Gosha писал(а):DragonПро який "головний шанс" йде мова?
Порошенко не сделал главного он не изменил "систему координат" не сломал через колено старую коррупционную систему и не построил новую, но ты не понимаешь о чем идет речь по очень многим причинам.
Під час війни замість боротьби за незалежність?
А як щодо приоритетів оборони зокрема?
А як щодо того що ці проблеми не розв'язані у Півд. Кореї та Ізраїлі тощо?
Якого біса я замість питань оборони країни повинен слухати ваше ниття щодо корупції у якій весь бізнес плаває наче риба у воді?
Gosha писал(а):почему не сделал-понятно, очень вежливо на этот вопрос ответил Аваков фразой "не было политической воли"
Думка Авакова не дуже авторитетна взагалі-то чи ви вже навіть з бізнесментом готові зголоситися лише щоб проти Пороха?
Див. вище щодо пріоритетів під час війни
Gosha писал(а):Судова реформа зокрема буксувала та стикалася з труднощами, але згідно звіту канадського посла та ін. загалом реформи рухалися успішно, неприпустимо це не визнавати
см.прошлый пункт, видимость реформ и реформы это в корне разные вещи, не отличать одно от другого по меньшей мере глупо.
Але звіти канадського посла, представників МВФ тощо навпаки свідчать про успішність реформ загалом!
Звісно не все й не відразу, але реформи просувалися - і зараз навпаки велике питання що з тих окозамилювальних "держав у смартфоні" під час "великого крадівництва" вийде
Gosha писал(а):На даний момент це найкращий з проукраїнських топ-менеджерів, а ті хто називає його "твариною" дещо неадекватні через те що ігнорують його користь для України
на данный момент порошенко это худшее что могло случиться с украиной после революции достоинства. Украине вообще глобально не везет с лидерами но тут нужно признавать какое общество такие и лидеры.
На даний момент Порошенко зробив для України більше ніж практично усі інші керманичі.
З керманичами нам дійсно не щастить - але на їхньому фоні він зараз найкращій.
А інших поки що не видно
Gosha писал(а):Зеленський переплюнув набагато, обдурив більшість так, що ти навіть під час кризи принижуєшся захищаючи цю розмовляючу ляльку
э нет, в алчности и двуликости нет равных порошенко, это нужно признать, очень каюсь что тогда не разобравшись и поддавшись массовому психозу проголосовал за него и поверил в то что бывший СДПУо шник захочет что-то изменить в той системе в которой он был взращен и в которой стал миллионером...
Але він пройшов шлях до томоса, євроінтеграції, протидії рашизму та ін. - оце головне!
А те його бізнес дещо відрізняється від тупого розпилу радянських ресурсів, який полюбляють зазвичай наші олігархи тощо це нюанси
Gosha писал(а):Якщо хтось підтримує на посаді головнокомандувача некомпетентного совкового актора не за гроші - виникають великі сумніви у його адекватності.
это однозначно лучше чем вышеописанный персонаж ибо все равно ни зеленский не порошенко в военных вопросах не принимает решения самостоятельно.
Порох вів успішні дипломатичні двобої разом з тим як ЗСУ вели військові двобої.
Підтримка США це перш за все його з Яценюком, Клімкіним та ін. досягнення.
США не будуть підтримувати натовп безіменних осіб з нечіткими вимогами, без особистостей накшталт Пороха та Ко підтримки б не було.
І навпаки слабкість та совковість Зе, єрмакоподібні та сивохи у його оточенні це псують
Gosha писал(а):Невже одна особиста образа із бізнесом настільки затьмарила свідомість?
ситуация с нашим семейным бизнесом произошла летом 2014го года, все ее участники с противоположной стороны выхаркнули ее такой кровью что тебе и не снилось, большинство лишилось должностей, исходом на тот момент я был более чем доволен, тогда я был уверен что это не более чем отголоски старой системы но потом понял что нет) все вернулось на круги своя)
Напомни мне кстати где я на форуме хотя-бы раз в 2014-2019 годах высказал свое недовольство порошенко и компанией?
Гоша-Ігор, я чесно не хочу розбиратися у ваших розборках.
З твоїх слів тобі ускладнив бізнес хтось з оточення Пороха, а хтось з оточення Пороха допоміг це виправити.
Мені цього достатньо щоб зробити деякі висновки коли ти на Пороха наїжджати намагаєшся
Gosha писал(а):Доки ви не визнаєте досягнення Пороха та його команди - ні про які його "недоліки" нематиме сенс розмлвляти.
Якщо ви нерозрізняєте що важливіше від час війни - то ви ж нездатні будете зробити адекватний вибір будь-якого політика загалом!
главное "достижение" порошенко на посту президента украины это то что он снова вернул старые правила игры по которым кто больше дал тот и прав, кто больше занес того и тендер, кто больше заносит у того и тарифы на таможне лучше... нет, лично мне так не нравится, но так я тоже умею.
Томос, безвіз, реформи, відновлення ЗСУ, євроінтеграція, НАБУ, НАЗК та ін. - це набагато важливіше!
Gosha писал(а):Мы как раз очень четко отличаем что первостепенно и поэтому ни при каких обстоятельствах не хотим впредь допускать порошенко обратно к власти.
"Ви" це хто?
Яка соціальна група?
Наскільки вас багато та ніскільки ваша думка важлива для держави чи суспільства?
Може ти плутаєш себе з королем Франції "держава це я", "ми Людовик номер такий то"?
Нагадую що ти вихваляв Азірова тощо, то про яку твою розбірливість та вимоги у цьому контексті можна казати взагалі?
Gosha писал(а):Це ти про "топа" Коломойського?
Гарна спроба але ні.
Топ-менеджер повинен бути некомпетентним клоуном - це твій вибір, ти його зараз палко підтримуєш!
Будь-ласка, продемонструй нам успішність свого вибору та признач будь-якого кретина керуючим своїм бізнесом.
В разі успіху ми повіримо що Зе-аматор (це тобі за "сивочолого") це правильний вибір
до тех пор пока бюджетникам, платят заработную плату можешь смело считать правление "зэ-аматора" успешным))
Ти мабуть не в курсі того що відбувається у провідних вишах країни тощо.
Махінації та рейдерство з дозволу Шкарлета тощо.
Як урізають гроші на наукові дослідження та розробки.
Наука не зарплатнею тримається, а розвитком який знов гальмується
Gosha писал(а):Йой, невже помітив?
І при цьому на керівних посадах невідомощо - це норм по-твоєму?
А падіння економіки у 2014 це ж через відторгнення, так, чи знов звинуватиш виключно особисто Пороха тощо?
Треба водночас згортати і вплив російської культури, і торгівлю з Рашкою.
Агресія Рашки пов'язана з її культурною/мовною експансією, скільки можна пояснювати
просто напомню что идет всемирная пандемия и то что бюджетникам платится стабильная ЗП можно считать победой))
Кто-то помнится там ныл что ему в 2014-2016 годах урезали зп?))
Так, Яценюк під час розпалу кризи та війни життя науці та освіті дещо ускладнив.
Але це було виправдано та перейшло потім у зростання.
При цьому через війну відбувався розвиток машинобудування, спільні проекти із заходом активізувалися що відчиняли перспективи загалом
Gosha писал(а):Тобто раніше коли рашка пакостила був винен... Порох, а зараз коли рашка пакостить... хто завгодно окрім Зе?
Ти пиши, пиши, далі руйнуй свою репутацію та ілюструй рівень Зе-електорату
жду конкретную ссылку на мое такое высказывание, иначе твоя репутация будет.... такой-же как была, просто ты в очередной раз подтвердишь что ты трепло...
Переглядати кілька років зрадофілії загалом та кілька місяців твоєї демагогії зокрема?
Напружуватися не буду, якщо зустріну викладу посилання, але всі знають що це було неодноразово, твої закиди щодо репутації дріб'язкові
Gosha писал(а):Та не може бути, ти вирішив знов настрій зіпсувати?
Як дивно, на тебе ж це не схоже, ти ж добрий казкар
а почему я должен говорить не так как было? ты постил свои посты где не попадя и не важно по теме или нет, и тебе выделили отдельную тему чтобы ты флудил в одном месте, правильно кстати и эту тему переименовывали в "Дракон моя борьба" ибо здесь повально твои посты и навязывание тобой своего мнения окружающим.
Ти знов намагаєшся робити вигляд що ти є уособлення форуму)))
Тобі натяків Кантона та ін. недостатньо?
Gosha писал(а):Тоді навіщо було обзиватися "педрофілами" тощо?
Ось отримали у відповідь - а дивуєтеся за що.
Ні, шановні, або ви визнаєте що поводилися негарно, а ми також, або...
Ну тоді будемо Субару обговорювати більш вузьким але дружнім колом
я пришел в эту тему меньше чем пол года назад, та манера в которой ты позволял себе высказываться в адрес других людей меня мягко говоря обескураживала, по этому и влез.
в ответ на свое поведение вы получили убитый форум, массовый отток субаристов в другие чаты и клубы... политика убила в общем-то очень дружный клуб, ты к этому причастен в первую очередь, надеюсь ты рад.
Пів року?
Ну тобто ти прогавив хамську поведінку опонентів зокрема та вирішив призначити винних не озираючись навкруги, просто чудово.
Ти прогавив обговорення майдану, 3 виборів, загострень АТО/ООС, мінських угод, проблем деолігархізації, реформ...
Ти все прогавив, включно з ПРИЧИНАМИ СВАРОК, але вирішив обрати якусь одну сторону та наїхати на іншу сторону.
Вже після розпалу сварки, коли все починало заспокоюватися до речі, ти вирішив долучитися помахати кулаками.
Замість допомогти замиренню тощо.
Вітаю, ти був просто неймовірно вдалим... миротворцем
Gosha писал(а):А ти без маніпуляцій взагалі колись щось пишеш?
Кролівцу перш за все за вперту напівватність докоряли.
какое вообще отношение это имеет к автомобильному клубу? кроливец выступал за днр-лнр? нет, кроливец тянул в рашкостан, опять-таки нет, то что тебе не нравится его позиция это твои проблемы, ты наверняка и мою позицию считаешь полуватной но это исключительно твои проблемы и проблемы твоего восприятия.
кроливец чисто по мужски вызывает у меня намного больше уважения чем например ты, в под 40 лет переехать на новое место и начать все с нуля и заново, отучить детей за границей и при этом сохранить свою позицию... уверен что не каждый на такое способен.
Кролівець під час розпалу війни переживав за декоративні насадження біля під'їзду, коли наших вбивали, ну то дрібниці.
Кролівець Ахметова вихваляв коли з олігархами боролися, ну то теж дрібниці.
Кролівець щодо Субару кепкував, ну це теж дрібниці.
Але коли йому цим всім кілька разів іронічно дорікнули - він вирішив образитися й гордо піти.
Ну то чия це проблема?
Gosha писал(а):А суперечки через Субару на субару-форумі це ж логічно що на субару-форумі за Субару люди.
А люди які проти Субару можуть піти з субару-форуму, це теж логічно.
Так само свої "підтвердження" ти теж можеш робити на ВАГфорумі, бо тут більше люблять Субару
субару форум существует как минимум полтора десятка лет, 99 процентов тех кто сюда пришли в то время давно сменили марку автомобиля, но те дружеские отношения которые закладывались на заре автоклубов остаются теми теплыми и приятными воспоминаниями из молодости которые приятно вспоминать, почему я должен уходить с форума если у меня здесь нормальные знакомые? я могу честно и объективно анализировать как плюсы так и минусы этой марки)
я против узколобости и тупости а не против субару, нравится-балдейте, но не рассказывайте мне что я идиот потому что купил машину дороже ибо субару у меня тоже были и я могу объективно сравнивать.
Я не розповідав що ти ідіот (с), це ти вже двічі обзиваєш себе так, навіщо???
Навпаки, це коли я радію старим Субарам саме ти чомусь лізеш у розмову розповідати які новенькі ВАГи гарні!
Я тебе за ВАГи питав?
Я тебе коментувати старі Субари просив?
Розмова йшла геть про інше.
Люди обговорюють переваги та недоліки роками, буває, старі та нові автівки, люди тощо.
Але ж навіщо псуєш настрій коли хтось Субару хвалить за щось?
Ну от наприклад йде сильний сніг і 2 машини доїжджають з пункту А в пункт В одночасно.
Я на своїй старенькій Субі, а хтось на новенькому Пасцаті.
І от я кажу - Суба молодець, стара, дешева але ж довезла приємно, врівень з новими...
І тут ти лізеш розповідати який у тебе шикарний салон у ВАГу і який я неправий.
Але ж мова була геть не про це.
Мова йшла про просте задоволення від їзди на Субару.
То на-ві-що ти поліз самоствердитися та вихвалитися зайвий раз?
Gosha писал(а):Ну тоді можливо компроміси з диваками які вважають "вєлічайшим злом" успішного топ-менеджера, а "класним головнокомандувачем" комедіанта й не дуже потрібні, а от з тими хто вже прокинувся від зомбування можливо було б доречно поспілкуватися.
Тому пропоную тобі трішки відпочити, розслабитися та не спамити у будь-яку розмову роблячи вигляд що ти уособлюєш весь субару-клуб навіть без Субару
не советуйте что мне делать и я вам не буду советовать куда вам пойти))
я не уособлюю собой весь субару клуб, но точно знаю что так-же как я думает немалая часть бывшего адекватного актива этого клуба.
Я так само знаю що з вами не зголошується значна частина клубу і пропоную твою особисту безцінну думку тримати десь ближче до себе
Gosha писал(а):Але поводишся наче підліток-мажор який кожну хвилину нагадує який крутий, це несерйозно.
Якщо ти такий успішний та самодостатній то необов'язково всім про це нагадувати постійно, виникають підозри що насправді це успіх батьків і тебе це гнітить
о том насколько я крутой и мажорный постоянно пишешь только ты, ну я уже и не спорю

понимаю что тебе надо кому-то завидовать, тебе с этим живется проще))
Гнетет меня что некоторые позволяют себе вешать на окружающих ярлыки а-ля ватник-полуватник, это гнетет) А то что когда я был в возрасте за 20 и уже самостоятельно зарабатывал, у моих родителей появились приличные деньги, нет, не гнетет))
Мабуть ти не мажор.
Але висловлюєшся як мажор.
Охоче вірю що ти не мажор.
Але ж поводишся ти як мажор.
От я й дивуюся як такий міцний бізнесмен поводить себе наче якийсь мажор.
А так ні, звісно ж що ти не мажор)))
Gosha писал(а):Н
а якій наварці, маніпулятор ти наш кумедний?
Гума майже нова відомого корейського бренду.
А підвіску підіймають часом навіть на новеньких автівках, пакет "погана дорога" навіть ВАГ мав пригадується.
А ще у Імпрези була модифікація Аутбек Спорт з підвищеним кліренсом.
А ще стійки спортивні можна регулювати по висоті зокрема деякі.
То ти це не знав чи просто зіпсувати настрій знов намагаєшся?
Що ти "ідіот який переплатив" (с) - це виключно твої слова, я цього не казав.
А казав я лише те що навіть 30річна Субару порівнювана навіть з новішими та статуснішими за задоволенням від водіння у будь-якій ситуації.
І що коштовні низькопрофільні колеса під час війни та кризи дещо недоречні через ризики.
От і все.
всесезонная БУ резина, годом выпуска интересоваться пожалуй не буду, но понимаю что с тезисом про неуправляемый снаряд в теме про снег я не ошибся))
Рік свіжий, практично нова, з превезеної на розборку автівки.
Непогано себе проявила, цей "некерований снаряд" їхав впевненіше ніж БМВ Х5 тощо.
Тільки на справжньому льоду відчувалося що треба обережно, що й робив
Gosha писал(а):когда подвеску поднимают при помощи ППД и тестируют в заводских условиях и когда колхозят проставки в гаражных условиях это немного разные вещи))
По высоте регулируются coilovers, амортизаторная стойка регулируется по жесткости и отбою она не регулируется по высоте

ну не лезь в автомобильную тематику, ну не твое это от слова совсем))
если-бы ты поездил например на аутбеке и ауди олроад, импрезе и гольфе гти или гольф р, хотя-бы на турбо импрезе и не в компютерной игре а в реальной жизни то можно было-бы воспринимать твое мнение как авторитетное, а так увы.
Взагалі-то я знаю різницю між коловерами тощо.
У мене до речі ще й Кіб АЖХ були.
Поїздив я на Легасі різних поколінь, змінюючи різні підвіски, коробки та мороти.
Пасажиром поїздив на деяких інших автівках включно з Гольфом.
Але це все ти ведеш геть не туди.
Я ж не пропоную вважатися авторитетом щодо авто, жодного разу.
Я висловлював захоплення Субару.
Тим що мені сподобалося в них.
А ти намагався зіпсувати настрій мені та іншим
Gosha писал(а):если следовать твоей логике то во время войны и кризиса держать деньги в автомобиле это непозволительная роскошь, так что ждем когда ты сдашь машину в пользу В.С.У.
Ні, це твоя чергова маніпуляція.
Під час війни лімузин з колесами для автобанів дещо недоречні явища, поїздки у Катар та у Оман без успіху тощо зайве марнотратство.
А авто загалом це перш за все корисний у господарстві інструмент, бажано щоб відповідав призначеною перш за все.
До речі купу гуми та ін. передав у АТО
Gosha писал(а):Але ж чому ти через це так нервуєш?
Невже боїшся що моя особиста окрема думка важливіша за думки великого тебе?
Загалом якщо я навкруги неправий та неуспішний... навіщо ж ти так воюєш зі мною?
Що, дійсно відчуваєш сумніви у собі?
Очень не хотелось снова влазить с тобой в диалог ибо это как вступить в дерьмо, вроде уже и вступил и вытер ногу и пошел дальше а оно все еще где-то сзади воняет))
Вибачаюся, невже так зачепило, що знов про ввічливість забув?
Та це не десь позаду, це від твоєї брехливої нахабної балаканини тхне
Gosha писал(а):И не хотелось тебе тезисно отвечать на все твои политические вбросы ибо понимаю что это бесполезно и спорить с человеком главным достижением в жизни которого является тема на форуме где он своим умением вбрасывать фейки и подменять понятия искоренил у оппонентов любое желание вести с ним какой-то диалог и да, такого человека по-жизни и чисто по мужски жалко.
Отвечаю тебе чтобы народ ошибочно не подумал что твое мнение единственное правильное.
Не подменяй понятия, не манипулируй вырваной из контескса или из текста информацией, не вбрасывай фейки, ссылайся на авторитетные издания, оставь при себе свое мнение взятое с про-порошенсковских пабликов и ты меня в этой теме не увидишь))
Ні, це я вам кілька років розповідав як з фейками розбиратися, купу ваших фейків роз'яснив.
Не намагайся робити вигляд що лише твоє особисте ІМХО "єдине правильне"
Gosha писал(а):или действительно попроси изменить название темы на "Дракон о политике" или "восхваляем пороха" или "обсираем всех кроме пороха"))
Здається д-р Клім вам вже дещо пояснив з цього приводу