А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее

Сообщение Dragon » Вс авг 15, 2021 20:08

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):Щасливе життя це взагалі-то не лише авто якщо що
Ти запрошуєш нафлудити у тій темі щодо того як кумедно виглядає на форумі Субару обговорення як позбутися Субару? :crazy:

Естественно не только авто Ещё есть побухать ну и ....всё остальное :crazy: Это тебе не только сивого восхвалять :lol:

Або медитація з видом на Фудзіяму, астральні подорожі уві сні, розробка техніки для колонізації Місяця... ну як варіант :lol:
Але ж для реалізації цього усього нажаль важлива й політична ситуація - он у Сомалі, Сирії чи Афганістані наприклад якось із щастям у людей не дуже виходить саме через це =@

ARMEN писал(а):Куча народа сидящего здесь, уже стало экс субаристами и много лет ездят на чём угодно, только не на Субару.Не буду уже говорить про известных на форуме личностях, ярых поклонников FHI которые давно избавились от своих STi и WRX.

Ну це проблема інших, мене це не напружує допоки деякі не починають розповідати що головне у автівці рюшики та бантики у обівці заднього сидіння, які за відчуттями дупи пасажирів важливіші за впевненість у проходженні поворотів 8)

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):Боюся, що після цього у мене з'явиться ще більше аргументів казати про зраду, дизель проти екології тощо буееее :twisted:
І навіщо ж міняти машину, якщо між Субару та Ауді немає ніякої різниці... так само як між Порохом та Зе-клоуном? 4 колеса, мотор - "одного поля ягоди" ж :shock:

Насчёт сивого и клоуна это ты в точку :lol: А вот сравнивать Субару с Ауди, это как сравнивать куй с пальцем :crazy:

Ну якщо ти серйозно порівнюєш такі досягнення Пороха як томос, безвіз та оборону України із зашкварами Зе-клоуна - то порівнюючи Субару 1990х з Ауді 2021 так само можна запевняти що новенький німець повне гівно :twisted:

ARMEN писал(а): FHI уже давно и безнадёжно отстало от конкурентов по всем статьям.За прошедшие годы, они не создали ничего выдающегося.Когда я купил Лису 2007 г, меня поразил удивительный и неприятный момент, потолок там был точно такой же как на GT :shock: Семь лет продолжать обклеивать потолок дешёвым копеечным материалом из 2000 г - это нонсенс 8)

Соромлюсь спитати, а ти коли повороти проходиш на стелю дивишся чи на дорогу?)))
Мені наприклад просто начхати на оздоблення якщо автівка робить саме те що мені потрібно на дорозі та на бездоріжжі - ось такий я аскет мабуть ;)

ARMEN писал(а):Правда единственное из STi 19-20 г они сделали правильное точило.Убрали детские болезни да и дизайн уже на более менее высоком уровне.Но ценник на неё сцуко далеко не гуманный 8)

Ну ціни на нові Субари трішки дійсно напружують, через що ми й порівнюємо з тими новими ж Ауді.
Хоча й у преміальних начебто ВАГів періодичні зашквари з дизелями, коробками, поршями спливають у новинах та на форумах...
От тільки риторичне питання, а чи дійсно є сенс купувати новий лімузин під час війни, коли будь-якої миті дитяче свято може перетворитися на масову різанину?
Як казав Е.Теллєр "людство виробляє лише 2 види речей - зброю та мішені" :unknown:

ARMEN писал(а): Вот конкурент этих же годов дешевле не уступающий в ТТХ и огромной кучей наворотов.Вот это настоящая "красная бестия" :lol: :lol:

Изображение

Та це ж якась червона фігня!
Повного приводу немає, кліренс малий - картінг для білявок блін :crazy:
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение Gosha » Пн авг 16, 2021 00:10

Изображение

Dragon
картінг для білявок блін

"картинг для блондинок" является вторым быстрейшим переднеприводным автомобилем на Нюрбургринге после экстремальной версии megane trophy r))
Как быстро все становится понятно о знаниях дракона когда на тему нет методички :D
  • 0

don"t steal, government hates competition.
Gosha

Сообщение Dragon » Пн авг 16, 2021 00:58

Gosha писал(а):Изображение

Dragon
картінг для білявок блін

"картинг для блондинок" является вторым быстрейшим переднеприводным автомобилем на Нюрбургринге после экстремальной версии megane trophy r))
Как быстро все становится понятно о знаниях дракона когда на тему нет методички :D

Оооооооо, то вже навіть Нюрнбургринг у нас десь вже з'явився? :D

Де, може на вулицях Харкова чи у селі якомусь?
Може десь там де камери контролюють швидкість до 72 км/г?

Ти ж чомусь забув процитувати ще ось це -

Dragon писал(а):Мені наприклад просто начхати на оздоблення якщо автівка робить саме те що мені потрібно на дорозі та на бездоріжжі - ось такий я аскет мабуть ;)

Чи може взимку на вулицях міст у нас теж Нюрнбургринг?
Чи на природу по грунтовці виїхати це теж Нюрнбургринг?
Чи у промзоні у якій фури асфальт продавили це теж Нюрнбургринг?

Якщо ти не знав - ну буває, нічого страшного, ти ж не всевідуючий))) - то Субару це перш за все авто для раллі, тобто для поганого асфальту та щебеню, грунту, снігу, піску тощо.

Група N зокрема, де вона довго дрючила інших.

Тому мені до дупи чи швидке щось хондоподібне штибу "картингу", яке для сухого рівного чистого асфальту - бо мені потрібно щоб 365 днів у році та будь де географічно субароподібне добре їхало, включно швиденько у розумних межах по асфальту звісно теж.

Зи. Як я розумію щодо досягнень Пороха - томос, безвіз, оборона, реформи - заперечень вже не маєш, це добре, дякую дуже дякую)))
  • 0

Dragon

Сообщение ARMEN » Пн авг 16, 2021 04:31

Dragon писал(а):Або медитація з видом на Фудзіяму, астральні подорожі уві сні, розробка техніки для колонізації Місяця... ну як варіант :lol:
Але ж для реалізації цього усього нажаль важлива й політична ситуація - он у Сомалі, Сирії чи Афганістані наприклад якось із щастям у людей не дуже виходить саме через це =@

Когда скоростные поезда проезжают рядом с той же Фудзиямой со скоростью 350 км/ч.С экономикой всё в порядке. Да и народ который делает Субару неплохо живёт - можно и помедитировать. А у нас глядя на то что твориться рядом с Фудзиямой, можно только помастурбировать :D
А астральні подорожі уві сні, бывают при длительном воздержании - это называется поллюция :lol: :ROFL:

Dragon писал(а):
ARMEN писал(а):Куча народа сидящего здесь, уже стало экс субаристами и много лет ездят на чём угодно, только не на Субару.Не буду уже говорить про известных на форуме личностях, ярых поклонников FHI которые давно избавились от своих STi и WRX.

Ну це проблема інших, мене це не напружує допоки деякі не починають розповідати що головне у автівці рюшики та бантики у обівці заднього сидіння, які за відчуттями дупи пасажирів важливіші за впевненість у проходженні поворотів 8)

Многие современные недоприводные автівці с рюшиками та бантиками у обівці заднього сидіння, благодаря электронике да и не только,проходят повороты не только уверенно, но и побыстрее чем ты на своей "бестии" :lol: Да и с комфортом который тебе и не снился.

Dragon писал(а):От тільки риторичне питання, а чи дійсно є сенс купувати новий лімузин під час війни, коли будь-якої миті дитяче свято може перетворитися на масову різанину?
Як казав Е.Теллєр "людство виробляє лише 2 види речей - зброю та мішені" :unknown:

Война в твоей методичке - это для лохтората :D Она никаким боком не мешала сивому скупать дорогую недвижимость, и картины известных художников на миллионы зелёных президентов.Накуя ? Всё равно же всё сгорит :lol: Я уже знаю твой ответ - сохранить для будущих поколений :crazy: Но висят они не картинной галерее а на стенке его приватного особняка.Типо целее будут :D
  • 0

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Canton » Пн авг 16, 2021 06:46

ARMEN писал(а):Война в твоей методичке - это для лохтората :D Она никаким боком не мешала сивому скупать дорогую недвижимость, и картины известных художников на миллионы зелёных президентов.Накуя ? Всё равно же всё сгорит :lol: Я уже знаю твой ответ - сохранить для будущих поколений :crazy: Но висят они не картинной галерее а на стенке его приватного особняка.Типо целее будут :D

Сивочолий Гетьман був такий був жадібний до грошей що вже в 2014 році за свій рахунок купував стволи для гаубиць та 152-гі кабани.

Він так піарився, що і ніхто не знав, що вигрібли все залізо з країн минулого Варшавського договору.

Жага до грошей змусила його за власний кошт відновити ППО навколо Києва, купувати найліпші та найдорожчі снайперскі гвинтівки світових брендів.

Його так розбестили гроші, що довелося зменьшити витрати на адміністрацію до мінімума, власну зарплату віддавати на благодійність, а відпочивати за власний кошт.

Він так любив привертати увагу, що відмовився від кортежів.

Він так любив розкіш, що відмовився від державних дач, взагалі від усіх.

Він так любив красти гроші, що для державних закупівель ввів систему прозоро.

Він так гріб все під себе, що всі без виключення державні підприємства почали приносити прибуток, натомість олігархи почали нести збитки.

Він так ненавидів українців, що для нужденних ввів субсидії.

Він так обкрадав українців, що катував їх підвищенням зарплат і пенсій, а щоб добити пенсіонерів, хтів навіть якусь там тринадцяту пенсію ввести.

Ось така жага до грошей була в бариги та мародьора, не те що зараз у прастого парня із нарота.

В мене лише одне питання: вже більше двох років сивочолий не краде, чому тоді українцям кожним днем стає жити тільки гірше? (С)
  • 6

Не злопамятный. Просто злой и память хорошая.
Canton

Сообщение Dragon » Пн авг 16, 2021 07:53

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):Або медитація з видом на Фудзіяму, астральні подорожі уві сні, розробка техніки для колонізації Місяця... ну як варіант :lol:

Когда скоростные поезда проезжают рядом с той же Фудзиямой со скоростью 350 км/ч.С экономикой всё в порядке. Да и народ который делает Субару неплохо живёт - можно и помедитировать. А у нас глядя на то что твориться рядом с Фудзиямой, можно только помастурбировать :D
А астральні подорожі уві сні, бывают при длительном воздержании - это называется поллюция :lol: :ROFL:

Якщо правильно організувати астральну подорож))) можна подивитися на японський швидкісний поїзд та замислитися чому у нас таких немає?
(При тому що проекти та прототипи подібних поїздів в Україні існують до речі)
І чому тоді ми очікуємо європейські доходи, якщо не виробляємо товарів їхнього рівня?
І чому зокрема соняшникова олія зашкалює у ціні у нас в країні-виробникові?

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):

Многие современные недоприводные автівці с рюшиками та бантиками у обівці заднього сидіння, благодаря электронике да и не только,проходят повороты не только уверенно, но и побыстрее чем ты на своей "бестии" :lol: Да и с комфортом который тебе и не снился.

Це ми знов про їзду по чистому автобану у літній полудень?
А взимку по накатаному снігу на підйомі, а по викривленій наче стрічка мьобіуса дорозі категорії "Т" за містом, а через лежачі поліцаї у сучасному "пішоходному" мегаполісі, а по грунтовці кінець-кінцем?..
Практично кожна ж модель Субару має можливості кросовера - ну яке може бути порівняння з "недоприводними картингами"?)))

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):От тільки риторичне питання, а чи дійсно є сенс купувати новий лімузин під час війни, коли будь-якої миті дитяче свято може перетворитися на масову різанину?

Война в твоей методичке - это для лохтората :D Она никаким боком не мешала сивому скупать дорогую недвижимость, и картины известных художников на миллионы зелёных президентов.Накуя ? Всё равно же всё сгорит :lol: Я уже знаю твой ответ - сохранить для будущих поколений :crazy: Но висят они не картинной галерее а на стенке его приватного особняка.Типо целее будут :D

Це ти не про ті часом що у художніх музеях виставлялися та за якими на посміховисько усім ДБР абохто бігали даремно?)))

Canton писал(а):
Жага до грошей змусила його за власний кошт відновити ППО навколо Києва, купувати найліпші та найдорожчі снайперскі гвинтівки світових брендів.

Кантон тобі відповів розгорнуто щодо його особистої благодійності, а я прокоментую коротше.
Цей самий Сивий капітан (с))) для цього самого лохтората (с) зробив комфортне життя під час війни, але вочевидь даремно, краще було дозволити лише їжу за картками з танкового заводу виключно!
І тоді дописи на цьому форумі були б більш надихаючими, накшталт - "клубні порадьте де взяти хоч 5 літрів А-92?" або "міняю диски ВСМПО на кіло курятини")))

Зи. Дякую Армену за привід нагадати про досягнення Пороха - томос, безвіз, оборону, відновлення економіки та реформи під час війни :uaflag1:
  • 0

Dragon

Сообщение Gosha » Пн авг 16, 2021 10:59

Dragon писал(а):
Gosha писал(а):Изображение

Dragon
картінг для білявок блін

Оооооооо, то вже навіть Нюрнбургринг у нас десь вже з'явився? :D

Де, може на вулицях Харкова чи у селі якомусь?
Може десь там де камери контролюють швидкість до 72 км/г?

Ти ж чомусь забув процитувати ще ось це -

Dragon писал(а):Мені наприклад просто начхати на оздоблення якщо автівка робить саме те що мені потрібно на дорозі та на бездоріжжі - ось такий я аскет мабуть ;)

Чи може взимку на вулицях міст у нас теж Нюрнбургринг?
Чи на природу по грунтовці виїхати це теж Нюрнбургринг?
Чи у промзоні у якій фури асфальт продавили це теж Нюрнбургринг?

Якщо ти не знав - ну буває, нічого страшного, ти ж не всевідуючий))) - то Субару це перш за все авто для раллі, тобто для поганого асфальту та щебеню, грунту, снігу, піску тощо.

Група N зокрема, де вона довго дрючила інших.

Тому мені до дупи чи швидке щось хондоподібне штибу "картингу", яке для сухого рівного чистого асфальту - бо мені потрібно щоб 365 днів у році та будь де географічно субароподібне добре їхало, включно швиденько у розумних межах по асфальту звісно теж.

Зи. Як я розумію щодо досягнень Пороха - томос, безвіз, оборона, реформи - заперечень вже не маєш, це добре, дякую дуже дякую)))

На тебе мир клином не сошёлся и если у тебя нет требований и понимания что такое по настоящему быстрая машина не нужно показывать свою ограниченность и безграмотность и обзывать второй быстрейший хетч в мире картингом для блондинок))

Про пороха нет не времени не желания, мне и всем здравомыслящим всё давно понятно, людей с порошенко головного мозга не переубедишь))
ПС и как не стараются порохоботы а рейтинг пороха принципиально выше бойко не взлетает)) но также мы должны сказать огромное спасибо пороху за сам факт присутствия бойко и ему подобным в этом рейтинге.
  • 0

don"t steal, government hates competition.
Gosha

Сообщение Dragon » Пн авг 16, 2021 12:16

Gosha писал(а):На тебе мир клином не сошёлся и если у тебя нет требований и понимания что такое по настоящему быстрая машина не нужно показывать свою ограниченность и безграмотность и обзывать второй быстрейший хетч в мире картингом для блондинок))

Та невже????????
Тобто ти виключно випадково чіпляєшся до будь-якої моєї похвали щодо Субару або Пороха, та випадково шалено вигорожуєш їхніх конкурентів за будь-яку ціну?!?!?
Ну ще раз повторю, спеціально для мажорів з великими гальмівними дисками, що швидкістю на гарному асфальті вимоги до автівок не обмежуються, до них ще до біса вимог є.
Зокрема хазяї джипів теж дивляться на твою улюблену Хонду як на гів... тобто як картинг для білявок (с)))
А от субаристи можуть дивитися з посмішкою і на Хонду, і на джиповодів, поєднуючи можливості, подвійний профіт від гарного шасі з повним приводом)))

Gosha писал(а):Про пороха нет не времени не желания, мне и всем здравомыслящим всё давно понятно, людей с порошенко головного мозга не переубедишь))

Ну тобто ти нарешті визнав що суперечку повністю програв.
Залишилося довести справу до твого вибачення перед клубом, егеж :lol:

Gosha писал(а):ПС и как не стараются порохоботы а рейтинг пороха принципиально выше бойко не взлетает)) но также мы должны сказать огромное спасибо пороху за сам факт присутствия бойко и ему подобным в этом рейтинге.

Та з цим якраз все гаразд, рейтинг Пороха стабільно вище усіх окрім Зе-клоуна й росте надалі, відповідно до зниження Зе.
Враховуючи скільки ви на нього лайна ллєте динаміка норм :twisted:
  • 0

Dragon

Сообщение EJ20 » Пн авг 16, 2021 12:33

Ну да, любая машина ограничивается двумя вещами:

1. Едет хорошо по хорошему асфальту
2. Ей нет равных в говнах и снегу

Если что, то качеств гораздо больше, а именно безопасность, технологии, комфорт, удобство, управляемость и т.д. И по всем этим характеристикам некросубару проиграет свежему пеугеоту/ренаулту. Причем тут марка вообще? Т.е. если мне не нравится субару и я могу объективно доказать почему, то я сразу же ненавижу пороха и люблю зеленского? Это уже крайняя стадия заболевания, терминальная. Причем старые субару мне нравятся, но это уже некрокорчи с пробегами под 300 или за 300-400, потому брать такое вообще желания нет, тут машиной за 100 брезгуешь, потому что она обязательно где-то да испортит настроение, а машина за 300 то уже откровенно мусор, у меня есть Армада 300+ ткм, сколько бы я в нее не вкладывал денег, удовольствия как условный Пассат 2017 года с ДСГ 2.0ТДИ она мне не доставляет, что по комфорту, что по разгону, что по технологиям.
А теперь перейду к свежим субару, это еще большее говно чем старые добрые ауты 3.0АКПП, всратомотор ФБ25 с всратовариатором ни в какие рамки не лезет к словам надежность/проходимость, откровенно неудачный конфиг, она не едет, но ест как нормальная машина, по уровню проходимости современных аутбеков и форестеров, можно сказать так: с разгону и монопривод по колдоебинам проскочит. Я как человек за короткий промежуток времени покатавший много разных машин, в том числе и свежих субар, могу с уверенностью сказать, что от субару там осталось только лого и запись в техпаспорте, остальное все это маркетинг и желание сделать машину, которая быстро начнет ломаться и приносить ФХИ по второму кругу денег.
  • 0

Слава Україні, смерть ворогам!
EJ20

Сообщение exigo » Пн авг 16, 2021 13:42

EJ20 писал(а):Ну да, любая машина ограничивается двумя вещами:

1. Едет хорошо по хорошему асфальту
2. Ей нет равных в говнах и снегу

Если что, то качеств гораздо больше, а именно безопасность, технологии, комфорт, удобство, управляемость и т.д. И по всем этим характеристикам некросубару проиграет свежему пеугеоту/ренаулту. Причем тут марка вообще? Т.е. если мне не нравится субару и я могу объективно доказать почему, то я сразу же ненавижу пороха и люблю зеленского? Это уже крайняя стадия заболевания, терминальная. Причем старые субару мне нравятся, но это уже некрокорчи с пробегами под 300 или за 300-400, потому брать такое вообще желания нет, тут машиной за 100 брезгуешь, потому что она обязательно где-то да испортит настроение, а машина за 300 то уже откровенно мусор, у меня есть Армада 300+ ткм, сколько бы я в нее не вкладывал денег, удовольствия как условный Пассат 2017 года с ДСГ 2.0ТДИ она мне не доставляет, что по комфорту, что по разгону, что по технологиям.
А теперь перейду к свежим субару, это еще большее говно чем старые добрые ауты 3.0АКПП, всратомотор ФБ25 с всратовариатором ни в какие рамки не лезет к словам надежность/проходимость, откровенно неудачный конфиг, она не едет, но ест как нормальная машина, по уровню проходимости современных аутбеков и форестеров, можно сказать так: с разгону и монопривод по колдоебинам проскочит. Я как человек за короткий промежуток времени покатавший много разных машин, в том числе и свежих субар, могу с уверенностью сказать, что от субару там осталось только лого и запись в техпаспорте, остальное все это маркетинг и желание сделать машину, которая быстро начнет ломаться и приносить ФХИ по второму кругу денег.

Не согласен касательно скуби от слова совсем. Умею относится к каждой марки авто без эмоций и взешено определять плюсы и минусы автомобилей, ибо опыта немножко с машинами есть 8)
Новый форь и аутбэк не имеют на мой взгляд конкурентов от слова совсем (за свои деньги естественно, не нужно сравнивать с ауди, бмв, мерс). Это другая весовая. Хотя по качеству отделочных материалов, плавности хода и шумки (да, да! наконец-то научились делать комфорт) не тигуан, X3 рядом с форем не валялись. Перездил на всем этом вдоль и поперек.
С внедорожными качествами тоже все ок, не рав4, не тиг, не мазда сx-5, не X3, не lexus nx\rx и даже не Q5 с их новым ультра кватро - он же новый халдекс) сильно проигрывают форю на "топовом" полном приводе, котрый в максималке.
Варитор на данный момент у субару стоит особняком, отличная и надежная вещь, при условии конечно, что владелец не полный кретин и не буксует на нем как скаженный (автомат тоже не выдержит) в каждой яме с грязью и ланчи с каждого светофора.
Хорошие современные комплектации с кучей модных асистов и тому подобное.
И в заключении на новый 2.5 атмо за несколько лет я не слышал ни одного нарекания, как и на вариатор. В харькове (говорю просто за то что знаю) не было ни одного гарантийного обращения с новыми форями.
Что касается турбо моделей и его потенциала - то тут скуби в полной жопе, ВАГ ДВС им пока и не снился в плане надеги, потенциала и реализации мощности
  • 1

WRX (Red 04MY)-> WRX STI (Black Mica 02 MY) -> WRX STI Prodrive (Blue Mica 02 MY) -> Evolution VIII (Black) -> WRX STI (Blu Mica 04 MY) -> WRX STI лиса (Blue Mica 06 MY) -> Evo IX (Yellow) -> STI покемоша седан (white pearl MY10)
exigo

Сообщение EJ20 » Пн авг 16, 2021 14:00

Не знаю, мне салоны средины и конца 2000х нравились куда гораздо больше по качеству, да и по внешнему виду, а сейчас "какувсех". Что касается внедорожных качеств, то не нужно Х-Мод сюда тулить, он стоит наверное менее чем на 10-15% всех форестеров этих лет) ФБ25 мотор имеет целый ряд особенностей и примерно 40% машин приехавших из США с пробегом около 100-120 ткм имеют особенное постукивание, если не изменяет память, то на шатунной шейке 4-го цилиндра, через это прошли все мои знакомые амероперекупы. Из личного опыта, приехал форестер из под одного хозяина, пробег 47 тмиль, максимальный Туринг, 2018 год, компрессия во всех горшках 8,5, ну разве не чудомотор? Лично проверял EYESIGHT с его удержанием по полосам, экстренными торможениями и активным круизом, ему до пассата средней комплектации как нам до Европы. Я тоже полагаюсь на свой опыт, а не на рассказы из интернета, может конечно мне не так везло, но вопросов по последним Субару хватает. Но если честно, то еще один форестер к нам плывет, любит их народ :D
  • 0

EJ20

Сообщение EJ20 » Пн авг 16, 2021 14:01

И кстати, аутбек таки интереснее форестера будет, наверное все же класс играет свою роль.
  • 1

EJ20

Сообщение ARMEN » Пн авг 16, 2021 16:02

Dragon писал(а):А от субаристи можуть дивитися з посмішкою і на Хонду, і на джиповодів, поєднуючи можливості, подвійний профіт від гарного шасі з повним приводом)))

А я как турбо субарист, тоже с посмішкою дивлюсь на атмосферные хоть и полноприводные субару овощи, типо твоей "красной бестии" :lol:

Dragon писал(а):
Gosha писал(а):Про пороха нет не времени не желания, мне и всем здравомыслящим всё давно понятно, людей с порошенко головного мозга не переубедишь))

Он тебе просто диагноз поставил, причём правильный. :D :D И перед каким клубом ? Может я чего то не знаю :shock:

Dragon писал(а):
Gosha писал(а):ПС и как не стараются порохоботы а рейтинг пороха принципиально выше бойко не взлетает)) но также мы должны сказать огромное спасибо пороху за сам факт присутствия бойко и ему подобным в этом рейтинге.

Та з цим якраз все гаразд, рейтинг Пороха стабільно вище усіх окрім Зе-клоуна й росте надалі, відповідно до зниження Зе.

Я говорил и повторюсь - сивый политический труп ! Ему в ближайшем и дальнем обозримом будущем ничего не светит.
Я очень недоволен твоим куратором 8) Мог бы давно придумать что нибудь поинтереснее :lol:
Учись хотя бы у Cantonа, вот это молодца :good: Чётко и по делу, как говорил Станиславский - "Верю" :lol:
  • 0

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Пн авг 16, 2021 18:22

EJ20 писал(а):

если мне не нравится субару и я могу объективно доказать почему, то я сразу же ненавижу пороха и люблю зеленского? Это уже крайняя стадия заболевания, терминальная.

Термінальна стадія (с) - це коли тролінг тупо заради тролінгу, як у одного нашого спільного знайомого)))
Я пишу про недоліки Зе - а воно строчить що Порох не конхфетка...
Я пишу як стара Суба по сніжку з БМВ Х5 стартонула від світлофора - а воно торочить яке г... Субару на фоні нового ВАГа...
Й т.ін.
Не помічаєш деякої невідповідності контексту дописувачів?
Виникає враження що один наш спільний знайомий має манєчку тролити інших виключно через особисті стосунки, прааатівний (с)))

EJ20 писал(а):
Причем старые субару мне нравятся, но это уже некрокорчи с пробегами под 300 или за 300-400, потому брать такое вообще желания нет, тут машиной за 100 брезгуешь, потому что она обязательно где-то да испортит настроение, а машина за 300 то уже откровенно мусор, у меня есть Армада 300+ ткм, сколько бы я в нее не вкладывал денег, удовольствия как условный Пассат 2017 года с ДСГ 2.0ТДИ она мне не доставляет, что по комфорту, что по разгону, что по технологиям.

З одного боку начебто логічно, з іншого чи не здається тобі взагалі що для країни третього світу у стані війни, у економічній напівдупці, яка не може налагодити випуск КРАЗів тощо хапатися за нові лімузини трішки дивно?
Нічого що Індія або Пакістан наприклад їздить на доволі скромних таратайках та сприймають це цілком спокійно?
А нам лише найкращі зразки світового автопрому подавай у обмін на... соняшникову олію абощо, це норм?
А ще подивись відео з Сирії та Афганістану - може так статися що кілька подряпин та іржавих плям на автівці одного дня збережуть тобі здоров'я, якщо якась неголена бібізяна з автоматом зацікавиться твоїм майном.
Цей розвиток подій нажаль теж враховувати необхідно

Щодо технічних подробиць Олег відповів вичерпно, респект!
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Пн авг 16, 2021 19:01, всего редактировалось 1 раз.
Dragon

Сообщение Dragon » Пн авг 16, 2021 18:48

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):А от субаристи можуть дивитися з посмішкою і на Хонду, і на джиповодів, поєднуючи можливості, подвійний профіт від гарного шасі з повним приводом)))

А я как турбо субарист, тоже с посмішкою дивлюсь на атмосферные хоть и полноприводные субару овощи, типо твоей "красной бестии" :lol:

Я поважаю хороші та потужні авто, твоє зокрема.
Але коли у місті граюсь у п'ятнашки чи на трасі у сильний дощ їду щонайменше врівень із "спорткарами" які коштують разів у 10 дорожче - все одне навіть овочева Субару дарує задоволення)))

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):

Он тебе просто диагноз поставил, причём правильный. :D :D И перед каким клубом ? Может я чего то не знаю :shock:

На "диагнози" нашого кумедного демагого я клав ось це

1402994596_941718919_1_1.jpg
1402994596_941718919_1_1.jpg (216.13 КБ) Просмотров: 1625

з ось такої приблизно висоти

spaceelevator.jpg
spaceelevator.jpg (132.3 КБ) Просмотров: 1626

(здається це 36 000 км)))

А вибачитися він повинен за поширення рашепропаганди тощо, допоки не докотився до списків миротворця(((

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):

Я говорил и повторюсь - сивый политический труп ! Ему в ближайшем и дальнем обозримом будущем ничего не светит.
Я очень недоволен твоим куратором 8) Мог бы давно придумать что нибудь поинтереснее :lol:
Учись хотя бы у Cantonа, вот это молодца :good: Чётко и по делу, как говорил Станиславский - "Верю" :lol:

Я спрогнозував війну з Рашкою ще у 2008...
Я спрогнозував великий дерибан та втечу Янучара ще у 2009...
Я прогнозую зараз повернення Пороха на одну з трьох найвищих посад України у найближчі кілька років...
І щиро не раджу цьому заважати, бо через деякий час усі хто проти Пороха+Ко сприйматимуться як вороги України
  • 0

Dragon

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём