Dragon писал(а):У цьому місці я ледь не вдавився соком, діду ну не можна ж старі фейки повторювати не замислюючись не на хвилину)))
Ти як рахував зростання у 95 раз (с), 1,56 млрд (с) поділив на 95 чи як? А нічого що до того у нього вже було десь стількі ж чи навіть більше грошей?)))
Ладно, не буду занадто кепкувати, поясню просто - саме у 2018 здається Порох отримав дивиденти за якійсь період діяльності Рошен у трасті.
Тобто у 2017 річного прибутку у нього було небагато, а от у 2018 річний (!) прибуток єдиноразово зріс у кільканадцять разів, розумієш процедуру порівняння?
Ще тоді писали про те що це чергова виплата раз на кілька років...
Потім про це писали у 2019...
А з 2020 це питання стало взагалі чимось накшталт психологічного тесту для Зе-фанів - ті хто повторював мем про "збагатився у... (в оригіналі здається було 80) раз..." серйозно підозрювалися у повній неспроможності до мислення.
Але ж ти не такий, маю надію?
Вот у вас дружно пуканы полыхнули

Встали грудью на защиту оффшоров и миллиардов петра алексеича, как за свои собственные. Ну это понятно, как говориться - кто девушку ужинает, тот ее и танцует

А насчёт повній неспроможності до мислення. Это фуфло можешь толкать молоденьким студентикам из твоей бурсы.

В отличии от твоего одного, у меня целых два НОРМАЛЬНЫХ высших образования, полученных тогда, когда ещё не было этих доморощенных недомагистров и недобакалавров, а по сути полных нулей в профессии.И не надо мне втирать про - "коли військо нарешті бронежилетами та шоломами нормальними укомплектовував".А уж во что тогда были одеты пацаны и откуда это бралось, видел собственными глазами. В это же самое время, по всей воюющей стране, как грибы после дождя, произрастали шикарные магазины Рошен. Великий патриот б%я и ещё одного такого же патриота воспитал

А где же томос вiра мова ? Неужели наконец от куратора новая методичка пришла ?

Кацапія має бути знищена.