А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее

Сообщение Dragon » Вт авг 17, 2021 09:53

Ну що, гарно посралися? :bad:

А гарно посміялися порівнянням із Сирією? %)

А тим часом реальний пипець настає вже у Афганістані -

Відразу після того, як американські, британські та інші західні сили почали виводити своїх військових, таліби по всьому Афганістану почали боротьбу за владу. Повідомлення про розстріли в'язнів викликали атмосферу сліпої паніки в одному місті за іншим, поки сам Кабул не піддався. Врешті чиновники та військові боролися за можливість потрапити до аеропорту...

https://www.bbc.com/ukrainian/features-58231924

Тепер у них повертається "офіс простих рішень" -

...Одного разу міністр охорони здоров'я Талібану, мулла Балух, поскаржився мені, що Міжнародний Червоний Хрест відхилив його прохання надати хірургам право відрубати руки та ноги засудженим злодіям. Тож йому довелося виконувати цю роботу особисто; хоча, здавалося, йому це дуже подобалося...

..."Талібан" не міг оплатити імпорт нафти, тому найяскравішим вогнем вночі були свічки, які люди ставили у вікна, а найгучнішим шумом був гавкіт зграй оскаженілих собак, покинутих власниками...

Це той випадок коли заходу набридає панькатися з невдахами :shock:
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение ARMEN » Вт авг 17, 2021 11:13

Dragon писал(а):Ну що, гарно посралися? :bad:

Я куею в нашем зоопарке :shock: Афган уже тебе покоя не даёт.Нах вообще упала эта конченная страна.В отличии от тебя, я там провёл весь 81-й год и чем больше они друг друга пустят в утиль, тем легче планета будет дышать.Гоша прав от начала и до конца, что тебе действительно больше нечего делать. Строчить такие портянки, да ещё в таком количестве, это надо обладать колоссальным количеством свободного времени.
  • 3

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Вт авг 17, 2021 11:47

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):Ну що, гарно посралися? :bad:

Я куею в нашем зоопарке :shock: Афган уже тебе покоя не даёт.Нах вообще упала эта конченная страна.В отличии от тебя, я там провёл весь 81-й год и чем больше они друг друга пустят в утиль, тем легче планета будет дышать.Гоша прав от начала и до конца, что тебе действительно больше нечего делать. Строчить такие портянки, да ещё в таком количестве, это надо обладать колоссальным количеством свободного времени.

А ти думаєш частина світу не сприймає так само нашу війну - "нехай вони там усі повбиваються, усім іншим тільки легше стане без обох совдепій"?
Краще черговий Крим прос...ати, сприймаючи кризи та військові загрози як жарти?
Твій Гоша строчить портянки (с) ще більші, тільки на відміну від того що у мене аналітичні - у нього лише беззмістовне трололо
  • 0

Dragon

Сообщение ARMEN » Вт авг 17, 2021 16:02

Dragon писал(а):А ти думаєш частина світу не сприймає так само нашу війну - "нехай вони там усі повбиваються, усім іншим тільки легше стане без обох совдепій"?
Твій Гоша строчить портянки (с) ще більші, тільки на відміну від того що у мене аналітичні - у нього лише беззмістовне трололо

Сразу видно, что с географией в школе у тебя было очень хреново :D От нас до Афгана почти 3.5 тыс км %) Ну прям почти рядом, и завтра талибы будут в Сумах или Чернигове :lol: А твоя так называемая "аналитика" здесь никому нах не впала.Потому что народ тут и так весь образованный, поэтому не надо строить из себя великого умника.Спрашиваю ещё раз, каким боком тот Афган к нам ? ?
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение Canton » Вт авг 17, 2021 16:35

ARMEN писал(а):Спрашиваю ещё раз, каким боком тот Афган к нам ? ?

"С какой целью интересуетесь?" (С) :shock:
  • 0

Не злопамятный. Просто злой и память хорошая.
Canton

Сообщение Dragon » Вт авг 17, 2021 18:58

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):А ти думаєш частина світу не сприймає так само нашу війну - "нехай вони там усі повбиваються, усім іншим тільки легше стане без обох совдепій"?

Сразу видно, что с географией в школе у тебя было очень хреново :D От нас до Афгана почти 3.5 тыс км %) Ну прям почти рядом, и завтра талибы будут в Сумах или Чернигове :lol: А твоя так называемая "аналитика" здесь никому нах не впала.Потому что народ тут и так весь образованный, поэтому не надо строить из себя великого умника.Спрашиваю ещё раз, каким боком тот Афган к нам ? ?

А у когось у школі з геополітикою та багатофакторним аналізом мабуть було не дуже :D
Афганістан з тими талібами зокрема це:
- джерело терористів,
- наркотрафік,
- приклад згубності анархії,
- приклад згубності простих рішень,
- приклад втрати підтримки Заходу...
Якщо хтось вважає що це додасть проблем лише Рашці абощо, то нагадую про Бін Ладена та вересень 2001 тощо.
Вважати що це все ніяк нас не торкнеться боюся дещо наївно

Афганістан кажете десь далеко? :lol:

Зато зрадників у владі щось забагато :bad:

На Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві, вранці 17 серпня, для зйомок проекту до 30-річчя незалежності України з'явилися інсталяції у вигляді автоматів із газованою водою та квартир з радянським інтер'єром. Мер Києва Віталій Кличко обурився, що "символи ностальгії за Радянським Союзом" встановлено на місці, де загинули люди під час Майдану в 2014 році. Представники "Національного корпусу" вже розламали частину інсталяцій...

"Робота тривала за прямою вказівкою президента Володимира Зеленського", — стверджують журналісти...

"Зараз тут якийсь 95 квартал влаштовувати ми не дозволимо", — сказав мер Києва...

Через деякий час близько 15 представників "Національного корпусу" розламали частину декорацій, після чого відбулися зіткнення з поліцією, повідомляє "Українська правда"...

https://focus.ua/uk/ukraine/490614-sove ... eniy-video

Нормально Зе-клоуни готуються до 30-річчя незалежності
:shock:
  • 0

Dragon

Сообщение ARMEN » Вт авг 17, 2021 19:40

Dragon писал(а):А у когось у школі з геополітикою та багатофакторним аналізом мабуть було не дуже :D
- джерело терористів,
- наркотрафік,
Якщо хтось вважає що це додасть проблем лише Рашці абощо, то нагадую про Бін Ладена та вересень 2001 тощо.

А я то думал, чего это ты вдруг озаботился проблемами очень далёкой зачуханной и конченой страны с дебильным населением ? Хотя под самым боком обретается белорусский террористический колхозник. А вот оказывается откуда здесь ноги растут :D

Советник Порошенко рассказал, какие последствия для Украины будет иметь ситуация в Афганистане
https://news.obozrevatel.com/politics/s ... istane.htm

Поступила новая методичка , надо отрабатывать :lol: А как ты лихо идею как за свою выдал 8) Вот и верь твоим опусам после этого 8)
Это залёт :crazy:
  • 1

ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Вт авг 17, 2021 20:07

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):А у когось у школі з геополітикою та багатофакторним аналізом мабуть було не дуже :D
- джерело терористів,
- наркотрафік,

А я то думал, чего это ты вдруг озаботился проблемами очень далёкой зачуханной и конченой страны с дебильным населением ? Хотя под самым боком обретается белорусский террористический колхозник. А вот оказывается откуда здесь ноги растут :D

Советник Порошенко рассказал, какие последствия для Украины будет иметь ситуация в Афганистане
https://news.obozrevatel.com/politics/s ... istane.htm

Поступила новая методичка , надо отрабатывать :lol: А как ты лихо идею как за свою выдал 8) Вот и верь твоим опусам после этого 8)
Это залёт :crazy:

Ну по-перше, за твоїм посиланням не згадано аргументів які наводив я.
По-друге, останніми днями я читав геть різні точки зору, хоча й перш за все звісно адекватні демократичні ЗМІ та блогерів.
По-третє, з Білоруссю окрема тема для розмов, зокрема великий привіт тим хто вважає що до бомбардувань Київа зокрема справа дійти не може.
Більш того, згідно твоєму посиланню все ще складніше ніж я думав -

"Провал статуса Афганистана как особого союзника США вне НАТО практически нивелирует символизм и значение для Украины аналогичной договоренности по линии Байден-Зеленский. В то же время, афганское фиаско будет стимулировать Вашингтон к поиску какой-то быстрой дипломатической и безопасности пиар-победы и это, несомненно, должна использовать Банковая для продвижения интересов безопасности Украины, в том числе по линии статуса особого союзника и двусторонней безопасностной сделки", – сказал Елисеев...

Якщо не спрацював навіть статус союзника США (!), то ми теж дуже ризикуємо із Зе-клоуном в ролі головнокомандувача.

Зі статті БіБіСі
...Уряди Хаміда Карзая та Ашрафа Гані - двох президентів Афганістану, які керували країною після талібів, - були обрані демократичним шляхом, але вони ніколи не були сильними. Корупція була системою, яка працювала найкраще...

Зи. До речі пишу з килимка на березі моря.
От тільки палити все одне не буду, бо за здоровий спосіб життя ;)
  • 0

Dragon

Сообщение igor. » Вт авг 17, 2021 20:13

https://youtu.be/GSvEz-NOPS8-- совковий діагноз влади :wink:
  • 0

igor.

Сообщение ARMEN » Вт авг 17, 2021 20:26

Dragon писал(а):Ну по-перше, за твоїм посиланням не згадано аргументів які наводив я.
По-друге, останніми днями я читав геть різні точки зору, хоча й перш за все звісно адекватні демократичні ЗМІ та блогерів.

Блогеры ? :shock: Это всё, что надо знать про твои авторитетные источники информации :lol: :lol:

Dragon писал(а):По-третє, з Білоруссю окрема тема для розмов, зокрема великий привіт тим хто вважає що до бомбардувань Київа зокрема справа дійти не може.

Получается по методичке, талибанской стратегической авиации надо опасаться больше, чем белорусской тактической :lol:

Dragon писал(а):"Провал статуса Афганистана как особого союзника США вне НАТО практически нивелирует символизм и значение для Украины аналогичной договоренности по линии Байден-Зеленский. В то же время, афганское фиаско будет стимулировать Вашингтон к поиску какой-то быстрой дипломатической и безопасности пиар-победы и это, несомненно, должна использовать Банковая для продвижения интересов безопасности Украины, в том числе по линии статуса особого союзника и двусторонней безопасностной сделки", – сказал Елисеев...

Якщо не спрацював навіть статус союзника США (!), то ми теж дуже ризикуємо із Зе-клоуном в ролі головнокомандувача.

Повторяешь приведённую мной ссылку, потому что своего придуманного уже сказать нечего :D

Dragon писал(а):Зи. До речі пишу з килимка на березі моря.

Какое ещё море ? И причём тут курение ? Ты там на солнце не перегрелся ? :lol:
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение ARMEN » Вт авг 17, 2021 20:33

igor. писал(а):https://youtu.be/GSvEz-NOPS8-- совковий діагноз влади :wink:

А ты можешь это своими словами изложить ? Так сказать своё видение, без ссылки на ю-туб ? Не смотрел ещё, но не сомневаюсь что там как всегда портников - великий анаЛитеГ :D
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Ср авг 18, 2021 06:59

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):Ну по-перше, за твоїм посиланням не згадано аргументів які наводив я.

Блогеры ? :shock: Это всё, что надо знать про твои авторитетные источники информации :lol: :lol:

Демократичні ЗМІ та блогери (с) - накшталт БіБіСі, Ліга.нет, військового оглядача К.Машовця тощо.
Вони більш проінформовані ніж ті хто не бачили ту місцевість з 1981 р. :unknown:

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):По-третє, з Білоруссю окрема тема для розмов, зокрема великий привіт тим хто вважає що до бомбардувань Київа зокрема справа дійти не може.

Получается по методичке, талибанской стратегической авиации надо опасаться больше, чем белорусской тактической :lol:

Афганістан перш за все це наочний приклад як відсутність бажання відстоювати зміни та наявність бажання простих рішень у суспільстві призводить до катастрофічних наслідків.
А ще наркота, бін ладени тощо.
Білорусь теж проблема серйозна але дещо іншого характеру :unknown:

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):"Провал статуса Афганистана как особого союзника США вне НАТО практически нивелирует символизм и значение для Украины аналогичной договоренности по линии Байден-Зеленский. В то же время, афганское фиаско будет стимулировать Вашингтон к поиску какой-то быстрой дипломатической и безопасности пиар-победы и это, несомненно, должна использовать Банковая для продвижения интересов безопасности Украины, в том числе по линии статуса особого союзника и двусторонней безопасностной сделки", – сказал Елисеев...

Повторяешь приведённую мной ссылку, потому что своего придуманного уже сказать нечего :D

Я вже раніше перелічив декілька інших аргументів, перечитай зранку ще раз може помітиш.
До речі, ви із твоїм "вихованцем" з ніком на Г. тролите виключно щоб влаштувати сварку чи ще щоб відволікти читачів від повідомлень про Зе-зашквари штибу того що зараз відбулося на майдані? :shock:

На Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві, вранці 17 серпня, для зйомок проекту до 30-річчя незалежності України з'явилися інсталяції у вигляді автоматів із газованою водою та квартир з радянським інтер'єром. Мер Києва Віталій Кличко обурився, що "символи ностальгії за Радянським Союзом" встановлено на місці, де загинули люди під час Майдану в 2014 році. Представники "Національного корпусу" вже розламали частину інсталяцій...

https://focus.ua/uk/ukraine/490614-sove ... eniy-video

ARMEN писал(а):

Ну це ж ви хвилюєтеся звідки в мене вільний час на дописи, а твій "вихованець" радісно доповідав що коментує виключно коли палить на балконі.
А це моє повідомлення звідки я пишу вам, цього разу не з сортиру, а з пляжу :lol:
  • 0

Dragon

Сообщение ARMEN » Ср авг 18, 2021 08:17

Dragon писал(а):
ARMEN писал(а):

Ну це ж ви хвилюєтеся звідки в мене вільний час на дописи, а твій "вихованець" радісно доповідав що коментує виключно коли палить на балконі.
А це моє повідомлення звідки я пишу вам, цього разу не з сортиру, а з пляжу :lol:

Хорошая попытка :D Но так как ты уже неоднократно зашкваривался, то как говорил Станиславский - "не верю" :lol: Фото в студию .
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Ср авг 18, 2021 08:19

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):
ARMEN писал(а):

Хорошая попытка :D Но так как ты уже неоднократно зашкваривался, то как говорил Станиславский - "не верю" :lol:

Байдуже, я не сприймаю такі розмови всерйоз, просто вихід зайвих емоцій ;)
  • 0

Dragon

Сообщение Canton » Ср авг 18, 2021 08:31

ARMEN писал(а): талибанской стратегической авиации надо опасаться больше, чем белорусской тактической :lol:

-Ассалям алейкум,- проговорил Хрюша поправляя чалму,- во имя Аллаха, милостивого и милосердного, мы начинаем сегодняшнюю вечернюю сказку.
-Хрюша, ты охренел?! - пискнул Филя. - это детская передача.
- Сегодня, мальчики и девочки, мы начнем чтение Корана с первой сунны.
-Хрюша, я понимаю, что тебе на все пох, но это детская программа.
-Долбодятел, сейчас талибы захватят Москву и как я должен буду выжить? Ты знаешь, что согласно канонам Ислама свиньи и собаки являются нечистыми животными?
- Ибо как сказал пророк Мусаи обращаясь к своим братьям...- продолжил Филя. (С)
  • 0

Не злопамятный. Просто злой и память хорошая.
Canton

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём