ARMEN писал(а):Dragon писал(а):Щасливе життя це взагалі-то не лише авто якщо що
Ти запрошуєш нафлудити у тій темі щодо того як кумедно виглядає на форумі Субару обговорення як позбутися Субару?![]()
Естественно не только авто Ещё есть побухать ну и ....всё остальноеЭто тебе не только сивого восхвалять
![]()
Або медитація з видом на Фудзіяму, астральні подорожі уві сні, розробка техніки для колонізації Місяця... ну як варіант

Але ж для реалізації цього усього нажаль важлива й політична ситуація - он у Сомалі, Сирії чи Афганістані наприклад якось із щастям у людей не дуже виходить саме через це

ARMEN писал(а):Куча народа сидящего здесь, уже стало экс субаристами и много лет ездят на чём угодно, только не на Субару.Не буду уже говорить про известных на форуме личностях, ярых поклонников FHI которые давно избавились от своих STi и WRX.
Ну це проблема інших, мене це не напружує допоки деякі не починають розповідати що головне у автівці рюшики та бантики у обівці заднього сидіння, які за відчуттями дупи пасажирів важливіші за впевненість у проходженні поворотів

ARMEN писал(а):Dragon писал(а):Боюся, що після цього у мене з'явиться ще більше аргументів казати про зраду, дизель проти екології тощо буееее![]()
І навіщо ж міняти машину, якщо між Субару та Ауді немає ніякої різниці... так само як між Порохом та Зе-клоуном? 4 колеса, мотор - "одного поля ягоди" ж
Насчёт сивого и клоуна это ты в точкуА вот сравнивать Субару с Ауди, это как сравнивать куй с пальцем
![]()
Ну якщо ти серйозно порівнюєш такі досягнення Пороха як томос, безвіз та оборону України із зашкварами Зе-клоуна - то порівнюючи Субару 1990х з Ауді 2021 так само можна запевняти що новенький німець повне гівно

ARMEN писал(а): FHI уже давно и безнадёжно отстало от конкурентов по всем статьям.За прошедшие годы, они не создали ничего выдающегося.Когда я купил Лису 2007 г, меня поразил удивительный и неприятный момент, потолок там был точно такой же как на GTСемь лет продолжать обклеивать потолок дешёвым копеечным материалом из 2000 г - это нонсенс
![]()
Соромлюсь спитати, а ти коли повороти проходиш на стелю дивишся чи на дорогу?)))
Мені наприклад просто начхати на оздоблення якщо автівка робить саме те що мені потрібно на дорозі та на бездоріжжі - ось такий я аскет мабуть

ARMEN писал(а):Правда единственное из STi 19-20 г они сделали правильное точило.Убрали детские болезни да и дизайн уже на более менее высоком уровне.Но ценник на неё сцуко далеко не гуманный![]()
Ну ціни на нові Субари трішки дійсно напружують, через що ми й порівнюємо з тими новими ж Ауді.
Хоча й у преміальних начебто ВАГів періодичні зашквари з дизелями, коробками, поршями спливають у новинах та на форумах...
От тільки риторичне питання, а чи дійсно є сенс купувати новий лімузин під час війни, коли будь-якої миті дитяче свято може перетворитися на масову різанину?
Як казав Е.Теллєр "людство виробляє лише 2 види речей - зброю та мішені"

Та це ж якась червона фігня!
Повного приводу немає, кліренс малий - картінг для білявок блін