атмо мотор спереди, ручная коробка по центру, привод сзади,марку хонда уважаю, когда-то была s2000 до сих пор считаю ее бриллиантом в автомобилестроения.
И да, я точно считаю что второй быстрейший хот хетч на планете не заслуживает в свой адрес эпитета "картинг для блондинок", а человек употребляющий такие эпитеты точно ничего не понимает в машинах.

Ну тобто ти готовий роздмухати сварку лише через те що тоді не сподобалося як я жартома назвав Хонду.
Це все що треба знати про твою неупередженість

Gosha писал(а):
Війна та криза.
На відео з окупованих територій окупанти захоплено коментують як їм подобаються віджаті автівки.
Є відео як кацапи весело б'ють скло-тріплекс у Порше Кайєн тощо, сперечаючись хто першим розвб'є.
У нас під час розпалу кризи декілька разів по місту фари з дорогих автівок знімали.
Та не питання, витрачайте гроші на те що будь-якого дня може стати мішенню під час війни.
Але головне не заважай іншим радіти від вдалого користування тим що вдесятеро дешевше за твоє

Война-да, но кризис он в головах, живой пример стойкости духа и умения справляться с кризисами ненавидимый тобой дмитрий кроливец.

І знов ти брешеш.
Немає ніякої ненависті, просто людину неодноразово ловили та критикували на ватяних висловлюваннях, від чого він і пішов замість того щоб змінити манеру спілкування

Gosha писал(а):есть видео как наши сепаров слава украине заставляют кричать, причем здесь одно к другому? если будет война то больше шансов выжить будет не у того кто больше сэкономил, точто тебе говорю.
У вас в городе то где? у нас в городе фары от кайена и туарега давно стали расходниками, может мы в разном киеве живем?)) или может ты не в киеве живешь?))
та наслаждайтесь, кто вам мешает но не рассказывайте что на двадцатилетней импрезе мир клином сошелся и все что дороже это тупо и "марнотратсво"

Ти вихваляєшся дорогими автівками та намагаєшся принизити тих у кого вони дешевші, це вже всі помітили.
Зокрема ти вже виправдовувався СААБом через це

Gosha писал(а):
Ви аж так "перестаєте вникати" що чомусь фейки повторюєте при будь-якій нагодi

очень часто то что ты считаешь фейком оказывается правдой ибо ты обладаешь очень ограниченным объемом информации.

Ви поширюєте фейки, це факт

Gosha писал(а):
Ні, бо коли вибір стояв "або-або" - або Янучар, або Юлька - краще було б Юльку як більш демократичну хочаб по формі.
"Білопальтовость" та "противсіхство" це зло коли є лише обмежений вибір

от только не бреши, я все помню, ты сознательно и очень мощно топил за юльку а не говорил что она пидорша но в выборе между ней и яныком она лучше)) это кстати к вопросу о твоих "недолугих манiпуляцiях"))

А навіщо я буду казати про того кого підтримую погане, коли цим займаються ті проти?
Я перелічував позитивні моменти, опоненти негативні, все логічно.
Але пригадую були й обговорення мінусів теж

Gosha писал(а):
Що вас з ватяними постійно перемикає на думці щось лизати?..
Зелена шмаркля, а точніше її піарники, доклали зусиль щоб завалити рейтинг Пороха.
Електорат Зе - це частина ригів та частина патріотів, на цю тему були публікації.
Якщо б його не було ми обирали б між Порохом та Тимошенко, або Порохом та Бойко.
Верховна рада теж була б коаліційною та передбачуваною, а не цей моносброд.
До речі Зе-команда з ригами теж співпрацює, питання чи це на користь державі

Алексей, то чем ты занимаешься по отношению к порошенко иначе как лизание задницы назвать при всем желании не получится.

Ні, це просто невихованість або ватяність з твого боку.
Я просто перелічую його досягнення.
А у тебе палає те саме місце від згадки його досягнень

Gosha писал(а):Рейтинг порошенко держался на отсутствии выбора ибо либо порох либо рыги, но как видишь рейтинг разлетелся в пух и прах при появлении любой альтернативы, так может то был вовсе не рейтинг порошенко а антирейтинг донецких?
коалиция рыгов, протимошенковских олигархов и порох где-то на задворках вселенной... охренительный расклад, жаль только убийственный для страны.

Була пропаганда проти нього з боку Рашки, Коломойського та інших.
Був стрес загальний від війни.
Під час війни демократичні вибори це взагалі великий ризик, що ми й побачили.
Зеленський грав водночас начебто напівпатріота та напівватяного, шкода що ви цього не помічали.
Рейтинг Пороха зараз зростає бо інших демократичних та патріотичних альтернатив просто немає

Gosha писал(а):
Мертветчук на віллі, а патріоти у СІЗО, це ж перемога?
Зате "1+1" розповідає що українська мова не на часі.
Зате Інтер живий-здоровий.
Кіркорову відмінили заборону в'їзду, а ТВ-лайно 95 кварталу рекламують у Рашці, як гарно?

патриоты это ты про тех из нацкорпуса которых за открытый рэкет присадили?))
мертвечук под домашним арестом, как говорится при порохе такой херни небыло))
как не включу 1+1 так все на украинском, может редко включаю, хз...
интер телеканал бабушек и никак ни на что он не влияет, в отличии от 112 и newsone которые реально имели рейтинги.
Киркоров кстати приезжал в украину?))

Патріоти це Ріффмайстер, це марчелло, це шандра.
Серіали 95 кварталу та фільми намагаються не перекладати.
Про рейтинги 112 трішки смішно

Gosha писал(а):
Знову ти з'їхав, як завжди коли аргументація закінчилася.
Потім питатимеш де ти програв чергову суперечку - так ось це зараз теж

Ты действительно не понимаешь о чем я или делаешь вид что не понимаешь, но anyway, проехали, в седьмой или восьмой раз раскладывать на пальцах не буду.

Ти знов з'їхав, ти програв цю суперечку, крапка

Gosha писал(а):
Ні, ви казали що Порох точніше Гройсман не будував, а лише огого Зе будує.
А ми казали що Порох та Гройсман теж будували, а Зе більше піариться та краде додатково на цьому

Часов 5 назад, резина 245.40.19 скорость 140-180 трасса киев-одесса, резина на месте, диски ровные, опять-таки при порохе такой скучной херни небыло каждая поездка реально приключение)) и кстати ремонты участков которые строили при гройсмане (а одесскую я уже могу ездить с закрытыми глазами) идет полным ходом :D

Під час війни та епідемії.
Додаткові тисячі смертей.
Більшість українців без автівок.
Більшість не їздить через усю країну.
Середній вік автівок по країні... не передбачає колеса 19 дюймів.
То для кого ці дороги у таких умовах?
Невчасно, для піару, та ще й розпиляють гроші які потрібно було на озброєння

Gosha писал(а):
Дату я казав, є ризик кризи восени.
Зараз тримаємося на короткочасних запозиченнях.
Також якщо дадуть 2 млрд від МВФ "як всім" то криза трішки відтягнеться

играем на шортах короче :lol:
МВФ сказал даст так что не "если" а "когда" и мы снова уличили тебя в мелких манипуляциях :wink: :D
отсюда вывод что осенью не ебнет?) точно?))

Не бреши.
Ознаки кризових явищ описав зокрема Уманський.
Восени поєднання кількох факторів.
Оточення Зе намагається відтягнути, це помітно по законах Гетьманцева тощо.
Відповідно криза може зсуватися вперед-назад, точного розрахунку немає ні у кого.
Але чіткі ознаки некомпетентності Зе

Gosha писал(а):
До речі у 2008 всі звинувачували особисто Ющенко та Юлю за ту світову кризу.
Чув прогнози щодо чергової кризи, але також чув що зокрема МВФ роздає овер 400 млрд по всьому світу щоб недопустити.
До речі Рашці теж дадуть

люди с альтернативным мнение были есть и будут, ты этому живое подтверждение :D

Що ти мав на увазі цією маячнею?

Gosha писал(а):
Ти не маєш ніякого відношення до фінансування науки.
Держсектор як відомо тримається на податках держмонополій та олігархічного бізнесу, це відома статистика.
Якщо я й аналізую на трійку, то ти вочевидь на два з мінусом

я покупаю например газ через прокладку у госмонополии через налоги которой финансируется наука, так что имею самое непосредственное :D
ты не анализируешь, ты используешь набор чужих мыслей, а когда тебя в нем начинают запутывать ты сильно сбиваешься))

Ла-ла-ла (с)

Gosha писал(а):
Ну якщо ти демонстративно російської дотримуєшся то так, твоя схильність до рашистів підозрюється.
Але ж ти ще й поширюєш їхні фейки.
І ти знов проігнорував новини щодо бардаку на майдані біля пам'ятника зокрема бо тобі майдан лише як власний піар.
Тому який ти "патріот" ми зараз бачимо, а який я ти просто не знаєш, бо я не відповвдаю на провокативні питання що робив, а ти бісишся

тебе принципиально только на русском, в быту 40-60, вообще нет проблем перейти с русского на украинский и наоборот, как комфортно собеседнику но только в случае если он не пытается таким образом выпячивать свою патриотичность, а поверь, это очень заметно.

Додамо до протоколу, провокуєш ватністю

Gosha писал(а):недавно по всему инстаграмму летал видосик как у скабеевой рвет пукан от наших пацанов с песней "путин хуйло" во время марша на хрещатике, показали на пропагандистском канале в прайм-тайм, это был фейк?
оскорбленным патриотам конечно важнее громить ларьки с газировкой на алее небесной сотни чем например препятствовать сносу памятников архитектуры... пидалик кличко конечно еще тот гордон но я предпочитаю другую форму патриотизма.

Маніпуляція та пропаганда знов.
Тобі дійсно не цікаво що відбувалося на майдані, а от Кличка який пішов проти Зе вирішив підколоти

Gosha писал(а):ты мне писал чем ты типа занимался во время майдана, я тебе сказал что ты врешь, в публичном поле ты об этом не пишешь ибо могут как армен предьявить за базар, так что патриот ты исключительно клавиатурный :D

По-перше, у мене немає бажання знайомитися із Портновим.
По-друге, ти навіть не зрозумів що таке війна інформаційна.
Сідай, двійка

Gosha писал(а):
6) але ти кажеш все так наче вихваляєшся, це факт

это проблемы исключительно твоего восприятия, о чем я тебе уже не раз писал, ты не способен спокойно пережить то что кто-то "не живет в говне" как ты а предпочитает жить иначе.

Всі знають що ти полюбляєш вихвалятися.
Навіть не згадуючи ніку достатньо сказати "це той який..." - відразу сміються "а, це про нього"

Gosha писал(а):
"Моя думка" це результат аналізу різних публікацій, статистики, звітів загальнодоступних.

твое мнение это копипаст с пропорошенковских сайтов :lol:

БіБіСі...
Ліга.нет...
Канадський посол...
Цензор.нет...
ЛБ.юа...
УНІАН...
Це джерела з яких я як правило викладаю новини.
Якщо це пропорошенківські сайти то ти живеш у вигаданому фентезійному світі де Порох імператор всесвіту

Gosha писал(а):
Зе-клоун літає імпортним літаком, обіцяє відмовитися від літака, але користується та ще й витрачає на нього гроші закордон.
Порох літає вітчизняним літаком, витрачає гроші на його модернізацію на вітчизняному виробництві.
Який ти до біса бізнесмен-промисловець якщо не бачиш різниці?!

Алексей, ты в очередной раз подтвердил что вообще никак, никаким боком не понимаешь как работает прозорро :D
напишу тебе проще, на этой модернизации украли от 30-50% денег, точно тебе говорю))

Це називається завантажили вітчизняне виробництво АНТК Антонов, а не вивели валюту закордон.
Ти готовий зруйнувати власну промисловість через примарні гасла боротьби з каррупцією

Gosha писал(а):
То навіщо ти захищаєш невідомих Зе-прибічників яких начебто й на цьому форумі немає взагалі, а?
І чому ті хто "за ніво нє галасавалі" так обурюються іронічним епітетам накшталт Зе-фанатики?
Це ж зовсім про інших сторонніх людей)))

потому что ты окончательно охренел в своем поведении и тебя то я то армен ставим на место.

А, ну тобто поширювати фейки заважає вже занадто сильно.
На компроміси або йдуть обидві сторони, або ніхто

Gosha писал(а):
На будь-які закиди у Пороха є досягнення - томос, безвіз, реформи, армія, мова, віра тощо...
У Зе - лише зашквари

у пороха одни достижения, у зеленского одни зашквары НО спустя два года с начала президентского срока у пороха рейтинг был 10% а у зеленского рейтинг почти 30%, попахивает каким-то наедаловом :D

Напочатку війни це цілком логічно, вища вже пояснив механізм, перечитай двічі якщо не зрозумів

Gosha писал(а):
У вас лайно та дупи обсяг кругозору?
Ні, бо те що ви легковажно називаєте "сідати у калюжу" насправді наражати на небезпеку масу людей.
Про Януковича теж подібне казали - з народу, нове обличчя, якщо крастиме то поділиться, замість пам'яті про голодомор краще футбол...
Результат відомий - криза, майдан, війна

можно сказать что благодаря януковичу и хуйлу родилась абсолютно другая, новая украинская нация которая требовала жить по новому, а ей дали томособезвиз и продолжили воровать по старым рыговским схемам думали что плебс настолько тупой и схавает а плебс у нас конечно тупой но блин, не настолько все-таки чтобы не наблюдать одноходовых схем)
а еще рассчитывали на антирейтинге хуйла удержаться у корыта но и тут им зеленый властелин в кашу настрал))

"Благодаря януковичу и хуйлу" (с) народилися Лугандон, втрачено Крим, 15000 загиблих тощо.
Українська нація поступово й так відроджувалася, завдяки Ющенка зокрема, але повільно.
Бо багато хто лише про бабло думав
Війна все загострила.
А зараз знов "какаяразніца" через Зе намагаються пропхати
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение Oleg5383 » Сб авг 21, 2021 12:19

Gosha писал(а):
Oleg5383 писал(а):
Gosha писал(а):
Oleg5383 писал(а):
wuster писал(а):петро порошенко очолив рейтинг петрів порошенків за даними центру опитування імені петра порошенка з міста петропорошенківськ петропорошенківської області порошенкостану :lol:

А де то такий "Порошенкостан" є ???
Може я туди жити переїду.. Бо вже в цьому грьобаному соромі, під назвою Квартало95какаяразніцастан
, жити нервів не вистачає :x

вам сывочолый порешал безвиз, вас здесь давно никто не держит.
давно известно что чем радикальней патриот тем дальше от украины он живет, вам нужно где-то в канаду

З якого будуна, ти вирішив, що мене "здєсь нікто не дєржіт " ?? Та ще й "давно"..
На відміну від тебе, мене, в Україні дуже багато чого тримає :uaflag2:
А вам, "сивочолий не порєшал безвіз" ??
Так.., совєршеннА случайнА ?

Ну во-первых фильтруй базар ибо с бодуна из нас двоих по определению можешь быть только вы.
Во-вторых если тебе не нравится страна, политический строй, президент или ещё что-то в стране в которой ты живёшь, тебя никто не ограничивает в праве уехать или выразить свою позицию на следующих выборах президента/парламента.
Порошенкостана здесь к счастью уже никогда не будет, по этому уже можете собирать в охапку всё что вам держит и ехать.
Действительно, меня в этой стране ничего особо не держит и НЕ уезжать это мой осознанный выбор, «в отличии от тебя» который видимо больше нигде уже не пригодится.
Мне и не нужен был безвиз, у меня с 2007 всегда визы, последняя пятилетняя закончилась в мае этого года, никогда не понимал проблемы в получении визы.

Да.., хлопче.. Клініка, як кажуть, "на ліцо" (((
  • 0

STI MY 05... Смерть російсько-фашистським загарбникам та їх посіпакам !
Oleg5383

Сообщение Gosha » Сб авг 21, 2021 12:25

Dragon писал(а):
Gosha писал(а):
Dragon писал(а):
Це не я розколюю, це спеціально навчені люди на схід від нас генерують пропаганду.
Ти можеш бути патріотом на 100% - але ти теж потенційно вразливий для пропаганди як більшість лбдей.
Гібридна війна, інформаційна боротьба.
Тому я дуже прошу серйозно віднестися до інформації яку ти сприймаєш та поширюєш.
Дружньо, без трололо

если тебе минимум три не самых глупых человека на форуме говорят одно (о расколе) и то-же то наверное это повод задуматься...

Президент США Д.Трамп заявляв що особисто він не вірить власним спецслужбам про те що пропаганда РФ вплинула на США...
Доволі кажуть авторитетна людина - проти інших вельми авторитетних людей, дивина та й годі?

А ты не задумывался что раскол внутри Украинского общества который создают порохоботы своим поведением и уничижением любого кто не за пороха очень качественно играет на руку хуйлу и рашапропаганде? Может это вы истинные жертвы рашепропаганды?
  • 0

don"t steal, government hates competition.
Gosha

Сообщение Dragon » Сб авг 21, 2021 12:31

Gosha писал(а):
Oleg5383 писал(а):
Gosha писал(а):
Oleg5383 писал(а):
wuster писал(а):петро порошенко очолив рейтинг петрів порошенків за даними центру опитування імені петра порошенка з міста петропорошенківськ петропорошенківської області порошенкостану :lol:

А де то такий "Порошенкостан" є ???
Може я туди жити переїду.. Бо вже в цьому грьобаному соромі, під назвою Квартало95какаяразніцастан
, жити нервів не вистачає :x

вам сывочолый порешал безвиз, вас здесь давно никто не держит.
давно известно что чем радикальней патриот тем дальше от украины он живет, вам нужно где-то в канаду

З якого будуна, ти вирішив, що мене "здєсь нікто не дєржіт " ?? Та ще й "давно"..
На відміну від тебе, мене, в Україні дуже багато чого тримає :uaflag2:
А вам, "сивочолий не порєшал безвіз" ??
Так.., совєршеннА случайнА ?

Ну во-первых фильтруй базар ибо с бодуна из нас двоих по определению можешь быть только вы.
Во-вторых если тебе не нравится страна, политический строй, президент или ещё что-то в стране в которой ты живёшь, тебя никто не ограничивает в праве уехать или выразить свою позицию на следующих выборах президента/парламента.
Порошенкостана здесь к счастью уже никогда не будет, по этому уже можете собирать в охапку всё что вам держит и ехать.
Действительно, меня в этой стране ничего особо не держит и НЕ уезжать это мой осознанный выбор, «в отличии от тебя» который видимо больше нигде уже не пригодится.
Мне и не нужен был безвиз, у меня с 2007 всегда визы, последняя пятилетняя закончилась в мае этого года, никогда не понимал проблемы в получении визы.

Збережемо і це.
А ти помітив що з тобою сперечаються й інші?
А ти помітив що намагаєшся образити і його теж?
Та пиши вже простіше!
Все треба як тобі виключно довподоби, а всі хто незгодний повинні йти на...
У тебе ж 19 д. диски, тому тобі потрібен автобан незважаючи на стан держави.
У тебе ж бажання міняти автівки, тому тобі важливіі євробляхи.
Тебе образив хтось з оточення Пороха, тому ти мстишся Пороху та усім хто за нього.
У тебе є віза, тому іншим як на твій погляд безвіз і не потрібен, тим паче ти тоді втратиш трішки відчуття елітності)))
Зи. Ти перейшов на особистості й до інших, щось нервуєш занадто
  • 1

Dragon

Сообщение Dragon » Сб авг 21, 2021 12:33

Gosha писал(а):
Dragon писал(а):
Gosha писал(а):
Dragon писал(а):
Це не я розколюю, це спеціально навчені люди на схід від нас генерують пропаганду.
Ти можеш бути патріотом на 100% - але ти теж потенційно вразливий для пропаганди як більшість лбдей.
Тому я дуже прошу серйозно віднестися до інформації яку ти сприймаєш та поширюєш.
Дружньо, без трололо

если тебе минимум три не самых глупых человека на форуме говорят одно (о расколе) и то-же то наверное это повод задуматься...

Президент США Д.Трамп заявляв що особисто він не вірить власним спецслужбам про те що пропаганда РФ вплинула на США...
Доволі кажуть авторитетна людина - проти інших вельми авторитетних людей, дивина та й годі?

А ты не задумывался что раскол внутри Украинского общества который создают порохоботы своим поведением и уничижением любого кто не за пороха очень качественно играет на руку хуйлу и рашапропаганде? Может это вы истинные жертвы рашепропаганды?

А ти не замислювався яке зло - "білопальтовость" та "противсіхство"?
Коли замість об'єднатися навколо ідеї або лідера ви руйнуєте все ядучою анархію та забаганками.
Ви поставили бабло знов вище за все, оборони, культури, незалежності...
І нагадую, саме ти вже вочевидь провокуєш сварки системно.
Зи. З великої літери слово посеред речення це росіяни зазвичай пишуть до речі
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Сб авг 21, 2021 12:38, всего редактировалось 1 раз.
Dragon

Сообщение Gosha » Сб авг 21, 2021 12:36

Oleg5383 писал(а):Да.., хлопче.. Клініка, як кажуть, "на ліцо" (((

Клиника это хотеть жить в «порошенкостане»…
Как там во второй заповеди? «Не сотвори себе кумира»?
  • 0

Gosha

Сообщение Dragon » Сб авг 21, 2021 12:48

Gosha писал(а):

О, до речі, це теж ваш улюблений метод маніпуляції)))
Ви все звертаєте на Пороха особисто.
Ми згадуємо й Яценюка, й Турчинова, й Клімкіна, і Гройсмана...
А ви все одне все лише про Пороха - а потім звинувачуєте що "він наш кумир")))
То мабуть він твій кумир якщо ти лише про нього!
А ну нас цілий патеон кумирів накшталт давньогрецьких богів - включно із Забродським, оборонцями ДАПу та ін.
  • 0

Dragon

Сообщение Oleg5383 » Сб авг 21, 2021 12:57

Gosha писал(а):

Изображение
  • 0

Oleg5383

Сообщение Gosha » Сб авг 21, 2021 13:03

Dragon писал(а):
Gosha писал(а):Збережемо і це.
А ти помітив що з тобою сперечаються й інші?
А ти помітив що намагаєшся образити і його теж?
Та пиши вже простіше!
Все треба як тобі виключно довподоби, а всі хто незгодний повинні йти на...
У тебе ж 19 д. диски, тому тобі потрібен автобан незважаючи на стан держави.
У тебе ж бажання міняти автівки, тому тобі важливіі євробляхи.
Тебе образив хтось з оточення Пороха, тому ти мстишся Пороху та усім хто за нього.
У тебе є віза, тому іншим як на твій погляд безвіз і не потрібен, тим паче ти тоді втратиш трішки відчуття елітності)))
Зи. Ти перейшов на особистості й до інших, щось нервуєш занадто

А ты заметил что я никогда не начинаю первым?
А ты заметил что я исключительно отвечаю грубостью?

Например экономическое состояние государства зависит от очень многих факторов в том числе и от дорог как транспортных артерий, хотя однозначно дороги это не самое главное если ты об этом, 19 диски и 40й профиль это такое себе мерило нормальности дорог и ты кстати технично обошёл момент о ремонте отрезков дорог построеных при гройсмане))

Мне важны евробляхи как наглядный пример того как порох и компания обилетили воюющую страну на как минимум три ярда зелени, и кстати может для тебя будет открытием что бОльшая часть автопарка добробатов и всу в первые годы войны это были именно евробляхи.

Когда порох был у власти я молчал ибо было его время показывать себя, он показал, президентские выборы дали очень понятный фидбек народ проголосовал «за кого угодно лишь-бы не порох и бойко»))

Тот кто меня, как ты выразился, обидел так выхаркнул свою попытку что до сих пор в порту вспоминают и предпочитают не связываться))

Никогда небыло проблемы получить визу но для этого нужно было показать честные документы, а с этим у народа проблемы ибо как минимум у половины зарплата в конверте)) вот и получается что народ в своем большинстве конечно патриоты но платить налоги в полном объёме это не для них а для лохов))
Нет, не элитарность а банальная честность в вопросе уплаченных налогов и показанных прибылей, а уплата честных налогов-да, добавляет элитарности))
Не рассказывайте как мне жить и я не скажу куда вам идти (с)
  • 0

Gosha

Сообщение Gosha » Сб авг 21, 2021 13:05

Oleg5383 писал(а):
Gosha писал(а):

Изображение

О) вернулся к своему формату, к мемасикам, слава Богу , а то я за тебя уже переживать начал.
  • 0

Gosha

Сообщение Gosha » Сб авг 21, 2021 13:13

Dragon писал(а):
Gosha писал(а):
Dragon писал(а):
Gosha писал(а):
Dragon писал(а):
Дружньо, без трололо

А ти не замислювався яке зло - "білопальтовость" та "противсіхство"?
Коли замість об'єднатися навколо ідеї або лідера ви руйнуєте все ядучою анархію та забаганками.
Ви поставили бабло знов вище за все, оборони, культури, незалежності...
І нагадую, саме ти вже вочевидь провокуєш сварки системно.
Зи. З великої літери слово посеред речення це росіяни зазвичай пишуть до речі

Какое отношение имеет то что ты ответил к тому что я спросил?
Я тебе говорил о том что такие «патриоты» как ты как никто помогают рашапропагнде, а ты мне о объединении вокруг лидера и белых пальто))
Будет бабло будет и оборона и культура и настоящая независимость…
Нет Алексей, слово с большой буквы в середине предложения это т9 исправляет слово «украинского» на «Украина» и ставит в оглавлении заглавную букву))
  • 0

Gosha

Сообщение ARMEN » Сб авг 21, 2021 13:17

Gosha писал(а):

Старина тебе ещё не надоело метать бисер перед....терпилой и неудачником по жизни ? :D
Которого никто даже в х не ставит.Даже на этом отдельно взятом форуме.
  • 0

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Oleg5383 » Сб авг 21, 2021 13:22

ARMEN писал(а):
Gosha писал(а):

Старина тебе ещё не надоело метать бисер перед....терпилой и неудачником по жизни ? :D

Хотілось би "пападробнєє" :D
  • 1

Oleg5383

Сообщение Oleg5383 » Сб авг 21, 2021 13:30

Gosha писал(а):
Oleg5383 писал(а):
Gosha писал(а):

Изображение

О) вернулся к своему формату, к мемасикам, слава Богу , а то я за тебя уже переживать начал.
Соррі, хлопче..
На твій формат (роздробить все на сотню цитат) у мене вільного часу не знайдеться :D
Демагогія не мій коник))
Та й натхнення, на то, немає .
  • 0

Oleg5383

Сообщение ARMEN » Сб авг 21, 2021 13:34

Oleg5383 писал(а):
ARMEN писал(а):
Gosha писал(а):

Хотілось би "пападробнєє" :D

Олег а что пападробнее ? Ты далеко не глупый мужик и прекрасно понял что я имел ввиду.Скажу сразу сивочолый и клоун тут не причём.Да и ты тоже.
  • 0

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём