А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее

Сообщение Dragon » Ср май 26, 2021 16:56

Gosha писал(а):
Dragon писал(а):
Gosha писал(а):
Canton писал(а):
Gosha писал(а):Ой не вам писать про «абы прокукарекать» ой не вам :D

Что не так, а?
Места дислокации полевых госпиталей выбраны, местная администрация в теме и на низком старте...
Эвакуационная комиссия в Луганске провела ПОЛНУЮ перепись, предполагаемых к вывозу из ОРЛО...
Возможности у балалайни для горячей фазы стали ГОРАЗДО выше, чем было ранее...очередная тактическая цель достигнута

До тех пор пока в Украину заходят большие американские но не публичные деньги, риски горячей фазы минимальны.
И условные мелкие тактические победы рашки (хотя я в них на моменте не верю, думаю все было сделано раньше а информацию таким образом просто «узаконили» и придали огласке) никак не повлияют на решение хуйла о начале открытой интервенции, если оно решит война то плевать ему будет где его госпитали и сколько народу погибнет.

Це тобі кацапчик Пономарьов нашіптує?
Бойові дії продовжуються навіть зараз, хоча дехто й намагаються не помічати "гарячих фаз".
100000 військ з озброєннями не ганяють туди-сюди від нудьги.
Шпиталі ознака "технічної" готовності вести масштабні бойові дії, це не заради "турботи про любих солдатів", а виключно заради боєздатності.
Майбутнє кліки путлера вочевидь це створення величезної Північної Кореї, де їх не діставатимуть міжнародні трибунали.
А можливість вдарити по сусідах важливіша за гроші зокрема, бо це й шантаж усього світу, й розширення їхнього робочого простору.
Тому втішатися начебто малоймовірністю загострення того що вже відбувається постійно - дуже сумнівна пропозиція

«Кацапчик Пономарев» сделал для Украины больше нескольких десятков таких как ты, так что лучше его слушать чем тебя))
Война идёт, люди гибнут, шел седьмой год...
Так, подожди, так госпитали развернули или нет?))
Украине придётся ещё очень долго жить рядом с империей зла и что? Из-за этого не жить? Сидеть и ныть сутками?
Никто не радуется временной деэскалации ибо это временное явление и важно это понимать, вопрос закрытия рашки за железный занавес это по сути вопрос времени и тогда ой как Украине будет не сладко...

Кацапчик Пономарьов - так само як Навальний тощо - щось робить виключно для себе та реалізації свого бачення "іншої Росії".
Йому до дупи Україна та твої вологі фантазії, йому потрібна Росія-біс.
Без путлера можливо, але все одне імперія зі світовими амбіціями, яка не дасть Україні розвиватися окремо.
І ти йому потрібен лише як малорос якій буде вічним "молодшим братом", роль якого ти нажаль здається готовий виконувати, що помітно по твоїм дописам.
Окремо - те як ти вигорожуєш його ціною образ українцям взагалі ганебно
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср май 26, 2021 17:11, всего редактировалось 3 раз(а).
Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение Dragon » Ср май 26, 2021 17:06

20 травня Володимир Зеленський провів пресконференцію до другої річниці свого президентства. Розповідав про пандемію, економіку, корупцію та олігархів. Чи вдалос йому залишитися на 100% чесним? На жаль ні...

риторика Зеленсько змінилась — і не в кращий бік. Основні акценти тригодинної конференції: приписування собі заслуг уряду, парламенту і «попередників», перекладання відповідальності та маніпуляції, коли йдеться про реальні проблеми. Крім того, Зеленський кілька разів говорив про сильну президентську вертикал тиск на уряд і навіть вплив на рішення НБУ (попри твердження, що він розуміє важливість незалежності Нацбанку)...

Загалом із 17 цитат президента 11,8% (2 цитати) були неправдивими, 35,3% (6 цитат) — маніпуляціями, 11,8% (2 цитати) — перебільшення. Правдивими були 3 цитати, або 17,6% виділених висловлювань. Не обійшлось і без уже майже традиційних для президента «якби» та інших фраз, яким неможливо присвоїти вердикт. Так, «без вердикту» залишились 3 цитати, тобто 17,6% з виділених висловлювань. Була і одна технічна помилка, яка склала 5,9% серед зафіксованих фактологічних заяв президента...

Подробиці що саме набрехав Зе-аматор -

https://voxukraine.org/preskonferentsiy ... nalistamy/

Оновіть методички, Зе-боти)))
  • 0

Dragon

Сообщение Oleg5383 » Ср май 26, 2021 20:52

Підскажіть як робити "демотиватори", такі в чорних рамочках.. Я пару цитат нарізав)) )
Такого типу) )))
Изображение
Потім розділю))) Це ж, просто, перли! )))
  • 0

STI MY 05... Смерть російсько-фашистським загарбникам та їх посіпакам !
Oleg5383

Сообщение igor. » Ср май 26, 2021 20:59

https://youtu.be/155FjPDoMyA --Портников: Лукашенко/"вагнерівці" :wink:
  • 0

igor.

Сообщение Gosha » Ср май 26, 2021 21:05

Oleg5383 писал(а):Підскажіть як робити "демотиватори", такі в чорних рамочках.. Я пару цитат нарізав)) )
Такого типу) )))
Изображение

Дада, вы правы всё как в первом предложении, спецы приблизительно такие-же как поважна людина и азъ есмь профессионал))

Всего за пол года от принтскринов картинок из фейсбучека к желанию создавать мемасики)) прям прогресс на лицо))
Тут глядишь разберётесь и начнёте отличать фотошопнутые картинки))
  • 0

don"t steal, government hates competition.
Gosha

Сообщение Oleg5383 » Ср май 26, 2021 21:20

Изображение
"Да это же, праздник, какой -то.." (с) :ROFL:
  • 0

Oleg5383

Сообщение Gosha » Ср май 26, 2021 21:33

Oleg5383 писал(а):"Да это же, праздник, какой -то.." (с) :ROFL:

Смотрите, пошаговая инструкция:
1) заходите в гугл
2) вводите в строке поиска «большой террор»
3) читаете, смеётесь от души
  • 0

Gosha

Сообщение Gosha » Ср май 26, 2021 21:52

Dragon писал(а):20 травня Володимир Зеленський провів пресконференцію до другої річниці свого президентства. Розповідав про пандемію, економіку, корупцію та олігархів. Чи вдалос йому залишитися на 100% чесним? На жаль ні...

риторика Зеленсько змінилась — і не в кращий бік. Основні акценти тригодинної конференції: приписування собі заслуг уряду, парламенту і «попередників», перекладання відповідальності та маніпуляції, коли йдеться про реальні проблеми. Крім того, Зеленський кілька разів говорив про сильну президентську вертикал тиск на уряд і навіть вплив на рішення НБУ (попри твердження, що він розуміє важливість незалежності Нацбанку)...

Загалом із 17 цитат президента 11,8% (2 цитати) були неправдивими, 35,3% (6 цитат) — маніпуляціями, 11,8% (2 цитати) — перебільшення. Правдивими були 3 цитати, або 17,6% виділених висловлювань. Не обійшлось і без уже майже традиційних для президента «якби» та інших фраз, яким неможливо присвоїти вердикт. Так, «без вердикту» залишились 3 цитати, тобто 17,6% з виділених висловлювань. Була і одна технічна помилка, яка склала 5,9% серед зафіксованих фактологічних заяв президента...

https://ru.slovoidilo.ua/2018/03/29/infografika/politika/dollar-10-i-prodazha-roshen-skolko-obeshhanij-predvybornoj-ritoriki-vypolnil-poroshenko

Изображение
  • 0

Gosha

Сообщение Oleg5383 » Ср май 26, 2021 22:33

Скучно, тут, у вас...
А5 же, стройка, рємонт, унітаз засорілся.. .
Папін Майбах отдал плємянніку сєстри...
Назад забірать нє буду ! Но ето нє точно ))
За сантєхніком прідьотся єхать на дізєльной Теслє, которую прігнал трі нєдєлі назад із Цюріха, сєбє в убиток (клятий Порошенко) ..
А єщо, надо корабєлов научіть строіть кораблі.. Возможно космічєскіє.. Оні в етом , в отлічіє от мєня, нічєво не понімают... .. Ах да, прєдкі Дракона, расстрєлялі моєго дєда.., дворяніна, штабкапітана армії єго імпєраторского вєлічєства ((( Но то, что прєдкі, імєнно, Дракона ето не точно .. В отлічіє от прадєда, которого точно расстрєлялі (((
На Добраніч.
  • 1

Oleg5383

Сообщение Gosha » Ср май 26, 2021 23:38

Oleg5383 писал(а):Скучно, тут, у вас...
За сантєхніком прідьотся єхать на дізєльной Теслє, которую прігнал трі нєдєлі назад із Цюріха, сєбє в убиток (клятий Порошенко) ..
А єщо, надо корабєлов научіть строіть кораблі.. Возможно космічєскіє.. Оні в етом , в отлічіє от мєня, нічєво не понімают... .. Ах да, прєдкі Дракона, расстрєлялі моєго дєда.., дворяніна, штабкапітана армії єго імпєраторского вєлічєства ((( Но то, что прєдкі, імєнно, Дракона ето не точно .. В отлічіє от прадєда, которого точно расстрєлялі (((
На Добраніч.

На форуме-да, очень скучно, адекватных людей осталось единицы, трое «авторитетов» предпенсионного возраста сидят и пытаются поучать молодежь)) первый мыслит на основании каких-то вбросов и «инсайдов», второй просто 24/7 повторяет про томособезвиз и канадского посла , но вы ещё держитесь молодцом, пытаетесь юморить и давить возрастом, ну и картинками с фейсбучека, не без этого))
Вы кстати втроём этот пост писали или сами справились?))
В любом случае лучше пишите юморески это точно полезнее и интереснее чем выискивать на фейсбуке картинки с анальными пробками из головы зеленского или фотошопнутые картинки на форум вбрасывать))

А ещё я заметил что многие сторонники порошенко не имеют привычки отвечать, некоторые за слова, а некоторые на поставленные вопросы, ну или ответить на то что удобно, а когда попадают в диалоговый угол переходят в формат общения «сам дурак» или «сышишь сынок, мне за 500лет я тут ухх авторитет» ну или «ты идиот потому что ты идиот, потому что я считаю что ты идиот »)) и это могло-бы быть смешно и весело если-бы не звучало в исполнении 50-60 летних мужиков... а так грустно, очень грустно...
На личности переходить не буду, не интересно, вы и так о себе сами всё сказали...
И вам спокойной.
  • 0

Gosha

Сообщение ARMEN » Чт май 27, 2021 05:31

Gosha писал(а):А ещё я заметил что многие сторонники порошенко не имеют привычки отвечать, некоторые за слова, а некоторые на поставленные вопросы, ну или ответить на то что удобно, а когда попадают в диалоговый угол переходят в формат общения «сам дурак» или «сышишь сынок, мне за 500лет я тут ухх авторитет» ну или «ты идиот потому что ты идиот, потому что я считаю что ты идиот »))

Потому что ты адвокат ЗЕ дьявола :D :lol: :ROFL:
  • 1

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Чт май 27, 2021 08:59

Oleg5383 писал(а):Підскажіть як робити "демотиватори", такі в чорних рамочках.. Я пару цитат нарізав)) )
Такого типу) )))
Изображение

Мені особливо сподобалося що я знищував його предків))) та як з володаря кілець (тобто величезного автопарка))) він непомітно скотився до сором'язливого саабовода)))
Тепер зрозуміло що він не адвокат, а сценаріст 95 кварталу)))

ARMEN писал(а):
Gosha писал(а):А ещё я заметил что многие сторонники порошенко не имеют привычки отвечать, некоторые за слова, а некоторые на поставленные вопросы, ну или ответить на то что удобно, а когда попадают в диалоговый угол переходят в формат общения «сам дурак» или «сышишь сынок, мне за 500лет я тут ухх авторитет» ну или «ты идиот потому что ты идиот, потому что я считаю что ты идиот »))

Потому что ты адвокат ЗЕ дьявола :D :lol: :ROFL:

Дідусю, що ж це робиться, тобто тобі вже забороняють авторитетом бути теж)))

Gosha писал(а):
Oleg5383 писал(а):Скучно, тут, у вас...
На Добраніч.

На форуме-да, очень скучно, адекватных людей осталось единицы, трое «авторитетов» предпенсионного возраста сидят и пытаются поучать молодежь)) первый мыслит на основании каких-то вбросов и «инсайдов», второй просто 24/7 повторяет про томособезвиз и канадского посла , но вы ещё держитесь молодцом, пытаетесь юморить и давить возрастом, ну и картинками с фейсбучека, не без этого))
Вы кстати втроём этот пост писали или сами справились?))
В любом случае лучше пишите юморески это точно полезнее и интереснее чем выискивать на фейсбуке картинки с анальными пробками из головы зеленского или фотошопнутые картинки на форум вбрасывать))

А ещё я заметил что многие сторонники порошенко не имеют привычки отвечать, некоторые за слова, а некоторые на поставленные вопросы, ну или ответить на то что удобно, а когда попадают в диалоговый угол переходят в формат общения «сам дурак» или «сышишь сынок, мне за 500лет я тут ухх авторитет» ну или «ты идиот потому что ты идиот, потому что я считаю что ты идиот »)) и это могло-бы быть смешно и весело если-бы не звучало в исполнении 50-60 летних мужиков... а так грустно, очень грустно...
На личности переходить не буду, не интересно, вы и так о себе сами всё сказали...
И вам спокойной.

Олеже,
Збережи у рамочці ще оце теж, плз.
Мені дуже подобається як людина яка понтується забороняє це іншим)))
А ще як вона незадоволена що з ним незгодні більше ніж 1)))
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Чт май 27, 2021 09:16, всего редактировалось 3 раз(а).
Dragon

Сообщение Dragon » Чт май 27, 2021 09:02

189139139_4063030623743955_6025170208450370058_n.jpg
189139139_4063030623743955_6025170208450370058_n.jpg (89.22 КБ) Просмотров: 1970

Оце окремо варте того щоб усе життя ЗЕелекторату нагадувати :bad:
  • 0

Dragon

Сообщение igor. » Чт май 27, 2021 09:06

https://youtu.be/McPeziqjI8k --Л.Зеркаль, с 13:00 :good:
  • 0

igor.

Сообщение Dragon » Чт май 27, 2021 09:35

Gosha писал(а):
Dragon писал(а):20 травня Володимир Зеленський провів пресконференцію до другої річниці свого президентства. Розповідав про пандемію, економіку, корупцію та олігархів. Чи вдалос йому залишитися на 100% чесним? На жаль ні...

https://ru.slovoidilo.ua/2018/03/29/infografika/politika/dollar-10-i-prodazha-roshen-skolko-obeshhanij-predvybornoj-ritoriki-vypolnil-poroshenko

Изображение

О, я чекав саме на це)))

Але ж насправді ця інфографіка - ци вирок ЗЕ!

Він же обіцяв зробити все краще ніж Порох та Ко - але результат гіршій, менш ніж 14%!..

IMG_20210330_134048_175.jpg
IMG_20210330_134048_175.jpg (120.76 КБ) Просмотров: 1961

https://www.slovoidilo.ua/2021/03/30/st ... i-prohramy

https://bykvu.com/ua/bukvy/zelenskij-ne ... nosti-kvu/

https://bykvu.com/ua/bukvy/kvu-nazvav-t ... gi-narodu/

А якщо ще й придивитися до дрібниць - то різниця ще більш помітніша, зокрема Порох не мав більшості у владі, а ЗЕ має абсолютну, серед пред'яв до Пороха було непродаж "Рошену", який замість того віддано у траст ой лишенько, а кінобізнес ЗЕ з Рашкою тихцем продовжується...

Я ж пам'ятаю як один з ЗЕагітаторів дуже ображався на іронію, палко запевняючи що війну ж треба терміново зупиняти...

Ну як, вже зупинили? Надої підвищили? Халява не занадто дорого коштує?
  • 0

Dragon

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём