Gosha писал(а):Dragon12 травня 2021
“Бойовий і чисельний склад ударного угруповання Росії уздовж кордону України та на окупованій території Криму становить приблизно 100 тисяч осіб — це станом на зараз. Танки, бойові літаки, кораблі, вертольоти, батальйонно-тактичні групи, групи ракетних військ та артилерії”, — продовжив глава СБУ під час виступу...
https://dilo.net.ua/novyny/bakanov-nazv ... vijska-rf/
Я розумію що у декого "мір в очках пукіна", але дійсність дещо інша
Ну так инфа ведь сотка была?))) обидно что очередной в драконщину скатился....От тобі веснло, а Гоша залишки авторитету втрачає)))
Виходить як запис овацій у телешоу - щоб він не сказав, будь-яку маячню, вмикаєш запис аплодисментів)))
От тільки сміємося ми над його потугами))
Алексей, посчитал свой авторитет по лайкам на форуме?)) мне там ещё пару минусов накидал?)) клоун![]()
Лучше пусть надо мной смеются чем как тебя жалеют))Продивився по диагоналі, відповідати не буду, бо як завжди маячня яку вже неодноразово обговорювали.
Але збережу щоб потім були більш вагомі причини викинути тебе з форуму)))
То о чем я сказал постом ранее, когда сказать нечего ибо в сотый раз ткнули в ложь Алексей обижается и делает вид что ему это нэ интэрэсно))
Блин, ну ты ведь взрослый человек, ну как можно такое писать, это как себя нужно не уважать,мне такое определенно непонятно...
И это ты выкидыватель, благодаря тебе и этой теме ушёл не один десяток людей и пересралось куча народу на когда-то очень дружном форуме, так что ты не обольщайся, не понятно кого первого отсюда выкинут))
Не перекладай з хворої голови на здорову (с), як то кажуть.
З цього форуму пішли різні люди.
І ватники через реакцію патріотів, і люди нормальні через поведінку таких як ти.
Я неодноразово застерегав про загрозу з боку Яника, ригів, кацапів та Зе ще з 2008.
Я добре пам'ятаю як веселилися опоненти у 2009 та 2013, а потім сумували та втрачали майно через те що застереження збувалися.
Зараз відбувається те саме і враховуючи минулий досвід опоненти виглядають не дуже... далекоглядно.
Ти зараз робиш величезну помилку.
Зверни увагу, усі хто тут раніше підтримував ЗЕка сховалися.
Вони тебе підзужують, але самі не втручаються.
А відношення до Зе у людей помітно псується.
Усі будуть казати що їх обманули, що вони за нього не голосували, що його не підтримували...
А тебе запам'ятають як упертого прибічника цього лайна, потім не відмиєшся