ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался
ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался а вот ты вполне можешь договоритсяУ тебя реальный шанс получить по личику. Я не шучу.
А свои подколы засунь себе в задницу плохой и не очень красивый человек.
EJ20 писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался
Не нужно вестись, потри сообщение, будь умнее.
Гагарин долетался а вот ты вполне можешь договоритсяУ тебя реальный шанс получить по личику. Я не шучу.
А свои подколы засунь себе в задницу плохой и не очень красивый человек..
Canton писал(а):EJ20 писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался
Поздно..."Рукописи не горят..." (С)
EJ20 писал(а):Что "просувал" Кучма набравший 10 процентов, против 10,2 Пороха? Единственный, из данного списка, кто действительно достоин в нем быть - это Черновол, он сделал много и умер, не успев стать вторым Порошенко или еще каким-то некрорыгоаналом.
EJ20 писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался
Dragon писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался а вот ты вполне можешь допи%детсяУ тебя реальный шанс получить по еба%ьничку. Я не шучу.
А свои подьёбки засунь себе в задницу урод.
Збережемо для нащадків)))
Тобто ти своїм голосом через рота виплюнув фейк, а коли тоді про нього весело нагадали, ще й погрожуєш)))
То можу запропонувати тоді обидва твої дипломи використати замість туалетного паперу, бо вони тобі вочевидь на знадобилися)))
Ознак дорослої розумної людини не спостерігається нажаль
Dragon писал(а):EJ20 писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался
Треба бути розумнішим до написання.
І до поширення фейків, і до поширення погроз.
Скаржитися не збираюся, просто людина ж повинна розуміти що їй до кінця життя буде ганьба якщо полізе битися... через те що його на фейку зловили.
Захищати честь пропагандистів Коломойського на дуелі це красиво
Dragon писал(а):Canton писал(а):EJ20 писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался
Поздно..."Рукописи не горят..." (С)
Пригадую з якоїсь пояснювальної записки:
"Сп'янілий амбал наближаючись до мене сказав що мені хана, тому я з переляку захищаючись випадково влучив у нього 12 гумовими кулями"
Dragon писал(а):Палкий привіт усім опонентам![]()
П'ятий президент Петро Порошенко очолив рейтинг політиків, які, на думку громадян України, зробили найбільше для зміцнення державності та суверенітету України...
На другому місці – Леонід Кучма, на третьому – В’ячеслав Чорновіл...
https://ua.interfax.com.ua/news/political/762745.html
ARMEN писал(а):Dragon писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Гагарин долетался а вот ты вполне можешь допи%детсяУ тебя реальный шанс получить по еба%ьничку. Я не шучу.
Тобто ти своїм голосом через рота виплюнув фейк, а коли тоді про нього весело нагадали, ще й погрожуєш)))
То можу запропонувати тоді обидва твої дипломи використати замість туалетного паперу, бо вони тобі вочевидь на знадобилися)))
Ты уже один раз из за своего поганого виртуального рта чуть конкретно нарвался. Я приехал на сборище в Караван только ради этого. Благодари Ваззу что всё закончилось для тебя хорошо.Мы с ним кореша и он очень просил меня не трогать тебя чтобы всё прошло хорошо. После ты поумнел и было нормальное общение. Но сейчас ты опять обнаглел и не фильтруешь свой базар. Поэтому жду извинений за дипломы и выплюнув рота.
Dragon писал(а):"Сп'янілий амбал наближаючись до мене сказав що мені хана, тому я з переляку захищаючись випадково влучив у нього 12 гумовими кулями"
ARMEN писал(а):Dragon писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):А твої вишки часом не у 95 разів заввишки інших?)))
Ты уже один раз из за своего поганого виртуального рта чуть конкретно нарвался. Я приехал на сборище в Караван только ради этого. Благодари Ваззу что всё закончилось для тебя хорошо.Мы с ним кореша и он очень просил меня не трогать тебя чтобы всё прошло хорошо. После ты поумнел и было нормальное общение. Но сейчас ты опять обнаглел и не фильтруешь свой базар. Поэтому жду извинений за дипломы и выплюнув рота.
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 24